R. L. SINAGRA

106 3 0
                                    

Z Ronom sva se naročila pri frizerju ob isti uri glede na to, da sva že dolgo hodila v isti frizersko kozmetični salon, vsak k svojemu frizerju. Moja frizerka Clea je bila prva, ki je opazila, da sva prišla skupaj, prav tako se je spomnila, da sem enkrat pogledoval in povpraševal po Ronu. »Rada imam taka presenečenja« mi je rekla in mi pomežiknila. Glen, Ronov frizer pa je le čakal, da greva, da čimprej izve vse informacije od Cleae.

Eno dopoldne je Ron uletel v mojo pisarno. Njegov izraz na obrazu je bil žalosten, skoraj malo prestrašen. »Rebel, življenje je tako kratko« je izjavil in obstal pred mano. »Jaaa...« sem rekel počasi in previdno, ter čakal na dodatno pojasnilo. »Ravnokar sem izvedel, da je moj sošolec s fakultete umrl, kap ga je.... Rebel, mojih let je bil...« je potem pojasnil. Pokimal sem, nesiguren ali naj mu izrečem sožalje, ali bo dovolj, da ga samo objamem. »Tatu si bom dal narediti« je rekel odločno in me pogledal, da bi videl moj odziv. Nasmejal sem se in pokimal »jaz pa bi rad seksal v svoji pisarni« sem mu zaupal in ga za kravato potegnil bližje k sebi. Še dobro, da sem že prej spustil žaluzije. Strastno sva se poljubila, najina jezika sta zaplesala v ritmu seksa. Ron je z rokama takoj zagrabil moje telo, odprl mi je srajco, polizal moji bradavički in na kolenih obstal pred mano. Odprl mi je pas in gumbe na hlačah, moj tič pa je že poredno silil ven iz spodnjic. V roko sem pograbil slušalko telefona in poklical Ajtena »če kdo vpraša sem na malici« sem rekel in Ajten se je zarežal, »ahaaaa, sicer sem pa slišal ključavnico« je rekel izzivalno in prekinil klic. V trenutku sem zardel, ker sem vedel, da nekdo pred vrati ve, kaj počneva v pisarni. »Nadaljujem?« je rekel Ron pohotno in prekinil moj sramežljiv moment. Pokimal sem in ga potegnil bližje k svojemu mednožju. Vzel me je v usta, spretno, kot je to vedno bolj znal. Čez kratek čas sem ga potegnil višje k sebi in slekel njegovo srajco. Rad sem imel, če sem lahko čutil in občudoval njegovo telo brez oblačil. Segel sem v predal, ter na mizo postavil tubo lubrikanta in kondom. Ron me je obrnil in me polegel na mizo, pred tem pa je slekel svoje hlače ter spodnjice. Poljubil je moj vrat, celotno dolžino moje hrbtenice. Potem je za trenutek okusil mojo ritko, preden se je s svojo trdoto zaril vanjo, preden sva izpolnila mojo dolgoletno željo. Kako noro sem užival, ko me je grabil, ko je gladil moje telo in se zraven počasi zarival vame. Vedno je cenil vsako minuto, ki sva jo imela zase.

Naslednje jutro, v petek je v mojo pisarno uletel Kolya. Nekaj mi je razlagal, a sem videl, da mu je ves čas vmes šlo na smeh. Trudil se je ostati zbran, a mu ni uspevalo najbolje. Ko je v pisarno uletel Ajten in sta se njuna pogleda srečala, noben od njiju ni ostal resen. »A je kaj narobe?« sem vprašal razdraženo, ker mi ni bilo jasno kaj za vraga je tako smešno. Ajten se je zresnil in se obrnil stran, Kolya pa je lahkotno rekel »si končno preizkusil seks v svoji pisarni?«. Obstal sem, čutil kako je v meni narasla jeza, kako so mi lica zagorela. »Kako veš?« sem zabrusil nazaj in oba z Ajtenom sta se mi ponovno zarežala. »Prekleti trači« sem komentiral in zavil z očmi. »Na balkonu so se pogovarjali o tebi... čistilka je našla poln kondom v košu, in to XL velikost« je pojasnil Kolya. »Pizda, no! Pa v robec je bil zavit!« sem se uprl in z roko udaril po mizi. »O, moj Bog, saj ne morem verjeti« je komentiral Ajten in se odsmejal iz pisarne. Kolya pa me je nekaj časa gledal, potem pa se je zresnil in rekel »srečen si videti ob njem, takega te še nisem videl«. Pokimal sem in pritrdil »prav imaš, res sem srečen«.

Vedel sem, da bo Ron jezen name, a sem vseeno tvegal. Imel sem rojstni dan, pa mu tega nisem omenil. Bilo je tako čudno, nisem ga hotel obremenjevati. Če bi me vprašal kdaj prej ali pa bi se o tem slučajno pogovarjala, bi bilo čisto drugače.

Orion mi je vsako leto organiziral rojstnodnevno zabavo na moji terasi z zelenico. Seveda sem povabil Rona in vse tri njegove otroke. Ko me je vprašal kaj imamo, sem rekel, da je le piknik. Orion je poskrbel za vso pijačo, hrano, dekoracijo in glasbo, jaz sem moral le povabiti čim več ljudi. Prvi pri meni je bil Kolya in Ajten s trenutnim fantom, s katerim sta se zabavala. Potem sta prišla še moja starša, dve sodelavki iz pisarne in sestrična.

NEBEŠKI ODVETNIKWhere stories live. Discover now