🌹40🥀M🌺

8.3K 379 310
                                    

Merhabalar 👋🏼

Ben geldim.

Kendimi baştan aşağı düzelterek geldim. Tam geldim karantina işi çıktı o çok ayrı neyse. Bilmek isteyen panoma giderse orada açıkladım. Tabi burdanda sorabilirsiniz. Neyse.

En son uzun zaman gittiğimde yani 2 hafta sadece bi 500 kişi filan okumayı bıraktı. Buna fazlasıyla üzüldüm şimdi tam bir ay gittim sanırım şimdilik okunma olmaz😄 güldüğüme bakmayın üzülüyorum. Yani önemli bir şey olmasa gitmezdim ve şu an finali yapmıştım.

Neyse geldim. Verdiğim sözleri unutmadım. Hepsini gerçekleştirip final yapıcağım yoksa bu bölüm final bölümüydü. Söz vererek ilerlediysem daha sözlerimi tutarak bitirmeliyim değil mi? Hepsi aklımda. Eğer ki kaçırdığım olursa söylesin ama kaçmadığına eminim.

Öyle işte geldim. Ve bir şeye değinmek istiyorum. Final yapıcaktım yani ben yine bir kaç kişinin sözleriyle döndüm.

Evet biliyorum ficim bir aşkı memnuya döndü işte onun gibi dizilere filan dönüştü bunu dalga geçer gibi yorumlara yazmanızı istemiyorum. Kırıcı oluyor. Ben o dediğiniz dizileri izlemedim ama çokça dizi izledim. Kore dizileri özellikle 11-12 yaşımdan beri izliyorum ve biraz onlarda gördüklerimide ilerletiyorum. Empress Ki dizisini herkes bilir. Onu 4 kez izledim ve eskiye ait şeyleri çoğunlukla ondan örnek alıyorum gidip aşkı memnu gibi dizilerden değil. Evet hint dizilerinede döndü ve evet çokça hint dizisi izledim 10 yaşımda falan başladım onada. Uzun süredir bir çok dizi izledim ve genelde yaşanır olan şeyleri yazmaya yada olanağı olan şeyleri yazmaya çabasındayım. Zor zamanlarda yazdığım oldu bu fic için bölüm. Yeter ki sizleri bekletmeyeyim diye. Ama okurlar gitti.

Evet çok uzadı fic ama bunu benden sizler istediniz ve size güzel bir fic ve istediğiniz gibi bir fic verebilmek için her dediğinize yapıcam dedim ama siz beni yalnız bırakıyorsunuz ficte. Saolun  yine ficimi çok seven bir okurum biraz daha uzayabilir mi diye rica etti ve aklımda iptal ettiklerimi yazma kararı aldım. Eğer artık okumak istemiyorsanız lütfen ficimden gidin. Kırıcı yorumlarınızı okumak istemiyorum. Yazma hissim gidiyor.

Seven okurlarım
Umarım beni ve nefret ettiğiniz Taehyung'u ama çokça acıdığınız Jungkook'un hikayesinide unutmamışsınızdır.

Sizleri seviyorum umarım beğenirsiniz.

Beni yorumsuz bırakmassınız umarım 🤗

İyi okumalar 💜

Herkes pür dikkat onu izliyordu bende dahil. Yine toplanmıştık omegalar olarak ve büyüklerimizin anlatacağı efsaneleri dinlerdik. Bunu daha önce söylemiştim. Jimin elimi tutmuş dinliyordu. Ah evet o da katıldı aramıza hiç kaçırmazdı zaten deli çocuk. Sanki korkulu bir şey anlatıcaktı. Bir anda kadının bana dönmesiyle birazcık korkmuş olabilirim. "Sen ve eşinin kürkleri nasıl?" demişti. Ne alakaydı şimdi bu? İlk defa duyucaktım belliki. "Benimki bembeyaz onunki simsiyah-"

"İşte bu! İşte bu kader. Eğer evlendiğiniz kişinin kürküyle sizinki tam tersiyse doğmadan önce eşmişsiniz. Birbirinizi tamamlıyacağınızı gösterir." elimi sıkmaya başlayan Jimin ile ona döndüm. "Ne oldu Jimin?"

"H-hyung Yoongi ve benimki tamamen zıt. Aynı yerde aynı şekilde." dediğinde şaşırmıştım. Ona anlattığım hikaye bazı şeylerin doğruluğunu gösteriyordu. Hemen kadının sözüne girdim. "Özür dilerim bir sorum olucaktı. Sorabilir miyim?"

"Evet, tabiki prensesim."

"Peki böyle bir olay var fakat ikisi alfa. Bu durumda ne olur? Yani iki erkek alfa bir araya gelemez diye biliniyor. Bu şimdi iki alfa Tanrı tarafından eşleşmiş kişilerin bir araya gelmeyeceğini mi gösteriyor? " Jimin'in asla ağzını açıp soracağını beklemiyordum şahsen bu sebeple benim sormam en iyisiydi.

  미안해/ SORRY ~~TaeKook ✔Where stories live. Discover now