🌹6🥀

15.6K 950 793
                                    

⚜️Beğenmeyi ve yorum yapmayı unutmayın lütfen ⚜️

İyi okumalar....














Uykunun en güzel yerinde ellenmeyi kim ister ki? Ama sevdiğin tarafından öpülmeyi herkes ister bence. Özellikle alfanız tarafından uyandırılıyorsanız.

Yanağımda olan eli itmeye çalışıyordum fakat her defasında tekrar oraya geri dönüyordu. Hiç sevmem böyle şeyleri halbu ki. En son bir kıkırdama duyduğumda dayanamadıp oturur şekle gelip bağırdım. "Neden benimle oynuyorsun!" diye. Tepkime daha da güldü. Biraz daha yanıma dönüp yatağın baş kısmına baktım.

"Ihh. Alfa! Burda ne işin var!?"

"Seni izlemeye geldim." dedi. Ne yapıyor bu ya?

"Alfa saçmalama biri bizi-"

"Görsün umrumda değil. Hem kimseden laf çıkamaz. Burası benim krallığım." ona bakıp yan yan güldüm bi an. "Neye güldün?"

"Hiç bir şeye." dedim. Ama tabi bu Taehyung, durur mu? Durmazmış. Kolumdan tutup yatırdı. Ayağa kalkıp başımda dikildi ve aniden gıdıklamaya başladı. Gülüp durdurmaya çalıştım ama gülüp daha da gıdıklıyordu. En sonunda durmuştu ve yanıma uzandı. Gözlerimi pörtleterek dönüp baktım. "Taehyung, çıkmalısın! "
Tavana bakan gözlerini bana çevirdi. "Yoo çıkmayacağım."

"Ne zamandır burdasın?"

"Sen uykuya daldığından beri."
Ne! Uzun süredir burda mıydı? İnanamıyorum. İğrenç yatarım ve bu onu gördü mü? "Çok güzel ve tatlı bir şekilde uyuyorsun omegam." bu çocuk iç sesleri okuyabiliyor mu acaba? "Ama alfam bu tehlikeli lütfen daha 12 gün var törene."

"Dediğim gibi takmıyorum."

"Kaç saattir burda napıyorsun ve ve neden uyumadın?"

"Hmm çünkü..." bir elini çeneme koyup okşamaya başladı. "Uyumaktansa omegamı izlemek daha güzeldi ve düşünmem gereken bazı şeyler vardı." acaba sormalı mıyım?

"Hmm alfam neyi düşündün ki o kadar saat."

"Omegam bana çok güveniyor olmalı."

"Neden ki?"

"Şu an hiç bir şey yapmıcağımı biliyor gibi masumca durup başka şeyler düşünüp konuşuyorsun."

"Ama zaten sana güveniyorum alfa."

"Çok masumsun Jungkook."
(Gerçekte. Jk: Çok masumsun Taehyung. Ficlerde. Taehyung : Çok masumsun Jungkook. )

Güldüm. "Sana güvenmezsem kime güveneyim Taehyung. Sen benim eşim olucaksın. Aramızda sır olmaması gerek bunun içinde güven gerekli." demiştim ve yine tebessüm ettim.

"Bana o kadar da çok güvenmemelisin Jungkook!"

"Ne demek o Taehyung? " ne demek istediğini anlamamıştım. Ama bir anda asık suradına bir tebessüm yerleştirdi.

"Çünkü şuan seni yiyebilirim." demişti ve anında kafasını boynuma gömmüştü. Yine mührün olduğu yerdi. Dudaklarını hissetmemle hafif yataktan kalktı sırtım. "Taehyung sana güvenmek istiyorum. Lütfen bir şey yapma."

"Yapmıyacağım Jungkook merak etme. Sadece öpmek istiyorum. Sadece kokunu içime çekmek istiyorum." demişti. Ona güvenmek istedim ve kendimi öylece serbest bıraktım.

Dudaklarını hafifçe bastırıyordu mührüme. Her öptükten sonra derince kokumu içine çekiyordu. "Taehyung, alfam ne oldu? Canın mı sıkıldı bir şeye." dedim ve bir elimi saçına diğerini ensesine koydum.  Hareket ettirdim ellerimi, konuşurken. "Hayır omegam hayır olmadı. Sadece bilmek istiyorum. Kokunu, dokunuşumda hissettirdiğin hissi bilmek istiyorum. Tuttulmamaya çalışıyorum. Aşkına, sevgine kendimi bırakmamak istiyorum." demişti ve bu cümlesi hem mutlu etmişti hemde üzmüştü. Neden bana tutulmak istemiyor ki? Neden benden uzakta durmaya çalışıyor ? Zorda olsa, o görmesede gözlerim dolu bir şekilde tebessüm ettim. "O zaman benden uzak dur alfa." demiştim ve ellerimi yatağa serbest bırakmıştım.

  미안해/ SORRY ~~TaeKook ✔Where stories live. Discover now