twenty nine

49.4K 4.4K 1.4K
                                    

gece 03.34

"taehyung uyuyor musun?" kapıma dayanan fısıltılı ince ses derin derin nefesler alıyordu.

"uyumuyorsan yanında yatabilir miyim? ben korkuyorum sanırım....hm? eğer istemezsen uyuduktan sonra beni yatağıma getirirsin" kapıyı sessiz sessiz açmış ve yatakta benimle göz göze gelmişti.

"burası çok soğuk ve sen sadece boxterla mı duruyorsun?" elinde yastığıyla beni baştan aşağı süzdükten sonra şaşkın gözlerini gözlerime dikmişti.

"bana soğuk gelmiyor, eğer yatmak istiyorsan da şu tarafa yatıp uyuyabilirsin" eliyle sağ tarafını göstermesiyle jeongguk yastığına daha sıkı sarılmış ve yatağın diğer kısmına ilerlemişti.

kendini soğuk yorganın altına sokmuş kafasına kadar çekmişti. sıkı sıkı yorgana sarılıp kendini içinde görülmeyecek hale getirdiğinde taehyung'un yatakta doğrulduğunu hissetmişti.

"üstümü açtın ve ayrıca neredesin? görünmüyorsun?" eliyle yorganı jeongguk'un üstünden çekmiş iki büklüm olmuş jeongguk'a bakmıştı. büyük, ışıltılı gözleriyle taehyung'un gözlerine bakıyordu. küçük bir tebessüm bırakıp yorganı taehyung'un üstüne doğru örtmüştü. daha sonra tekrardan yorganın altına girmişti.

"o tebessüm neydi öyle?" taehyung'da tüm bedenini yorganın içine soktuğunda jeongguk'un yarı açılmış belini kendine çekip, yüzü yüzüne gelecek şekilde döndürmüştü.

"gülmek istedim işte"

"çok mu korkuyorsun odanda" taehyung jeongguk'un belinden halâ daha elini çekmemişti.

"hayır çok korkmuyorum sadece ses geldiğinde korkuyorum" gguk bir şeyler anlatmaya çalıştıkça küçük dudakları öne doğru çıkıyor, gözlerini sayamadığım kadar kırpıyor ve yüzüm hariç her tarafa bakıyordu.

"anladım".

"iyi. şimdi yorganın içinden çık uyuyamam yoksa" taehyung lafını ikiletmeden yorganın içinden çıkıp kendini odanın soğukluğuna bırakmıştı.

jeongguk'un bacakları hafif taehyung'un çıplak bacaklarına değiyordu. tam gözlerinin önünde ise çıplak beli duruyordu. göğsüne doğru yasladı kafasını. ellerini ise beline değecek kadar yakınlaştırdı. o sırada taehyung sağ bacağını kaldırıp jeongguk'un bacağının üstüne koymuştu.

"rahat mısın?" taehyung'un hafif uykulu hale gelmiş hırıltılı kalın sesi jeongguk'un kulaklarını doldurmuştu fakat jeongguk ses vermemişti.

"peki, iyi geceler".

"peki, iyi geceler"

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


dear friendHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin