◼️ 50 ◼️

10 2 0
                                    

Kai's POV:

Αυτή την στιγμή είμαι μαζί με τον Binwoo σε ένα από τα περίσσεια δωμάτια του δεύτερου ορόφου, καθώς εκείνος μου εξηγεί μια αποστολή. Ξαφνικά, ακούγεται ένας πολύ δυνατός θόρυβος. Στο δωμάτιο μπαίνουν καπνοί, καθώς πόρτα αρχίζει να καίγεται. Η φωτιά δυναμώνει και εξαπλώνεται μέσα στο δωμάτιο. Η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική. Εγώ άνοιξα την μπαλκονόπορτα, γιατί δεν μπορούσα να αναπνεύσω από τον πολύ καπνό. Προσπαθώντας να τραβήξω τον Binwoo προς την μπαλκονόπορτα, είδα ένα πυροσβεστικό όχημα. Κοίταξα κάτω. Δεν πιστεύω να πάθω κάτι πολύ σοβαρό αν πηδήξω

Ο Binwoo δεν φαινόταν καθόλου καλά. Ο ίδιος μου είχε πει ότι έχει υψοφοβία, αλλά δεν τον είχα πιστέψει. Προσπάθησα να τον πείσω να πηδήξει από το μπαλκόνι, όμως δεν τα κατάφερνα. Η φωτιά μας είχε κυκλώσει σχεδόν. Τον κοίταξα και ύστερα πήδηξα. Η πτώση δεν ήταν κακή σαν αίσθηση· ήταν σαν ένα έντονο αίσθημα απελευθέρωσης, αλλά η προσγείωση ήταν το χειρότερο πράγμα που έζησα ποτέ. Ξαφνικά όλο μου το σώμα πονούσε και ζαλιζόμουν, ζαλιζόμουν πολύ. Έβλεπα θολά κάποια άτομα να έρχονται κοντά μου και να μου βάζουν μία μάσκα οξυγόνου. Ένιωθα ήδη καλύτερα. 

Candy's POV:

"Candy, θα φύγω για λίγο.", είπε ο Mark, καθώς έμπαινε στο δωμάτιό μας. 

Ήμουν ακόμα υπό ανάρρωση από όλα όσα είχαν συμβεί. Την προκειμένη στιγμή, ήμουν ξαπλωμένη στο κρεβάτι, προσπαθώντας να κοιμηθώ. Αν και είχε περάσει αρκετός καιρός από εκείνα τα γεγονότα, είχα ακόμα εφιάλτες τα βράδια.  

"Εντάξει.", απάντησα. 

"Αν χρειαστείς κάτι, θα είναι εδώ ο Minsuk, ο Binwoo κι ο Jongin." 

"Εντάξει." 

Εκείνος με πλησίασε και κάθισε δίπλα μου. Ήταν έτοιμος να μιλήσει, όμως τον πρόλαβα εγώ.

"Ξέρω ότι σας στεναχωρώ. Ξέρω ότι σε στεναχωρώ. Και λυπάμαι. Ειλικρινά λυπάμαι. Απλώς χρειάζομαι χρόνο."

"Καρδούλα μου, κανένας δεν σε πιέζει. Εμείς απλώς θέλουμε να γίνεις η παλιά Candy που όλοι ξέρουμε."

"Κι αν δεν μπορώ να γίνω ποτέ ξανά αυτή η Candy? Τι θα γίνει τότε, Mark?" 

Ο Mark ήταν έτοιμος να μου απαντήσει, όταν ο Yixing εμφανίστηκε στην πόρτα. 

"Mark, πρέπει να φύγουμε."

"Έρχομαι."

Μου έδωσε ένα φιλί στο μέτωπο κι έφυγε με τον Yixing. Δεν πέρασε πολύ ώρα, όταν ο Minsuk εμφανίστηκε στο κατώφλι της πόρτας. Εκείνος με πλησίασε και κάθισε δίπλα μου. 

"Ο Binwoo ενημερώνει τον Jongin για μια καινούρια αποστολή, οπότε τι θα έλεγες να κάναμε κάτι οι δυο μας?"

"Σαν τι?"

"Δεν ξέρω. Κάτι, οτιδήποτε.", απάντησε. "Έλα, Candy! Εσύ πάντα βρίσκεις κάτι ωραίο να κάνουμε."

"Ίσως η παλιά Candy να ήξερε. Εγώ δεν ξέρω." 

"Δεν υπάρχει παλιά και νέα Candy. Είσαι ακόμα εκείνο το κορίτσι που ήσουν. Απλώς χρειάζεσαι λίγο χρόνο να το συνειδητοποιήσεις."

Εκείνος σηκώθηκε από το κρεβάτι και με κοίταξε, τείνοντάς μου το χέρι του. 

"Πάμε μία βόλτα."

Ήξερα καλά πως δεν θα έκανε πίσω, έτσι απλώς αναστέναξα, καθώς σηκωνόμουν από το κρεβάτι. Πήρα το κινητό και το μπουφάν μου και οι δυο μας κατεβήκαμε στον κάτω όροφο. Ο Minsuk πήρε τα κλειδιά του και το μπουφάν του. Ξαφνικά, ένιωσα σαν να μην μπορούσα να αναπνεύσω. Ο Minsuk ένιωθε το ίδιο. Και τότε το παρατηρήσαμε. Η βάση είχε πιάσει φωτιά. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, οι δυο μας είχαμε περικυκλωθεί από τις φλόγες. 

Η πόρτα της βάσης έσπασε και μια ομάδα πυροσβεστών μπήκε μέσα. Έσβησαν μέρος της φωτιάς και μας έβγαλαν από το φλεγόμενο κτήριο, ενώ πρόσεξα κάποιους να ανεβαίνουν στον επάνω όροφο. Βγάζοντάς μας έξω, μερικοί παραϊατρικοί έτρεξαν και μας παρείχαν τις πρώτες βοήθειες. Ωστόσο, εγώ είχα εισπνεύσει τόσο καπνό, που δεν άντεξα και λιποθύμησα, ακούγοντας το κινητό μου να χτυπάει στην τσέπη μου.

Ελευθερία's POV: 

 Όλα τα κορίτσια ήμασταν μαζί στην εστία, όλες εκτός από την Candy. Εκείνη ήταν κάπου μαζί με τον Mark. Δεν είχε αναρρώσει ακόμα πλήρως και όλοι πιστεύαμε πως θα είναι καλύτερα για εκείνη αν έμενε με τον Mark στην βάση. Εν τω μεταξύ, εμείς βλέπαμε ένα reality show και σχολιάζαμε. 

"Να βάλουμε κάτι άλλο. Αυτό που παίζει τώρα είναι βλακεία!", παραπονέθηκε για ακόμα μία φορά η Jiu, καθώς έκανε μια γκριμάτσα αποδοκιμασίας. 

"Καλά σε λίγο! Μόλις βάλει διαφημίσεις.", της είπε η Minyoung γελώντας. 

Ξαφνικά, η εκπομπή που βλέπαμε σταμάτησε. 

"Κυρίες και κύριοι, διακόπτουμε το πρόγραμμα σας για να σας ενημερώσουμε για την φωτιά που ξεκίνησε στο σκοτεινό στενό της πόλης και από εκεί εξαπλώνεται προς τα δυτικά, στο κέντρο." 

Όλες κοιταχτήκαμε προσπαθώντας να καταλάβουμε αν αυτό είναι αλήθεια. 

"Προσπαθήστε να τους βρείτε, πάρτε τους τηλέφωνο!", είπε η Sooyoung, καθώς πήγε να πάρει το τηλέφωνο της, όπως κάναμε και οι υπόλοιπες λίγα δευτερόλεπτα μετά. 

Πήρα τηλέφωνο τον Kai, όμως δεν το σήκωνε. 

Parallel Worlds || MultifandomWhere stories live. Discover now