◼️ 33 ◼️

12 3 0
                                    

Candy's POV:

Το αγόρι με έπιασε από το χέρι και με σήκωσε από το πάτωμα. Γύρισε από την άλλη κι άρχισε να με τραβάει πίσω του. Αν έλεγα πως το σώμα μου - και γενικά όλη μου η ύπαρξη - δεν έτρεμε, τότε θα μεγάλωνε η μύτη μου σαν του Πινόκιο, γιατί θα έλεγα ψέματα. Καθώς περπατούσαμε σε έναν σκουρόχρωμα βαμμένο διάδρομο στον επάνω όροφο, κάποιος μας σταμάτησε.

"Μπορώ να σου μιλήσω?", ρώτησε ο Kai το αγόρι.

Το αγόρι δεν είπε τίποτα. Άφησε το χέρι μου κι οι δυο τους πήγαν λίγο παραπέρα. Κατάλαβα ότι πιθανόν μιλούσαν για μένα, καθώς το βλέμμα του Kai πότε ήταν στο αγόρι, πότε σε μένα. Το αγόρι γύρισε προς εμένα και με πλησίασε. Έπιασε το χέρι μου και συνέχισε να με τραβάει. Λίγο μετά, περίπου στο τέλος του διαδρόμου, άνοιξε μια πόρτα κι οι δυο μας μπήκαμε μέσα. Ήταν ένα δωμάτιο βαμμένο σε σκουρόχρωμες αποχρώσεις όπως ο διάδρομος, με κυρίαρχα χρώματα το μαύρο και το γκρι. Στην μέση υπήρχε ένα μαύρο κρεβάτι με δύο ομοίου χρώματος κομοδίνα από την κάθε πλευρά και γκρι σκεπάσματα. Στην μία πλευρά του δωματίου υπήρχε μια γκρι ντουλάπα, ενώ από την απέναντι μια μπαλκονόπορτα που καλυπτόταν από μαύρες κουρτίνες. Στο δωμάτιο επίσης υπήρχε ένας καναπές με ένα τραπεζάκι, καθώς και μια πόρτα που υποθέτω ότι οδηγούσε σε ένα προσωπικό μπάνιο.

"Ξέρεις ότι δεν χρειάζεται να με φοβάσαι, σωστά?", με ρώτησε εκείνος πίσω μου.

"Ν-Ναι..."

"Τότε, γιατί συνεχίζεις να τρέμεις?", με ρώτησε κάπως προκλητικά, καθώς τα χέρια του χάιδεψαν απαλά την μέση μου.

"Δ-Δεν ξέρω..."

"Δεν πρόκειται να σε πειράξω, οπότε χαλάρωσε."

Εκείνος απομακρύνθηκε κι εγώ γύρισα από την άλλη βλέποντάς τον έτοιμο να φύγει από το δωμάτιο.

"Μπορώ να σε ρωτήσω κάτι?"

"Φυσικά."

"Γιατί βρίσκομαι εδώ?"

"Νόμιζα πως ήξερες."

"Εννοώ... Θα με σκοτώσετε?"

Εκείνος γέλασε.

"Έχεις μεγάλη φαντασία."

Βγήκε από το δωμάτιο γελώντας. Εγώ κάθισα στο κρεβάτι. Δεν σκέφτηκαν καν να προσπαθήσω να δραπετεύσω ή ακόμα και να βγω το από το δωμάτιο.

Kai's POV:

"Τι με ήθελες?", με ρώτησε ο Mark.

"Θέλω να σου ζητήσω μια χάρη."

Parallel Worlds || MultifandomWhere stories live. Discover now