◼️ 52 ◼️

16 2 0
                                    

Candy's POV:

"Yongguk, για σένα είναι.", του είπα, δίνοντάς του το τηλέφωνο.

"Ευχαριστώ.", απάντησε σε μένα, πριν βάλει το ακουστικό στο αυτί του. "Παρακαλώ?" 

Εκείνος συνέχισε να μιλάει, ενώ εγώ σηκώθηκα από την θέση μου. Παίρνοντας τα τρία ντοσιέ από την ξύλινη επιφάνεια του μεγάλου γραφείου στην αίθουσα συνεδριάσεων, πήγα προς την Sooyoung και τον Yixing, οι οποίοι ήταν στην άλλη άκρη του τραπεζιού. 

"Ευχαριστούμε, Candy.", μου είπε η Sooyoung. "Συγγνώμη. Ευχαριστούμε, κ. Αντιπρόεδρε." 

"Νόμιζα ότι το συζητήσαμε αυτό." 

"Χαχα! Συγγνώμη!", γέλασε ελαφρώς. 

Ο Yixing ακούμπησε την πλάτη του στην καρέκλα του και κοίταξε καλά καλά εμένα και την Sooyoung. 

"Τι?", ρωτήσαμε και οι δύο. 

"Απλώς ακόμα μου φαίνεται απίστευτο που οι δυο σας είστε αδελφές." 

"Πίστεψέ με, ούτε εγώ μπορώ να το πιστέψω ακόμα." 

Μπερδευτήκατε? Επιτρέψτε μου να σας εξηγήσω λοιπόν. Μετά τα όσα συνέβησαν, η Sooyoung αποφάσισε πως ήταν πια καιρός να ξαναέφτιαχνε τις σχέσεις της με την οικογένειά της. Έτσι, συναντήθηκε με τον πατέρα της και συζήτησαν κάποια πράγματα. Φυσικά, δεν του είπε πως το τελευταίο διάστημα υπήρξε μέλος των  Βloodstars. Εκείνη την ημέρα έτυχε να είμαι μαζί της, καθώς η ίδια φοβόταν λίγο και κανείς άλλος, ούτε καν η Jiu, δεν μπορούσε να είναι μαζί της. Αφού οι δυο τους συζήτησαν, εκείνη μας σύστησε και τότε ήταν που ο πατέρας της με αναγνώρισε. Μετά από ένα τεστ DNA, αποδείχθηκε πως ήμουν αδελφή της Sooyoung, η μικρότερη κόρη της οικογένειας Ha. Όπως μας πληροφόρησαν μετά τα αποτελέσματα οι γονείς μας, ο "πατέρας" μου ήταν παλιός φίλος του πραγματικού μου πατέρα. Επειδή είχαν κάποιες κόντρες, εκείνος με πήρε όταν ήμουν μικρή. Στην Sooyoung είπαν ότι απλώς είχε φανταστεί ότι είχε αδελφή. Εκείνη το πίστεψε. Άλλωστε, ήταν πολύ μικρή και εύκολα μπορούσε κανείς να την κάνει να πιστέψει ό,τι εκείνος ήθελε. 

Αφού η συμμορία είχε διαλυθεί, αρχίσαμε να σκεφτόμασταν τι θα μπορούσαμε να κάνουμε τώρα με την δεύτερη ευκαιρία που μας είχε δοθεί. Έτσι, η Sooyoung κι εγώ αποφασίσαμε να αναλάβουμε την εταιρεία του πατέρα μας. Τα παιδιά έγιναν μέτοχοι κι η Sooyoung και εγώ αποφασίσαμε να είμαι εγώ η Αντιπρόεδρος της εταιρείας. Όλοι συμφώνησαν  με αυτή την πρόταση, καθώς, όπως είπαν, είχα ηγετικές δυνατότητες και η θέση αυτή μου ταίριαζε γάντι. Έτσι, δέχθηκα την θέση και τώρα είμαστε εδώ. Εξάλλου, ήθελα η Sooyoung κι η Jiu να έχουν όσο περισσότερο ελεύθερο χρόνο μπορούσαν. Ήταν γεγονός ότι αν η Sooyoung ήταν στην θέση μου, η Jiu θα την έβλεπε μία φορά το δίμηνο. Εγώ πάντα έβρισκα χρόνο για μένα. Η Sooyoung δεν μπορούσε να κάνει το ίδιο όμως. 

Parallel Worlds || MultifandomWhere stories live. Discover now