Hoofdstuk 3!

576 18 0
                                    

Wolfs p.o.v:

Ik hoor Eva lachen en draai me om. Ik zie die irritate jongen haar mee nemen. Hij heeft haar over zijn schouder hangen en zegt iets over een deur intrappen. Ik kan die jongen wel wat doen. Wat moet Eva met hem! En waarom wil ze niet met mij praten? Het liefst had ik haar slaapkamer deur ingetrapt en haar gesmeekt om me te vertellen wat er is. Nu twee keer heeft ze op het punt gestaan wat te vertellen en twee keer kwam Sophia op het verkeerde moment. En hoe komt ze er bij dat ik bezorgd zou zijn of Sophia geen fijne vakantie heeft.. Ik vroeg toch om haar? Niet om Sophia. "Flo?" Sophia legt haar hand op mijn schouder en kijkt me aan. "Zullen we gezellig samen naar het dorp? Dingetjes bekijken?" "Nee sorry ik wil eerst weten wat er met Eva aan de hand is" Opeens is de glimlach van Sophia verdwenen. "WOLFS, SOPHIA KOMEN JULLIE?" hoor ik Romeo roepen. "Laten we met hun mee gaan, kan ik proberen of ik met Eva kan praten" Sophia snuift en ik kijk haar vragend aan. "Ben je hier nou met mij of met haar?" "Wat?" "Zoals ik vroeg: Ben je hier met mij of met haar?" "Met jullie beside? Met het team? En blijkbaar met die 2 knapen" Sophia zucht. "Maar mij heb je mee gevraagt! Ik ben je vriendin!" Romeo komt binnen. "Nou komen jullie nog? We willen zwemmen!" Ik knik langzaam. "Laten we maar gaan" Sophia schud haar hoofd maar loopt achter me aan.

Eva p.o.v:

Ik zit naast Alec op een handdoek. We kletsen wat over vanalles en nog wat. Ik zie Wolfs constant kijken. Hij kijkt echt bezorgd. Ergens voel ik schuldig. Als ik niks zeg weet hij het ook niet. Het liefst wil ik helemaal niet bij hem in de buurt zijn. Nouja wel in zijn buurt maar niet in de buurt van hem en Sophia samen. Daarnaast blijft hij maar kijken alsof hij Alec wat wil doen. Dan lijkt hij jaloers. Wacht dus hij mag een vriendin hebben maar ik mag niet met mannen om gaan? Stik. Ik ga gewoon lol maken met mijn nieuwe vrienden. Ik sta op en steek mijn hand uit naar Alec. "Zwemmen?" hij knikt en staat ook op. Ik trek mijn shorts en shirtje uit. Mijn shirtje beland vlak voor de voeten van Wolfs.  Ik zie hoe hij zijn blik van mijn shirtje naar mijn lichaam laat glijden. Hij bekijkt me van top tot teen. Mijn hartslag word sneller en mijn lichaam tintelt. Ik wil dat hij altijd zo naar mij kijkt. Niet naar haar. "Kom mee Eva!" Jace trekt me mee naar het water.

Terwijl we in het water zijn komt Marion naar me toe gezwommen. "Sophia is heel aardig hoor, maar dat 'Flootje' de hele tijd word best irritant" Ik lach en knik "Ja behoorlijk" Mijn blik went af van Wolfs en Sophia. "Ik ben hem kwijt Marion" Ze kijkt me vragend aan. "Wat ben je kwijt?" "Wolfs. Ik heb te lang gewacht met zeggen hoe ik me echt voel" Marion schud haar hoofd. "Het enige wat Wolfs nu wil is met je praten. Hij laat je geen seconde uit het oog Eef" Ik kijk weg. "Als hij nogsteeds wat met mij zou willen had hij Sophia niet mee genomen. Ik had zo gedacht dat ik deze vakantie wat meer toenadering zou zoeken en vertellen dat ik meer wil. En toen kwam Sophia mee. En nu ben ik te laat" "Eva begrijp me niet verkeerd maar ik denk dat jij nooit telaat bent bij Wolfs. Hij is dol op je, hij houd van je" Ik zucht "Mar hij heeft Sophia meegenomen. Hij is niet met mij. Als hij gelukkig is met haar dan wil ik dat niet kapot maken" Dan slaat Marion haar armen om me heen. "Het komt allemaal goed Eef. Ga met hem praten. Jullie moeten beter gaan communiceren lieverd" "Ik durf het niet Marion. Als hij niet meer wil ben ik niet alleen mijn partner kwijt maar ook mijn beste vriend. Ik wil hem niet verliezen. Het is beter zo" "Wat is beter zo?" Ik draai me abrupt om en val zowat om. Twee sterke armen vangen me. "Wat is er beter zo Eef?" Wolfs heeft zijn armen nogsteeds om mijn middel als hij me recht aankijkt. Ik kijk weg. "Niks, toch Marion? Marion?" Maar Marion is al weg gezwommen naar de rest. Ik kijk terug naar Wolfs. "Praat met me. Alsjeblieft" "Ik kan het niet Wolfs" fluister ik. De opluchting is te zien in zijn ogen. Hij is blij dat ik praat.

Wolfs p.o.v:

Mijn hart slaat sneller. Ze praat. Eindelijk. Met mijn duim streel ik zachtjes over haar rug. Een rilling gaat over haar rug. Ik ben blij dat ik nog steeds effect heb op haar. "Ik wil het niet verpesten Wolfs" "Wat niet Eef?" Mijn stem is schor. Dat is het effect wat ze op mij heeft. "Jou en Sophia" Ik heb haar niet vaak zo klein gezien. "Eef ik en S-" "Flootje kom je zwemmen?" Eva haar lichaam verstijfd. Ik houd haar steviger vast als ik mijn hoofd omdraai naar Sophia. "Nu niet" Ik voel dat Eva wil weg trekken maar ik hou haar tegen. Deze keer niet mevrouw van Dongen. We moeten praten. Sophia kijkt naar ons en kijkt me boos aan. "Flo ik wil even met je praten" zegt ze bits. Ik moet me inhouden niet met mijn ogen te rollen. "Ik ben met Eva aan het praten nu. Ik kom zo" "Pardon? Ik ben toch je vriendin?" Eva probeert zich uit mijn armen te duwen. Ik houd haar alleen maar steviger vast. Ze mag dan mijn vriendin zijn maar Eva is mijn partner. Bovendien is Eva nog altijd de vrouw van mijn dromen. Ik probeer door te gaan maar ik kan haar niet los laten. Ik dacht dat ik Sophia vanzelf leuk zou gaan vinden als ik me zou focussen op haar tijdens de vakantie. Maar de enige waar ik me op kan foccusen is de vrouw die nu in mijn armen staat. Ze probeert nog steeds weg te komen. "Sophia, ik wil nu met Eva praten, alsjeblieft laat ons even alleen" Ik klink behoorlijk fel maar dan kan me niet schelen. Ik wend me weer tot Eva. Ze kijkt me onzeker aan en mijn hart begint opnieuw heel snel te kloppen. Die ogen.

A/N: Hier is hoofdstuk 3! Ik hoop dat jullie het leuk vinden. Super bedankt voor het lezen! Feedback is altijd welkom!

Liefs Anne

Een onverwachte wending (Fleva)Where stories live. Discover now