fourty eight • final

52.5K 3.9K 2.1K
                                    

akşama doğru 07.03

ikimiz için hazırladığım sıcak kahvelerin saplarından tutup oturma odasına ilerlemiştim

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

ikimiz için hazırladığım sıcak kahvelerin saplarından tutup oturma odasına ilerlemiştim.
koltuğun etrafından dönüp ellerini ısıtmaya çalışan sevgilimin yanına oturmuş sıcak kahveyi eline vermiştim. tatlı gülümsemesini bana sunup kahvesinden yudum almış, boşta kalan eliyle belimi kavrayıp kendine çekmişti.

"gerçekten ağlayacaktım biliyor musun taehyung, bana bugün dışarıda arkadaşlarımla takılacağız dediğinde o kadar üzüldüm ki". diyiverdim aniden.

taehyung'un kıkırdamasını duyduğumda kafamı ona çevirmiştim.

"küçük bir şaka yaptım". dedi ve dudağıma minik bir buse kondurdu. yanaklarımın kızardığını hissettiğimde kolundan kurtulmuş ve havaya kalkmıştım.

"sana yaptığım hediyeyi beğenecek misin bakalım?". yastığın arkasına sakladığım kar küresini elime alıp arkama sakladım.

"gözlerini kapatmalısın teyung". gözlerini kapattığını gördüğümde yaklaşmış ve arkamda tuttuğum kar küresini gözler önüne sermiştim.

"işte, bakabilirsin!". heyecanla vereceği tepkiyi beklemiştim. elleriyle kar küresini kavramıştı. şaşkın ve sevmiş bakıyordu.

"bunu sen mi yaptın bebeğim?". bir kaç kez sağ sola sallamış ve karların dağılışını izlerken dudaklarıma öpücük kondurmuştu.

"evet ben yaptım. hemde kendi ellerimle yaptım. senin için". ışıltılı gözleriyle kar küresinden gözlerini çevirmiş ve benimkilere sabitlemişti.

"çok beğendim bebeğim, çok hemde". ve tekrardan sallamıştı kar küresini.

"şimdi benim sana hediyemi vermem gerekiyor değil mi?". kafamla onaylayıp arkada birleştirdiğim ellerimle oynamaya başlamıştım.
elindeki hediyemi dikkat ederek kenara koymuş ve hızlıca ayağa kalkarak beni kucağına almıştı.

"hediyemi vereceğim ama burada değil". yavaşça evin sıcak tarafına yani kendi odamıza doğru ilerlemiştik. kapıyı açıp beni yatağın üstüne koymuş daha sonra kapıyı kapatmıştı.

üstündeki kabanı bir hışımla çıkarıp kenara atmıştı. perma olan hafif ıslak saçlarını elleriyle karıştırmış daha sonra kazağının yakasını düzeltmişti.

jeongguk ayaklarını karnına çekmişti. önüne gelen uzun saçlarını kulağının arkasına sıkıştırmış, önündeki sevgilisinin her hareketini heyecanla izliyordu.

taehyung pijamalarını giyeceği sıra gözlerini yatağın üstünde onu bekleyen bebeğe bakmıştı. büyük gözlerini kocaman açmış, ince dudaklarını ısırıyordu.

"çok mu merak ettin?". taehyung pantolonunu çıkarıp kenara koymuş daha sonra yatağa doğru ilerleyip jeongguk'un beklemediği anda dudağını sesli bir şekilde öpmüştü.

dear friendHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin