Bátyám csaja

7.3K 252 5
                                    

Dzseki szemszöge

Egy hét telt el. Egy hete mutatott be Nik a csapatának. Egy hete fogadtak társuknak. Egy hete hackerkedek nekik. Mármint értek hozzá nem most kezdem. Csak náluk most kezdtem. Igaz szinte még mindig alig tudok pár nevet. 6 vannak hímneműek Dommal együtt. ( Fiuk nevei: Sam,Chris, Adám, Jacob,Liam igen ők is csapat tagok) Én meg egyedüli lány. Kb öt nap múlva jönnek haza az ősök. A combomon a seb már meggyógyult.
Apám nem hívott,remélem ez így is marad. Az ex csapatom nem láttam. A levelüket ma tervezem kinyitni. Kb 3 hete vagyok itt de még a garázsban sem voltam lent.
Dom és köztem nincs semmi. Van egy csaja aki egy ribi.

Hogy szomorú vagyok?  Ha Ő így boldog akkor... sokáig..

6kg-os vakolat van a pofáján ,10cm-es tűsarkúba járkál.  Amikor Nik felviszi a szobájába ugye van egy rövidke folyosó az emeleten ami fa. És még ott is tűsarkúba járkál. És nekem most telt be a pohár. A fa parkettán meglátszik a nyoma.

Mivel az a kis rib....khm Jennifer, itt aludt. És most megy a fürdőnk be. Pfúj az a miénk Dommal. Undorító Dom ís meg az a kis ribi is.
Kb 2 óráig fojatja magára a vizet.

Bekopogtam.

-Igyekezzél! Nem te fizeted a víz számlát. - kiabálom higy a fürdőbe tisztán hallja amit mondok.
- mivan?- rikácsolja. Pfúj...
- igyekezzél pláza cica! Nem a te fürdődben vagy.- mert már a hócipőm is teli van vele.
- jól van már jól Van.- ojan nyávogós hanna van, hogy vissza kell tartanom a röhögő görcsömet.
- ne csak mondd ,hanem csináld is- kiabálom

Végre kinyílt az a retkes ajtó.

- vedd le de azonnal a köntösömet! Inkább a pasidét vedd fel mert a végén valami kolerát kapok el tőled. - rivalok rá, mert felvette az ÉN köntösömet.
- még is miért venném le?
- Na ide figyelj ringyókám! Itt nem csak Dominik lakik,hanem én is. Nem fogsz nekem tűsarkúba járkálni, és legfőképpen nem ebben a fürdőben fogsz zuhanyozni. Nem az én saját köntösömet fogod felvenni, hanem Dominikét. Ő hozott téged ide. Ha itt vagy ne mérészelj kimászni az ő szobájából. Mert idáig vagyok azzal hogy a nyávogós hangodat kell eltürnöm. Meg azzal is, hogy az éjszaka közepén fektet meg téged. Undorodom a hangodtól,meg a nyögdécseléseidtől. Nagyon jól tudom hogy csak azért vagy vele mert kell a hírnév. Most felöltözöl és letipegsz a lépcsőn egyenesen ki ebből a házból. Értve? - kérdeztem. Tudtam hogy Dominik ott van mögöttem. Tudtam hogy hallotta amit mondtam. Nem érdekelt elegem van ebből. Egy hete basszameg le se szar. Nem is beszélünk. Csak max annyit amíg elvisz a raktárba.- igen nagyon jól tudom hogy a mostoha bátyám ott van mögöttem és hallotta az egészet de nagyon nem érdekel. Remélem érthető voltam. Húzz el! Köszi.- mondta és bementem a szobámba.

El nem tudjátok képzelni mennyire vártam már, hogy kiosszam mind a kettőt. Nagyon jól esett.  Elegem van abból a kettőből a szomszéd szobában.

Lementem a garázsba a levéllel együtt. Gondoltam feltérképezem a garázst.

Mostohabátyó ( Befejezett) Where stories live. Discover now