i do whatever it takes

376 18 7
                                    

2020. Jan. 28. 

🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣

A mai napom volt eddig majdnem az egyik legrosszabb. Semmi túlzással. Tényleg. Egy darab szarnak érzem magamat körülbelül. Hogy miért...? Mesélem is. 

Reggel amint felkeltem rohantam csinálni a szokásos rántottámat. A 3 tojás most elmaradt, de a zsömle (sajnos, vagy nem sajnos) nem. A felét meg akartam hagyni, de anyukám leültetett és fel is zabáltatta velem az egészet. Én pedig sóvárogva és fintorogva ettem meg az utolsó falatig a rengeteg szénhidrátot és az olajos tojást...(350kcal.)

Ezek után volt egy kisebb veszekedésem anyukámmal. A hajam hullik nagyon durván...És meg is állapította ezt. Azt is, hogy rémesen nézek ki, stb...Amiket mindig elmondd rólam, de én mindig csak szótlanul hallgatom, miközben mar a bűntudat, hogy ezt teszem a körülöttem lévőkkel. 

Még a boltba is bejött velem, és vett nekem magvas crossiant-ot, illetve Szénhidráttal csökkentett pogácsát. Na meg ivójoghurtot, 250 ml-ben összesen 150kcal volt. Na...Amint beértem az iskolába én ezeket rögtön kidobtam, hogy még a szemem se kívánja őket. Egész nap egy Zero Energia italt ittam és egy darab Cerbona müzlit ettem meg, ami 80kcal volt. Tudom...Remek. 

Napközben találtam magamról régi képeket. És ahogy néztem őket majdnem elbőgtem magamat a mai képekkel összehasonlítva. Annyira csinos voltam. Most meg...Rémesen nézek ki.

🍦De akkor miért ragaszkodom hozzá ennyire?🍦

Az ebédre lementem szintén anyukámhoz. Megebédeltem...Csirkecomb, krumplisalátával. De nem voltam hajlandó megenni a krumplisalátát. A húsból is hagytam. Ez mondjuk legyen durván 300kcal, ha nagyon nagy vonalúak akarunk lenni...

Miközben írtam a házimat kivettem a hűtőből egy darab gyümölcsjoghurtot. Elkezdtem enni, de már jött is vissza a torkomon. A pépes anyag miközben ment le az agyam rögtön ezen kattogott: "Ne...Ne...Kalória. Meg fogsz hízni, ne csináld. Hülye vagy? Még vacsoráznod is kell!" 

Közben a másik fele: 

"Edd meg. Ez gyógyszer. Hiszen látod magadat a régi képeken. Hogy hogy néztél ki. Olyan akarsz lenni, nem? Akkor egyél. Egyél..."

Nem bírta az eszem a harcot és Ana nyert. Kiöntöttem a Joghurtot. Kb a felét tudtam megenni. Ez legyen mondjuk akkor 50kcal. Szóval ma sikerült elérnem eddig a 780kcalt. Remek...Egyszerűen rémes. És így is tornázni akarok a Joghurt és a mai bevitelem után. De nem. Nem tehetem. 

🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩

Eszembe jut az, amiket mindennap hallok. 
Eszembe jut az, hogy miket kapok kommentben, szinte ismeretlenektől is. 
Eszembe jut az, hogy az iskolai évemet is tönkre tenném ezzel.
Eszembe jut az, hogy most mennyi életkedvem van és régen mennyi volt. 
Eszembe jut az, hogy nem tudok hátra dőlni a székben, mert érzem a csontom. 
Eszembe jut az, hogy szőrös a kezem és a hátam egyaránt. 
Eszembe jut az, hogy alvásnál a medence csontom alá kell tennem egy párnát, mert annyira nyomja a bőrömet, hogy nem tudok miatta ald
Eszembe jut az, hogy 43kg vagyok 170 centivel. 
Eszembe jut az, hogy nem menstruálok már 5 hónapja. 
Eszembe jut az, hogy egy fésülködésnél egy maréknyi hajam kihullik. 
Eszembe jut az, hogy a körömágyam olyan, mint egy hulláé. Gyönyörű kék. 
Eszembe jut az, hogy ezzel csak tönkre teszek mindenkit. 
Eszembe jut az, hogyha nem teszek ellene, akkor kórházba kerülök. 



🍪És ma még vacsorázni is fogok, ami mint mindannyian sejtitek elkerülhetetlen. Hat óra után, tudom. De ki nem szarja le? 780kcal az semmi...🍪

Nincs igazam?

Let's make a change ⚠️TW ED⚠️Where stories live. Discover now