3. Sărut?

168 3 0
                                    


    Am făcut o baie luuungă. M-a surprins să văd şamponul pe care îl foloseam de obicei, dar nu mi-a păsat. Mintea mea încerca să proceseze ce s-a întâmplat în ultimele ore. Eu mă îndreptam fericită spre o vacanţă de vis când un simpatic, chiar era simpatic, mă răpeşte şi spune că tatăl meu e un mafiot. Ştiam că tatăl meu avea afaceri ciudate, dar niciodată nu mi-am imaginat că ajunge până la nivelul de MAFIOT. Nici toată securitatea lui nu m-a salvat şi iată-mă aici în locul ăsta „Minunat" alături de idiotul de Christian Longan pe care îl puteam descrie în 3 cuvinte:
1. Nesimţit
2. Frumos
3. Imbecil, prost, nesimţit, nesimţit, nesimţit şi foarte NESIMŢIT!

    Ok nu au fost 3 cuvinte, dar tot nu reuşesc să-i înţeleg comportamentul faţă de mine. Dylan nu se comportă aşa. În fine era ceva ce în momentul ăsta ce mă interesa. Trebuia să găsesc o cale de a ieşi de aici deşi sunt sigură ca asta e cam imposibil, dar totuşi o şansă trebuia să fie. Am terminat baia când mi-am dat seama că nu mi-am adus haine de schimb aşa că am ieşit în prosop şi m-am îndreptat spre dulap unde Christian nesimţitul Longan a zis că găsesc haine. Doamne oare chiar eram răpită? Acolo erau o groază de haine. Erau exact pe gustul meu, toate măsura mea şi de firmă! Ce naiba? Eram foarte gânditoare, dar am ţipat foarte tare când am simţit două mâini pe talia mea. M-am întors repede şi am văzut că era Christian.

  Christian: - Enervantă şi fricoasă! *zâmbind*

    S-a apropiat de mine.

  Christian: - O să fie tare să te am prin preajmă până când te întorci la tatăl tău o să ne distrăm. Dacă te mai întorci.

    Să nu mă mai întorc? Dar ce plănuiau să mă ţină aici toată viaţa? Sau să mă omoare? El a început să îmi mângaie braţul stâng şi apoi dintr-o dată a început să mă sărute eu respingându-l cu toată forţa, dar asta a fost zadarnic. Lucrurile erau să ajungă mai departe, dar ... Dintr-o dată intră Dylan şi îl ia pe Christian.


  Dylan: - Eşti nebun? Asta crezi că îl va face pe Brown să plătească?!

  Christian: - Ea va suferi tot ce am suferit eu!

    A ieşit repede pe uşă trântind-o!

    Nu am înţeles mare parte din conversaţie, dar de un lucru eram sigură Christian mă vroia moartă! M-am schimbat şi în câteva momente am adormit. Aveam un somn foarte agitat fiindcă aveam impulsul de a fugi fără a mă opri de parcă cineva mă urmărea ca să-mi facă rău atunci mi-am întors capul şi am văzut că era Christian care mă privea cu ură. M-am trezit şi am simţit că cineva era lângă mine automat m-am încordat şi am simţit parfumul lui. Am deschis repede ochii.

  Crystal: - Te rog nu-mi face rău! Voi face ce vrei, dar te rog nu-mi face rău.

    Am simţit că se apropia de mine.

  Crystal: - Te implor nu mă răni. Nu ştiu de ce mă urăşti atât de tare, dar te implor nu îmi face rău.

  Christian: - Linişteşte-te nu te voi răni, doar calmează-te.

  Crystal: - Te rog *speriată*

  Christian: - O să fi mai liniştită dacă ies?

    În vocea lui se simţea cumva DURERE? Eu am fost în stare să dau doar din cap în semn că da îmi era frică să vorbesc pentru că vocea mea l-ar fi enervat.

  Christian: - Nu trebuie să te temi. Promit că nu o să te rănesc.

    Am simţit cum se ridică de pe pat şi cum se îndepărtează de mine. Acum ce? Prima dată aproape că mă violează şi acum îi pare rău?




RăpităWhere stories live. Discover now