Jeg elsker deg

1.9K 27 5
                                    

Jackson var ikke på skolen på mandag, heller ikke på tirsdag, eller onsdag, eller torsdag eller idag.
I dag var siste skoledag før juleferien så med mindre han kommer på festen til Kendall i kveld så slipper jeg å se han flere ganger i år. Jeg lurer på om han har skulket hele uken eller om han faktisk hadde en god grunn til å være borte.
Men til tross for det har jeg faktisk hatt en overraskende bra uke. Jeg har hengt masse samens med Amber og Filippa denne uken. Jeg har også blitt ekstra godt kjent med Oliver, og han skal faktisk være med på festen i kveld. Det er en side av meg som vil at Jackson skal komme på festen så jeg kan vise ham at jeg har Oliver. At han tok feil og at han gjorde den største feilen med å vedde om meg.
-
Jeg, Amber, Filippa og Oliver står utenfor huset til Kendall. Huset hennes er ikke så stort som man skulle tro til tross for at hun er bestevenn med skolens «populære» Britney. Jeg dømmer henne ikke ut fra huset hennes, men når alt som betyr noe for dem er status så hadde jeg kanskje sett for meg noe annet. Nok om det. Amber åpner døren og vi går inn alle fire. Stanken av alkohol, røyk og svette fyller neseborene mine. Det er oppskriften på en typisk ungdomsfest. Oliver slenger armen rundt meg og jeg begynner automatisk å smile.
"Skal vi finne noe å drikke?" spør Filippa og snur seg mot oss. Jeg og Amber nikker ivrige begge to.
"Vil du ha noe?" spør jeg og ser opp på Oliver. Han er sånn 20 centimeter høyere enn meg, men hvem kan klage på det?
"Jeg tar gjerne en øl". Jeg nikker og følger etter Amber og Filippa inn til det som trolig er kjøkkenet.
"Her" sier Amber før hun gir meg og Filippa hver vår kopp med rød væske i. Jeg tar den glad i mot og heller innpå glasset. Punch, det er digg.

"JACKSON!"
Jeg skvetter og det samme gjør Amber og Filippa.
"Det kommer fra stuen!" hører vi folk rundt rope.
Vi løper tilbake til der vi kom fra, og der midt på gulvet, med en hel flokk rundt seg ligger Oliver på gulvet med Jackson over seg. Hadde dette vært meg for noen måneder siden hadde jeg vært stresset og redd. Jeg hadde sikkert endt opp med å bare stirre og ikke gjort noe eller kanskje stivnet helt, men heldigvis er jeg ikke sånn lengre. Sinnet mitt tar nesten knekken på meg og jeg går fort til «ringen» som er dannet rundt de. Jackson har fått øye på meg, men bryr seg ikke. Han slår til Oliver uten å nøle. Jeg sprinter de siste meterne og slenger meg over Jackson. Han faller ned ved siden av Oliver med meg oppå. Noen gisper, andre ler og noen hvisker. Det blir nesten helt stille og jeg kommer meg fort av Jackson og setter meg på huk ved siden av Oliver.
"Hva skjedde? Hvorfor slo han deg" spør jeg. Jeg har klart å roe ned pusten. Oliver blør neseblod og han er lilla flere steder i ansiktet som sikkert kommer til å bli blåmerker etter hvert.
"Jeg visste det fra første gangen jeg så dere to sammen på kafeen at han var forelsket i deg. Han er enda forelsket i deg" hvisker han.
Jeg rister hardt på hodet,
"Den idioten der har ikke følelser for noe eller noen! Jeg tror ikke på det og uansett har han ingen grunn til å banke deg" sier jeg hysterisk og glor surt på Jackson.
"Madison.." sukker han og prøver å smile til meg.
"Jeg bryr meg ikke om Jackson! Jeg liker deg" sier jeg og prøver å virke overbevisende, men jeg tror ikke jeg klarte å overbevise meg selv engang.
"Nei det gjør du ikke. Du elsker ham" sier han,
"Men det går bra! Du kan ikke bestemme hvem du skal ha følelser for" legger han fort til og reiser seg opp fra gulvet.
"Jeg tror det er best jeg drar"sier han,
"Snakkes senere?" spør jeg håpefullt og smiler skjevt.Oliver nikker og gir meg en rask klem,
"Selvfølgelig"
-
Det er kanskje ti minutter siden Oliver forlot festen og alt er tilbake til «normalen» igjen. Musikken spilles over høyttalerne, Amber og Filippa danser som noen hodeløse kyllinger med resten av folkene her, mens jeg sitter i en sofa og tenker. Var det Oliver sa virkelig sant? Er jeg virkelig så forelsket i Jackson? Er Jackson forelsket i meg? Hvorfor ble Jackson så sint på Oliver?

"Du er virkelig fin i den kjolen"
Jeg reiser meg automatisk opp fra sofaen.
Jackson står så nærme meg at ansiktet mitt nesten hviler mot brystet hans.
"Hvorfor gjorde du det?" ramler det ut av munnen min. "Han holdte rundt deg"svarer han fort. Jackson er virkelig ikke et pratsomt menneske. Jeg går et skritt unna han og ser beende på ham. "Hvorfor gjorde du det?" gjentar jeg og sukker. "Fordi jeg elsker deg"
Plutselig er alt jeg hører hjerte mitt som pumper i hundre. Musikken er uklar og det samme er alt rundt, alt jeg ser er Jackson. Øynene mine blir store og forhåpningsfulle. Er det han sa virkelig sant? Eller vil han bare vinne det jævla veddemålet? Jackson går et skritt nærmere meg og ansiktet mitt er inntil brystet hans igjen.
Han fletter hendene mine i hans og klemmer dem. Jeg kan ikke forklare med ord hvor mange følelser jeg føler på akkurat nå. Jeg forstår dem ikke selv engang.
Hvordan kan jeg elske denne gutten så mye?
"Jeg elsker deg å".

side 17

Fuck off I want youWhere stories live. Discover now