Ikke jomfru lenger

2K 24 6
                                    

ET ÅR FREM I TID

Visst du ser tilbake på året som har gått og hvordan det engang var så kunne jeg aldri forestilt dette øyeblikket. Jeg sammen med Jackson, og ikke bare det, men jeg ligger halvnaken i sengen hans med han over meg.
Leppene våre kysser i harmoni, mens fingrene mine leker med håret hans. Jackson avbryter kyssingen og går av meg.
"Hvorfor stoppet du?" spør jeg, en smule skuffet. Jeg er avhengig av han, av leppene hans, av nærheten hans. Jeg blir desperat når han stopper opp, hjelp.
"Jeg er kåt for faen. Hadde jeg enda holdt på hadde jeg-" jeg avbryter setningen hans med å legge pekefingeren min fint over leppene hans.
"Har du noen gang spurt meg om hva jeg vil?"
Jeg hever et bryn og fjerner fingeren.
Jackson ser bare spørrende på meg før han tar hånden gjennom håret sitt. Jeg prøver å se diskré nedover kroppen hans. Men det er umulig, jeg sikler nesten. Det er muskler overalt.
"Kanskje jeg vil ha sex, men det kan jo ikke du vite siden du avbryter det hele tiden" sier jeg oppgitt.
"Jeg visste ikke at du følte det sånn babe. Det er bare at du er jomfru og jeg vil ikke presse deg til noe du ikke vil" han tar tak i ansiktet mitt og kysser meg raskt på munnen.
"Men jeg vil" sier jeg og prøver å være sexy, men det er virkelig ikke min sterke side. Jeg er ny på dette.
"Er du sikker?" hvisker han forførende i øret mitt og napper forsiktig i øreflippen min.
"Ja".

Jackson ser på meg med et lekent glis,
«Da skal vi gjøre akkurat det". Han fikler med bhen min, det lekende gliset er der enda og han kaster av meg bhen. Han stirrer.
Han bøyer seg litt og kysser dem ømt.
Pusten min blir tyngre og jeg hører lyder som aldri har kommet ut av min munn før.
Han går videre og kysser nedover kroppen min, helt ned til trusekanten. Den ene siden av meg er sjenert og vil ikke vise, men den andre er kåt og vil ha Jackson. På alle mulige måter. Og den kåte siden dominerer nå over den sjenerte. 
Jackson ser opp på meg, de grønne øynene hans lyser av lyst. Jeg lener hodet mitt bakover,
"Kan du ikke bare pule meg" ramler det ut av munnen min. Først blir jeg litt sjokkert over måten jeg spurte på, men så kommer jeg på hvor tent jeg er. Jackson gliser og tar av seg bokseren, jeg tror jeg måper. Han er så sexy, hele han.

"Len deg tilbake og vær helt avslappet i kroppen" kommanderer han, og jeg gjør som han sier.
Han får av meg undertøyet, og gnir den mot åpningen min, og etter en liten stund presser han den forsiktig inn i meg. Det å tenke på at Jackson og jeg har sex er en god følelse. Jackson går sakte inn og ut, det viser hvor mye han tenker på meg. Han vet at dette er første gangen jeg gjør dette og han vil ta det i mitt tempo, men selv om jeg kanskje virker uskyldig så får dette en annen side ut av meg. Han får ut en annen side av meg.
"Fortere" kommanderer jeg og ser inn i øynene hans. Han biter seg i underleppa og gjør som jeg sier. Jeg tror han syntes det er digg når jeg styrer.
"Herregud Jackson" stønner jeg.
Jeg tror Jackson stønner mer av at jeg stønner enn at han har det digg.
"Madison" stønner han før han stopper opp.
Kom han? Har han i det hele tatt på seg kondom?
Han legger seg ned ved siden av meg.
"Du er så deilig Madison. Gleder meg allerede til neste gang" hvisker han i øret mitt og legger armen sin beskyttende rundt meg.
Jeg nikker og smiler til han, men alt jeg klarer å tenke på er hvorfor faen han ikke hadde på kondom?

side 19

Fuck off I want youWhere stories live. Discover now