:: Sådan gør du: Når du udgiver ::

96 11 10
                                    

Når du udgiver

"What really knocks me out is a book that, when you're all done reading it, you wish the author that wrote it was a terrific friend of yours and you could call him up on the phone whenever you felt like it. That doesn't happen much, though."J.D. Salinger,

1. Udgivelse af kapitler

- Lav en rutine. Hvis du vælger at sige "jeg udgiver her anden dag" eller "hver mandag og fredag" eller hvad du nu vælger, giver du også dine læsere en tryghed, fordi de ved, at du har en plan, og at de ikke bare lige pludselig får en reminder midt i en fritidsaktivitet, og derfor glemmer at læse med. Sørg for at de ved, hvornår de kan forvente et kapitel, så de husker at læse det.

- Udgiv ikke i skole-tiden. Mange læsere og forfattere på wp går i skole, mange af dem har ikke tiden til at læse i skolen, og derfor vil de glemme det igen. Prøv derimod at udgive efter 16.00, men heller ikke forsendt, senest omkring 19-20.00, da der som sagt er et yngre publikum.

2. Læserne

- Husk at interagere med dine læsere, svar på deres kommentarer, skriv et par linjer i forfatternoten om, hvor glad du er for at de følger med, om de kan lide den ind til videre.

- Hurtigt vil du opdage, at der er nogle af læserne der fortsætter med at kommentere, og at i kan få nogle utrolig hyggelige og underholdende samtaler.

3. Vigtig reminder

- Skriv ALTID dato på, når du udgiver dine kapitler i bunden eller toppen, helst også ude i den korte beskrivelse! Det er meget vigtigt, da der desværre findes wp forfattere der vælger at tage andres bøger og ideer, men hvis du kan dokumentere, at du altså har udgivet kapitlet før dem, er chancen for at du kan få dem til at trække det tilbage, også større.

- Læserne kommer ikke med det samme, det gør de aldrig. Men det er her du skal huske, at du skriver for at skrive, og ikke for at blive kendt. Jeg har opdaget, at de af mine bøger jeg har nydt mest at skrive, også har været bøger der har fået flest læsere. Vær tålmodig, prøv at læse andres bøger, stem på dem, kommenter, få dig nogle venner. Her vinder du ved, at du får et sammenhold på wp, nogle der kan støtte dig, måske læse dine ting igennem og fortælle dig, hvad de synes, og hjælpe dig.

- Lad vær med at skriv rundt til folk, og spørg om de ikke vil læse din bog - medmindre de har skrevet i deres bio/beskrivelse af dem selv, at de gerne vil have nogle sendt. - Det er det mest nederen at vågne op til, især hvis beskeden hænger sammen med en "jeg elsker dine bøger, vil du ikke nok læse mine, please? Er stor fan."

- Slevpromover ikke dine bøger i andres bøger, det er virkelig irriterende, og som forfatter føler man sig udnyttet, fordi man har kæmpet hårdt for at nå der hvor man er, og nu kommer der andre og udnytter det, sådan får du ikke læsere.

4. Nu er du klar til at skrive og udgive din egen bog!

- HUSK! Følgerne er ikke alt, skriv for din egen skyld!

- Jeg håber min lille guid kunne hjælpe dig! Hvis du har spørgsmål, skal du bare spørge, enten i kommentarfeltet, over min instagram "xsagittariussx" eller over dm. 

Udgivet; 18/3-20

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Udgivet; 18/3-20

Random Stuff:: xsagittariussxWhere stories live. Discover now