Guys, i finally started this

265 14 11
                                    

2020. 07. 26



Szóval, sziasztok! Tudom, tudom! Már nagyon-nagyon régen volt új rész, viszont Instagramon folyamatosan aktív vagyok, és nagyon kedves embereket ismertem meg ott (Ahogy itt is egyébként.) És úgy éreztem, hogy ott sokkal jobban érzem magamat, na meg...Sosem volt igazából pofám írni ide nektek, ugyanis folyamatosan úgy éreztem, hogy nincs miről beszélnem nektek és stb és stb. 

VISZONT! MOSTMÁR VAN MIRŐL BESZÉLNÜNK!! 

Őszintén. Már hónapok óta akarom emelni a kalóriámat, de tulságosan rettegtem tőle mindig. Mindig is rettegtem attól, hogyha emelni fogom biztosan meghízok és majd átesek a ló másik oldalára, meghízok, kövér leszek, senki sem fog szeretni. De nem...Ez nem így van. 

Egyre többet és többet nézem magamat mostanába a tükörben, egyre jobban utálom magamat. (Ne értsetek félre.) De nem szeretem ezt a sovány testet. A képeket is rondának látom magamat, a csinos nőies alakú barátnőim mellett, és közben pedig rettenetesen féltékeny vagyok rájuk, hogy egészségesek, nincsen semmi bajuk, és még párkapcsolatban is vannak. És én még ezelőtt az egész előtt azt hittem ettől leszek egészséges. Ettől fog majd belémszeretni bárki is. Hát...

Ezt nagyon elbasztam.

A napokban visszaolvastam az egész könyvemet, és néhány részen elképedtem. Mennyire vak, buta voltam. Néhány részt lelki szemeim előtt láttam, és újra játszódtak bennem a történtek, ezért elkönnyeztek a szemeim sokszor. Néhány részen, pedig csak hitetlenkedve nevettem. Mennyire hülye voltam. Mennyire túlszámoltam mindent. (Megsúgom: A kalóriabázis sosem fogja tudni pontosan, hogy mire és mennyire van szüksége a szervezetednek. Soha a büdös életben nem fogod tudni pontosan, hogy hány kcalt ettél meg egy nap.)


De tudjátok...Úgy vagyok vele, hogy minden okkal történik. Minden azért történik, mert meg KELL történnie. Ezalatt azt értem; Nekem ez a korszak már az életem része, amit mostmár minél előbb szeretnék lezárni, ugyanis IGEN! Elkezdtem növelni a kalóriám! IGEN, rettenetesen nehéz. IGEN, félek. IGEN, van még testképzavarom, de...Észre vettem dolgokat. Amiket most le is írok ide nektek: 

🖤Az anyagcserém felgyorsult. (Akármennyire undorító most ez nektek. ^^") 
🖤Az életkedvem sokkal több! 
🖤Sokkal több fizikai erőt érzek magamban
🖤Hogyha meglátok egy ételt, ami új számomra, akkor szívesen lecsapok rá, egyre bátrabban. (Van még olyan, hogy megfutamodok, de ez is a része. IGEN! DE! Megmerem tenni az első lépéseket!) 
🖤Egyre kevesebbet bodycheckelek (Szoktam még, és van testképzavarom, de már nem érdekel egyszerűen, tudom hogy erre most nekem szükségem van!)
🖤Kezdd visszatérni a érdeklődésem dolgok iránt (Ide sorolom pld; Zene, írás, olvasás, filmnézés, táncolás, énekelés.) 
🖤Újra elkezdenek dolgok érdekelni és nem csak az evéssel foglalkozom. (Habár még mindig sokat jár az eszemben.) 

A zárójeles dolgokat mind azért írtam oda (amik negatívak.) MERT AZOK EL FOGNAK MÚLNI IDŐVEL!!!!! 

Szóval összegezve? Csak annyit szeretnék mondani, hogy RETTENETESEN megéri belecsapni a kalórianövelésbe. És bárki. Anorexiás, aki most ezt olvassa. Tudom, hogy nem ér semmit sem az én szavam, hiszen nem ismertek engem, csak ebből a könyvből. De ahogy olvastátok végig a könyvemet úgy voltam egyre rosszabbul, majd egyre jobban. Látjátok? Én vagyok az élő példa rá! Menni fog! IGENIS lehetséges JOBBAN lenni. IGENIS lehetséges MEGGYÓGYULNI! Habár, még nagyon az elején vagyok, egy hosszú kanyargós, dimbes-dombos út áll előttem, de...Megéri. MEGÉRI! 

Mind annak az anorexiás lánynak/fiúnak, aki most ezt olvassa: 

(Nem akarok Szabó Péter lenni, de...) 

Egy értékes ember vagy. És...Ne legyél önző, mint én. Gondolj anyukádra/apukádra/testvéred(eid)re/barátod(nőd)/barátaidra. Mennyire aggódnak érted. Mennyire tehetetlenek és dühösek a helyzet miatt. Mennyire akarnak segíteni.

Nézz a tükörbe. 

És ismételd utánam: 

"ROHADJ MEG ANA KÉPES VAGYOK RÁ! ÉS HA BELEDÖGLÖK AKKOR IS MEGTESZEM, MERT IMÁDOK ENNI ÉS IMÁDOM AZ ÉTELT!!!!" 

Let's make a change ⚠️TW ED⚠️Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ