FİNAL

1.3K 140 201
                                    


Telefonumdan gizlice Uraz'ın resmini çektiğim koleksiyonu açtım ve hepsini onun açık olmayan gözlerinin önüne tuttum. "İki sene de ne kadar çok biriktirmişm değil mi? Bir tane de benimle olmalı.."

Telefonumun kamerasına girdim ve Uraz'ın tekrar boynuna gömüldükten sonra resmimizi çektim. Instagram'a girdim ve post olarak attım. 

(daha iyisini bulamadım.)

@melodisikayip: rüyalarda kavuşurmuşuz, elveda

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

@melodisikayip: rüyalarda kavuşurmuşuz, elveda..

122 beğeni, yorumlara kapalı.


"Uraz.." dedim kulağına doğru. "Seni çok seviyorum, ama sanırım her şey burada bitiyor.." elini biraz daha sıktım. "Doktorlar bu ay içinde ölebileceğini söyledi." göz yaşlarıma aldırış etmedim. "Yapma ban bunu." boynuna gömdüm yüzümü, buğulu bir şekilde konuşmaya devam ettim. "Kalbim artık kan pompalamak istemiyor, çünkü damarlarım sensin ve sen olmazsan atmasının da bir anlamı olmaz. Anlıyor musun? Sen yoksan yaşamamın bir anlamı olmaz."

"Belki öbür tarafta bunun bedelini ödeyemem." kendimi geriye çektim ve kafamı tam kalbinin üstüne koydum. "Yavaş.." dedim gözlerimi kapayarak. "Çok yavaş.." 

Kendimi geri çektim ve yandaki çantamdan yanımda getirdiğim hapları aldım. "İçmeli miyim Uraz? Uyanık olsaydın buna karşı olurdun, biliyorum. Ama ben.. Yapmalıyım Uraz." fikrimi değiştirmemek için hepsinden birer tane alarak avucumda biriken beş hapı ağzıma attım ve bir yudum su ile hepsini çürümüş ruhuma emanet ettim.

Yine uzandım yanına sakince, kalbinin üstüne yattım ve saflığın temsili oln ellerini tuttum. Bekledim, zamanımın dolmasını bekledim. 

"Uraz, sevgilim.." dedim yüzüme kondurduğum acı tebessümle. "Haberin yok ölüyorum.."

**

Genç kızın ruhu vücudundan ayrılacağı sırada kulağını bir ses doldurdu. Bir tür makine sesiydi bu, bilemedi, anlayamadı Uraz'ın kalp atışlarının durduğunu.

Ruhu vücudundan ayrıldı ve ilerdeki karanlığa doğru ilerledi. Birkaç adım attı. O tandık, eşsiz sesi duydu. Heyecanla döndü arkasına. Gerçekten, gerçekten de o'ydu! Karşısındaydı..

Uraz'ı yanına geldi ve genç kızın elini tutup karanlığa doğru ilerledi. 

"Rüyalarda buluştuk sevgilim..."

**

Bitti.

Umarım okuduğunuza değdini düşünüyorsunuzdur, çünkü ben de bittim.

Sorunu varsa alabilirim.

Her zaman aklımda kalın Uraz ve Melodisi Kayıp Kız..

Hoşçakalın.

haberin yok ölüyorum.Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin