34.BÖLÜM: "ANAHTAR"

4.3K 172 252
                                    

"Kalbimde kurumuş olan yaranın yavaş yavaş açıldığını hissediyordum ve bu beni çokça korkutuyordu."

Kübra.k

34.BÖLÜM: "ANAHTAR"

Soğuk, çok soğuk kemiklerime kadar işleyen soğukluk hareket etmemi engellerken üzerimde ki cekete biraz daha sarıldım. Vücudumda ki kan bile akarken bir kaç dakika sonra donacak gibiydi.

"Buradan çıkmayı başarırsam, Esme inan seni geberteceğim. Olurda ölüm çıkarsa buradan o zaman bil ki öbür tarafta güzel bir şölen ile karşılanacaksın." Sözlerim biter bitmez kapıya vurulan sert darbe ile bir iki adım geriye attım. Aniden gelen ses kalbimde ki adrenalini yükseltirken dudaklarımdan çıkacak olan çığlığıa son anda engel oldum.

"Bir daha ölüm kelimesini ağzına alma Gece!" Alkan'ın Kızgın sesi göz devirmeme neden olurken arkamda cesetten farksız duran iki bedene bakmaya ölesiye korkuyordum.

"Annen ve baban arkamda ölü gibi yatarken bana bağırma!" Yüksek bir sesle konuşurken dudaklarımdan çıkan buhar gözlerimi kısmaya yetti.

"Onlara ölü demeyi tahminen ne zaman keseceksin!" Alkan'ın sabır dolu sesini duymam duraksamama neden oldu.

"Biraz daha dayan." Alkan kısık bir sesle konuşurken ben odayı incelemeye başladım. Gözlerim Alkan'ın anne ve babası hariç her yerde geziniyordu.

Beyaz duvarlar sayesinde odanın daha soğuk olduğunu algılayan beynim sayesinde fazlasıyla titriyor ve üşüyordum. Ellerimi dudaklarıma götürerek sıcak nefesimi avuç içlerime üfleyerek ısınması için bir kaç saniye bekledim.

"Bu nasıl kapı lan. Alkan, abi nereye gidiyorsun?" Altemur'un sesi beni kendime getirirken dışarıda işlerin karıştığını fark etmem ile kaşlarımı çattım.

"Sadece beş dakika, Gece'ye beş dakika sabretmesi gerektiğini söyle." Gözlerim cam fanuslara doğru kayarken esmer tenli bir hayli boyu uzun olan adamda göz gezdirdim. En fazla otuz yedi yaşında gibi görünüyordu, üzerinde siyah takım elbise vardı fakat baya bir eski görünüyordu, bu kaşlarımı çatmama neden olurken Alkan'ın babasına ne kadar benzediğini fark etmem kaşlarımın gevşemesine neden oldu. Yanında duran sarı saçlı bir hayli güzel görünen kadın ise otuz beşlerinde gibi görünüyordu. Haps edildikleri yeri daha iyi incelemek istesemde kalbim buna dayanacak gibi değildi.

"Bu da ne?" Alkan'ın annesinin yatırılmış olduğu yerin hemen altında duran küçük kare fayans ile oraya doğru ilerledim. Yere diz çökerken tenime işleyen soğuk beni derinden karşılamıştı. Uyuşan parmaklarım ile fayansı kaldırırken fayansın altında ki cam ile yüzümü buruşturdum. Camın altında duran buz küpü gözlerimi kırpıştırmama neden oldu, bu da neyin nesiydi! Buzun üzerinde duran siyah ince kabloyu fark etmem saniyelerimi alırken camı kırarak sağ elimle kablonun ucunu kontrol ettim.

"Ne oluyor içeride! Gece ne yapıyorsun, kırdığın şey aman tanrım, Alkan bizi öldürecek." Yağız telaşlı bir şekilde konuşurken onun bu tavrına göz devirdim. Alkan'ın annesinin ve babasının içinde olduğu cam fanusu kıracak değildim ya! Neyse bunu bilmelerine gerek yok.

"Alkan çok kızar mı?" Onları dalgaya aldığımı bilselerdi beni buradan çıkarmak için kıllarını bile kıpırdatmazlardı. Kablonun bağlı olduğu yerlere göz atarken sonunda gördüğüm fan düğmesi ile korkarak oraya doğru yürüdüm. Yeşil düğmeye basarken içeriye dolan ani soğuk hava nedeniyle dişlerimi sıktım. Dudaklarım çoktan titremeye başlamıştı, sibiryada mıyım da bu soğuk havaya maruz kalıyorum. Elimden akan kan sayesinde midem çoktan bulanmaya başlamıştı, kanın tenimde donması beni huylandırırken yüzümü burusturdum. Cam parçalarını önemsemeden tekrardan yere diz çökerken detin bir nefes aldım fakat odanın fazlasıyla soğuk olmasından dolayı nefesim tıkanmıştı. Buzun yavaş yavaş eridiğini fark etmem buz küpüne doğru eğilmemi sağlamıştı. Eriyen kısımın ucunda görünen anahtar ile şaşkın bir şekilde duraksadım. En başından beri aradığım anahtarın burada olması beni bir hayli şaşırtırken buzun yavaş bir şekilde eridiğini görmek sinirimi bozuyordu. Eminim ki buzun daha hızlı erimesi için fanların derecesini arttırmam gerekiyordu, gözlerim etrafı tararken kapının arkasında bulunan otomatik kilidi yeni farketmem gülmemi sağladı. Deliriyorum sanırım, nerdeydi bu fanın ayarları.

Şeytan'ın İni +18Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin