:: Loving Wisely ::

67 12 14
                                    

Jeg sidder med korslagte ben på tabureten. Enden af en pensel med gul maling i mundvigen, en med blå maling i venstre hånd, tre med pink, rød og gul ligger på bordet, og den hvide i min hånd. Jeg skal til at slå først streg, da en mørk stemme afbryder mig; "Hvorfor starter du med hvid?" 

"Fordi det lyse ofte gemmer sig inde bag det mørke."

Sydney Wright er den kunstneriske type, hun gemmer sig bag sine atelier og malerpensler. De fleste kender hende ikke, og det har hun det godt med. Men da en badboy forvilder sig ind i hendes malerrum igen og igen, bliver hun nød til at hilse en eller anden dag. Og da hun endelig gør det, stopper han ikke med at stille spørgsmål.

"Her. Læs dem her, også vil jeg gå på en date med dig." Jeg sætter stakken med mine 5 yndlings kunstromaner på bordet foran ham. Jeg har ikke tænkt mig at date ham, han kommer jo aldrig igennem dem, de er hver på mindst 500 sider, jeg tvivler på, at drengen har læst en bog med mere end 3 ord på hver side. "Okay, aftale, hvor svært kan det lige være?" Han fnyser overlegent, tager dem og sætter sig i et hjørne med den første.

 "Okay, aftale, hvor svært kan det lige være?" Han fnyser overlegent, tager dem og sætter sig i et hjørne med den første

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

DEN HER VILLE VÆRE CUTE

Random Stuff:: xsagittariussxWhere stories live. Discover now