Prolog

38 4 0
                                    

Prostorem se nesla pochmurná atmosféra , nikdo neměl nic co říct k návrhu, který byl právě vznesen. Věděli, že to tak musí být, ale jestli je to morálně správné ? To nikdo netušil

Britannia pozvedla hlavu a vztekle praštila do stolu . ,, Fuck , já se s tímhle prostě nemůžu smířit, dyť jsou to naše děti proboha živýho! "

Germania jí zkusil utěšitelsky položit ruku na rameno, ale ona jí odmrštila .

Native Amerika nad ní ohrnula nos . Ještě že si toho Britannia nevšimla, jinak by se strhla mela

Rome se jí pokusil uklidnit ,, No tak bella , já vím že je to těžké, sám tam mám své dva překrásné vnoučky , které nade vše zbožňuji , ale jinak to prostě nejde.  Je to jen pro jejich dobro "

Starověké Řecko tiše přitakala .

,, Já jsem teda rozhodně pro to to udělat , alespoň ten můj blbeček konečně otevře oči " Zvolala hlasitě Iberia . Při zmínce o Španělsku  Aztécká říše zbledla

,, Já jsem taky pro " Zahřměla Scandinavia a usrkla si již poloprázdného korbele ,, Mí synové to zvládnou , vždyť mají moji krev a jsou to vikingové , ti se nezaleknou ničeho! "
Britannia se na ní vztekle podívala ,, To určitě. Víš vůbec co dělají, jak se mají? Kdy si je naposledy byla ve spánku navštívit ? Kdy si se zajímala o něco jiného než o chlast a o zabíjení? "

Scandinavia položila korbel na stůl ,, Pozor jazyk zrzko, nebo o něj brzo přijdeš " Vyhrožovala

Několik států si stouplo mezi ně, aby se nezačali rvát

,, Sestro , jsi v pohodě? Zeptala se Native America svého jižního sourozence . Azték se na ní nervózně pousmála ,, Naprosto "

,, Klídek, Klídek , co kdyby jsme si to odhlasovali? Já jsem , i když se mi to nelíbí, pro to , aby jsme to uskutečnili "

,, Já jsem taky pro " Přidala se Scandinavia a házela vyzývavé pohledy na Britannii .

,, Pro " Přidala se Ancient Řecko a Rome ji jednou rukou objal okolo pasu . Druhou objal starověký Egypt , která se na něj vražedně podívala a přikývla .

,, Rozhodně pro , oba mí synové potřebují připomenout čím jsou, ne čím byli nuceni se stát díky NĚČÍ výchově " Native America se pohledem plným pohrdavosti podívala na Britannii a Galiho, jako by zrovna oni mohli za to, co jejich potomci provedli s jejími syny .

,, Já jsem pro " Ozval se Galský blonďák s mohutným hlasem ,, Můj syn potřebuje poznat, co je to být pravým mužem "

Kyjevská Rus tiše prohlásil ,, Já jsem s Britanií , neměli bychom to dělat, může se nám to hrozně vymstít ... nechci aby mě mé děti nenáviděly ... už k tomu mají až moc podkladů, nechci přilévat sůl do rány ... "

Poté začali své názory vyjadřovat další bývalé národy. Hlasovalo se . A výsledek nebyl pro některé z nich příliš příznivý . Bylo pár národů, které hlasovali proti návrhu, ale bylo jich příliš málo . Hlavními třemi odpůrci byli Britannia , Germania a Kyjevska Rus .

Britannia zuřila vzteky . Nechtěla , aby její nejmladší byl tahle ponižován  , aby byla jeho tajemství vystavena k okolnímu pobavení. A navíc, tajemství nejsou tajemstvími pro nic za nic ...

Nakonec poraženecky zaúpěla ,, Víte co , dělejte si co chcete . Ale se mnou nepočítejte, já se od toho distancuju " A s tím se otočila na podpatcích , chytla se s Germanií za ruku a následováni Kyjevskou Rusí odešli.

Do hrobového ticha, které po odchodu těchto tří nastalo,  nakonec promluvil Rome ,, Ehm , tak aby jsme začali ne ? "

Dear Diary ... Why ???Kde žijí příběhy. Začni objevovat