Capitolul 21

3.7K 103 6
                                    

Trecuseră doi ani de când s-au  liniştit lucrurile în casă.
Universul in sfarsit se daduse de partea mea si in sfarsit eram fericita.
Aveam doi copii minunati, si un nepot la fel de tacanit ca si parintii lui, toate persoanele dragi mie, familia mea si a lui Alex, prietenii de familie care mereu si-au pus fundul la bataie pentru mine se aflau acum in curtea din spate si asteptau entuziasmati momentul cel mare.
Am pasit atat de emotionata pe usile mari de lemn in timp ce orchestra a inceput sa cante marsul nuptial, tata a aparut in stanga mea si m-a condus spre micul altar.
Toata lumea se uita la mine minunata parca de felul in care arata, Anastasia arunca petale de trandafir in fata mea in timp ce Aiden mergea in spatele ei cu o pernuta pe care erau puse verghetele.
Am ridicat privirea de la scumpii mei copii si i-am intalnit privirea omului cu care mi-am petrecut si cu care voi continua sa-mi petrec viata, si ce am observat in ei m-a dat pe spate. LACRIMI ii brazdau chipul parca neatins de trecerea timpului, iar in acel moment am zambit din tot sufletul.
Am ajuns langa el, tata a ridicat voalul de pe fata mea si a zambit lasandu-ma sa ma intorc spre barbatul care mi-a facut zile fripte si caruia la randul meu i-am mancat zilele. Gandul acesta m-a facut sa zambesc si sa dau dezaprobator din cap.
- La ce te gandesti angelo? Ma intreaba zambind si el la randul lui.
-O sa auzi in juraminte, sunt sigura ca o sa razi si tu. I-am soptit, iar el mi-a luat mana intr-a lui si a sarutat-o.
Ne-am intors amandoi cu fata spre preotul ce astepta sa fim pregatiti pentru a incepe slujba.
-Alexander Antonio More, o iei de sotie pe Ana-Maria Vladimir? Intreaba preotul fixandu-l cu privirea.
-Da! A tunat vocea sotului meu.
-Ana-Maria Vladimir, il iei de sot pe Alexander Antonio More? Se intoarce acesta intrebandu-ma.
-Da! Raspund cu un zambet cat toata fata.
-Va declar sot si sotie! Va puteti spune juramintele.
Atunci Alex s-a intors sa ia juramintele din mana lui Aiden si si-a indreptat din nou atentia asupra mea.
-Am fost gata de cand te-am cunoscut sa imi petrec toata viata alaturi de tine, iar acum o vom face in calitate de soti, legati pe viata in fata lui Dumnezeu si doar el si copii nostri sunt martori a frumosului ce ne leaga, vreau sa stii ca niciodata nu am avut intentia de a te rani si acum poti fi sigura ca nu o voi face pentru ca nu vreau sa ma trezesc cu tine incercand sa ma sufoci in timp ce dorm. spune asta razand alaturi de cei prezenti. Iti voi fi alaturi la bine si la greu cun ti-am fost pana acum si asa voi fi si incontinuare, m-ai facut cel mai fericit barbat daruindu-ti viata si daruindu-mi cei mai frumosi copii.
Lacrimi mi-au aparut in coltul ochilor si l-am privit zambind larg.
-Dragul meu, am visat toata viata la momentul asta, cand fugeam de tine m-am simtit mai singura ca niciodata, dar ideea ca mereu erai in spatele meu nu ma lasa sa imi pierd sentimentele pentru tine, ii marturisesc, acum, in fata lui Dumnezeu jur ca nu voi mai fugi niciodata si voi ramane langa tine sa-ti mananc zilele si la bine si la greu! Ii zic chicotind cu lacrimi in ochi. Nu esti singurul care e fericit pentru copii nostri, sunt frumosi ca tine si destepti ca mine, zic facandu-i cu ochiul, si vreau sa ne bucuram de familia asta mult timp de acum incolo. Spun uitandu-ma la el, la copii si apoi la toti oamenii veniti sa ne sustina.
-Acestea fiind spuse, iti poti saruta mireasa tinere! Aud vocea preotului.
Sarutul ce a urmat a fost plin de toata pasiunea anilor pierduti si de scuze nerostite, cel mai sincer sarut ce continea tot ce simteam.

Petrecerea de dupa nunta era minunata, toata lumea vorbea si se distra, Aiden si Sia daunsau in mijlocul tuturor si eu ma simteam mai implinita cu adevarat.
Ma uitam pierduta in gol si ma gandeam ca asta e o altfel de viata la care nu m-am gandit, iar atunci am stiut ca nu am fost singura cu adevarat niciodata si sper ca nici nu o sa fiu!

ASTA A FOST! Sfarsit.
Ma simt datoare sa va explic de ce am terminat cartea cu toate ca as fi vrut sa o continui mai mult.
Pai, un motiv ar fii ca nu mai am idei atat de bune si doar as fi tras de timp, dar nu va temeti, am o idee mult mai interesanta pentru iubitorii de fantasy :)) O sa pun un non-capitol aici cand voi posta primul capitol, si cum ma cunosc o sa am nevoie de ajutor pentru a alege un titlu, niciodata nu m-am descurcat, asa ca cine este interesat sa-mi ofere o mana de ajutor astept mesaje.
Va multumesc din tot sufletul pentru sustinere si pentru ca ati trait o data cu personajele noastre preferate.
Va multumesc pentru tot!!!! ❤❤❤

Hurt me again.Where stories live. Discover now