R. L. MALON

58 2 0
                                    

R. L. MALON

Bog, kako čudovito je bilo telo tega moškega ob meni. Pokleknil sem ob posteljo in opravil redno jutranjo molitev. A nisem bil zbran, ves čas sem po malem opazoval speče Rebelovo telo. Ko sem se ulegel nazaj ob njega, se je predramil. Pretegnil je svoje telo, ga v celoti odkril, a ni odprl oči. Opazoval sem ga, njegovo mednožje je bilo tako lepo, tako gladko. Prvič sem videl obritega moškega in bilo mi je res všeč. Tudi vse ostale njegove dlake so bile svetle in komaj opazne. Legend je zalajal in Rebel je končno odprl oči. Zagodel je in mrcino pocrkljaj še skoraj napol v spanju. »Mu bom jaz dal jesti, zunaj sva že bila« sem rekel mirno in vstal. »Hvala« je rekel in me pogledal. Videl je, da sem že v spodnjicah, medtem ko se je sam še vedno gol valjal po postelji. Usedel sem se ob njega, on pa je skoraj okamenel. Morda je mislil, da se ga bom dotaknil. »Vraga, kako lepo izgleda, ko si pobrit« sem rekel mirno. Presenetil sem ga »kaj, res? Ti se nikoli nisi?« je preveril. »Ne, nikoli se še nisem« sem bil iskren. »No, saj se ne rabiš...« je potem hitro rekel, ker mi ni želel soditi. »Ne, rad bi. Pomagaj mi« sem predlagal. Videl sem kako je pogoltnil cmok, ki se mu je naredil v grlu. Počasi se je vstal v sedeč položaj in me prijel za roko. »Lahko ti pomagam, a nimam vsega s sabo, doma ti lahko potem razložim in predstavim še vse ostale možnosti poleg britvice« je rekel in čakal na moj odziv. »Ostale možnosti?« sem preveril. »Ja, depilator, epilator, razni voski, trakovi... ali pa morda krema za odstranjevanje dlak« je odgovoril obsežno, sam pa sem samo na dolgo pokimal.

Šla sva pod tuš, Rebel je s sabo prinesel tako posebno, drugače oblikovano britvico. »A ne bo Diana opazila, če se boš pobril« je rekel, ko mi je predel mednožja penil s tuš gelom. »O moj Bog, Rebel, no. Prvo kot prvo z njo ne bom več na tak način. Lahko sem grešil, ampak tak grešnik pa tudi nisem. Ne bom skakal od tebe do nje in nazaj, sedaj ko sem skočil bom tu ali pa nikjer« sem odgovoril. Zrl je vame, ni vedel kaj bi mi rekel.

Ni vedel ali bi se smejal ali ne. Nadaljeval sem »drugo kot drugo pa... itak seksava zelo redko in še to v temi...«. »V temi?« je vprašal začudeno in komaj ostajal resen, jaz pa sem le pokimal. Vmes je že vzel britvico in mi začel briti mednožje. Razlagal mi je razne stvari, kaj in kje moram bolj paziti. »Primi ga« je potem ukazal in se zraven nagajivo nasmejal. »Ti ga je kdaj potegnila?« je direktno vprašal. »Hmm, enkrat ali dvakrat na začetku zveze, ko sva bila še študenta« sem odgovoril. »Pa katera druga?« je takoj vprašal. »Ja, ena...« sem odgovoril. »In en moški...« je dodal in se zopet zarežal. »Pa ti si... lizal kdaj luliko?« je bil radoveden. Stisnil sem čeljusti in misel na to mi res ni prijala, »ne, nisem« sem odgovoril. »Ti si bil kdaj z žensko?« sem moral vprašati. Zarežal se je »enkrat v srednji šoli sem poljubil najboljšo prijateljico, to je pa tudi vse« je hitro pojasnil. »Kdaj pa si prvič poljubil fanta?« sem bil še bolj radoveden. »Hmm, pri dvanajstih, fanta iz sosednjega razreda na šolskem izletu. Prvič pa sem seksal v drugem letniku srednje šole prav tako z enim iz sosednjega razreda« je pojasnil iskreno. »Evo, takole pa sva...« je rekel, ko je odložil britvico in me je spral. Pogledal sem se in se nasmejal »všeč mi je« sem rekel in se zraven še pobožal po gladkem mednožju.

Na jahti sva se pogovarjala še o drugih izkušnjah, ki sva jih imela. Razlagal sem mu o svojem življenju, o svoji mladosti, o svojih dveh bratih in sestri. Na poti proti domu sva se ustavila še v restavraciji in zunaj na vrtu pojedla lahkotno večerjo. »In kaj sedaj... kako naprej?« je tiho, a resno vprašal Rebel, ko sva se usedla v moj avto, da bi se odpeljala proti domu. Vdihnil sem, skomignil. »Ne vem« sem mirno rekel, čeprav sem vedel, da je to najbolj nesmiseln odgovor. Na kratko me je pogledal potem je rekel »všeč mi je način tvoje vožnje...«.

NEBEŠKI ODVETNIKWhere stories live. Discover now