| 𝟏𝟎. 𝐅𝐞𝐣𝐞𝐳𝐞𝐭 |

7.6K 395 170
                                    

-Fekete.

-Fehér.

-Fekete!

-Fehér!

-FEKETE ÉS KÉSZ! - hallgattam Faith és Amber veszekedését miközben az ágyamon törökülésben ülve birizgáltam a conversem cipőfűzőjét.

Normális körülmények között, persze nem viselnék cipőt miközben az ágyamon ücsörgök, de ez a helyzet most minden csak nem normális. A kicseszett Ryan Smithszel indulok randira.

-Fejezzétek már be! Amúgy is elég ideges vagyok! - szóltam rá a két barátnőmre, hogy befejezhetik a fekete illetve a fehér farmernadrágom ráncigálását. - Úgyis sötét lesz mikor találkozunk! Már most is sötét van...-másztam le az ágyról és kitéptem Faith kezéből a fekete térdnél szakadt farmerom. Felkaptam a székre kikészített piros kapucnis pulcsim, majd bevonultam a a fürdőszobába.

Magamra zárva az ajtót ledobtam a ruhákat a vécére, hogy aztán a mosdóra - csak óvatosan nehogy letörjön, az a minőségi anyag- rátámaszkodjak és a piszkos tükörbe bámuljam magam a még villogva felkapcsolódó neoncső fényében.

Lehunytam a szemem és vettem egy egy mély levegőt, amit aztán lassan kifújtam.

-Ez csak egy randi. Nem esküvő. Nem vizsga. Csak egy kicseszett randi. Egy olyan fiúval aki amúgy nem is érdekel - motyogtam a tükörképemnek.

-DE ÉRDEKEL! - Hallottam meg kintről Faith hangját aki valószínűleg az ajtóra tapadva hallgatta végig a motivációs szövegemet amit önmagammal dumáltam meg.

-Ne hallgatózz! - rántottam ki az ajtót így kedves barátnőm az orrával előre érkezett a fürdőszoba padlójára.

-Au...-dörzsölgette a kipirosodott testrészét miközben durcásan feltápászkodott. - Nem hallgatóztam!

Sokatmondó pillantást vetettem rá, de mielőtt elkezdhettem volna kiselőadást tartani neki arról, hogy a számomra mit is jelent a hallgatózás Amber hangja hasított a levegőbe.

-Általában szeretem hallgatni a veszekedéseiteket mert kurva viccesek, de Lydia elvileg nyolcra van hívva a szőke hercegéhez, szóval van még tizenöt perce összeszednie magát - mondta rezzenéstelen hanggal miközben valószínűleg az ágyán feküdt és color switchezett. Ez az új szenvedélye. Ne bántsátok szegényt, csak pár évvel van lemaradva...

-Hogy azt a... - lökdöstem ki Faithet és magamra csukva az ajtót remegő kézzel kezdtem átöltözni.

Felkaptam magamra a kikészített ruhadarabokat, majd a sarokban lévő kis szekrény ajtaját kirángatva előkutattam a sminkes táskám.
Ujjaimmal gyorsan kitapogattam az egyetlen szempillaspirált amit magammal hoztam, miközben a tükörben végigmértem az arcom.

Azzal nyugtatva magam, hogy valószínűleg Ryan semmit sem fog látni belőlem a sötét miatt - reméljük nem valami kivilágított helyre visz - nem tértem el a szokásos sminkemtől, így az arcomra felkerült egy minimális korrektor és a szempillaspirál.

-Szájfény vagy rúzs?! - kiabáltam ki a lányokhoz.

-Szájfény. - Érkezett a válasz mire automatikusan elkezdtem keresni az említett tárgyat, aztán a kezem megállt a táskában mivel leesett, hogy a választ adó hang se nem Faithhez, se nem Amberhez tartozott...hanem Ryanhez.

Nagyot nyelve igyekeztem megtartani a nyugalmam és az ajkaimra kentem a szájfényt.

Átfésültem a hajam és úgy döntöttem kiengedve hagyom, ha már Ryan úgy is ideért legalább ne várakoztassam meg, mert az nagyon égő lenne és egyáltalán nem rám vallana. Magamra fújtam a kedvenc parfümöm és behúztam a táska cipzárját. A tükörbe nézve magamra erőltettem a szokásos magabiztos mosolyom.

Bakancslista | ✓Where stories live. Discover now