Hoofdstuk 4!

567 16 1
                                    

Eva p.o.v:

Heeft hij nou zojuist Sophia weggestuurd om met mij te praten? Maar ze is dus wel zijn vriendin. Wolfs en Sophia zijn samen.
Wolfs zijn blik vind die van mij. Ik voel me zo onzeker. Ik moet zijn handen van mijn lichaam af hebben. Zo kan ik niet nadenken.
"Misschien kun je beter naar je vriendin gaan" zeg ik zacht. "Niks daar van Eva. Praat met me. Het kan me niet schelen wat ze denkt. Ik wil jou" hij kucht "Met jou praten bedoel ik"

Ik zucht "Wolfs, ik denk niet dat ze heel blij is dat ze ons zo ziet staan" Ik probeer me nog een keer los te worstelen maar deze keer trekt hij me nog dichter naar zich toe. "Praat met me Eef"
Ongemakkelijk zet ik mijn handen op zijn borst om hem weg te duwen. Mijn vingers tintelen en ik denk terug aan de keer dat ik dit vrij uit kon doen. Onze nacht samen. Ik schud mijn hoofd. "Ik heb al gezegt wat ik wil zeggen. Het is goed zo ik wil niks kapot maken"

Wolfs raakt gefrustreerd, dat zie ik aan hem. "Eva hoe bedoel je? Gaat Sophia vreemd ofzo?"
Mijn mond valt open. "Nee!" Ik raak in paniek. Ik wil het niet zeggen. Wolfs heeft een vriendin! Ik kan toch niet zomaar zeggen dat ik van hem hou!
Hij heeft zijn handen van mijn middel naar mijn armen verplaatst. "Eva kom op nou! Vertel het me!"

Ook ik raak gefrustreerd. Ik mijn frustratie en paniek kan ik mijn mond niet houden. "Ik wil niet zeggen dat ik van je hou oké! Dat ik een stap verder met je wou zetten deze vakantie. Dat ik gehoopt had alle tijd met jou door te brengen! Maar nu heb je een vriendin! Dat wil ik niet kapot maken! Ga terug naar haar" Ik kijk weg en zie dat iedereen inmiddels is weggegaan. Wolfs en ik zijn alleen. "Ik wens jullie veel geluk en na de vakantie ga ik Mechels om overplaatsing vrag-"

mijn zin word afgekapt door Wolfs zijn lippen op de mijne. Zijn lippen bewegen zachtjes over de mijn lippen. Ik was verlamd. Hij gaat wat naar achter en pakt mijn gezicht vast. "Absoluut niet Eva. Geen denken aan. Als je weggaat volg ik je. Ik laat je niet gaan. Je bent mijn partner." Hij legt de nadruk op 'mijn'.
Ik ben totaal verlamd door zijn actie en zijn woorden. Partner? Wat voor een partner? Werk of meer? Ik wil allebei, maar Sophia dan?

"Partner?" Mijn stem trilt. "Werk partner?" Wolfs kijkt me recht in mijn ogen aan. "En meer als jij dat wil"
Mijn hart gaat te keer en ik knik langzaam. "Ik wil meer, maar Sophia dan?" Hij glimlacht zacht. "Geef me even tijd. Dan kan ik het rustig aan haar vertellen." Hij kijkt bedenkelijk en vervolgt zijn zin "Ik heb haar natuurlijk wel hier mee naartoe genomen. Zij weet niet dat ik alleen maar jou probeerde te vergeten"
Ik knik en grinnik daarna. "Ben ik even blij dat Mechels niet mee is" Wolfs trekt zijn wenkbrouw op en ik sla mijn armen om zijn hals en mijn benen om zijn middel, zijn handen gaan naar mijn billen om me te ondersteunen. "Zo hebben we nog ander halve week samen zonder gezeur." Ik glimlach en kus zijn nek.

Net als hij mijn mond weer op zoekt met zijn lippen draai ik weg. "Eerst Sophia, ik ga niks doen met je tot je het hebt uit gemaakt met Sophia" Wolfs kreunt. "Eef kom op"
Ik lach en probeer mezelf los te maken uit zijn armen. "Één kus" Wolfs zijn stem klinkt schor. "Toe? Eentje"

Ik plant snel mijn lippen op de zijne en wurm me uit zijn armen.  Net optijd want als ik opkijk zie ik Romeo, Alec en Jace weer uit hun huisje komen. "Je weet wat je te doen staat Wolfs" en ik laat mijn hand zachtjes over zijn buik gaan.
Wolfs gromt zachtjes "Pas maar op van Dongen" ik glimlach en zwem in de richting van de jongens.

"Zo jij straalt." Lacht Alec. Ik grinnik en kijk achterom. Ook Wolfs komt aangezwomen.

Wolfs p.o.v:

Ik zie haar richting Romeo en die andere gasten zwemmen. Ik haal een keer diep adem en zwem achter Eva aan. Het liefst had ik haar meegesleurd naar mijn slaap kamer maar ik snap het. Dat kan ik niet maken. Maar hoe ga ik het aan Sophia vertellen? Ik heb haar wel meegenomen. En haar zomaar dumpen terwijl we in Spanje zijn? Maar Eva.. Ik wil haar aanraken, haar kussen, haar stiekem meenemen naar een stil plekje... Ik wil haar zo graag. Ze is echt de vrouw van mijn dromen. Ik schud mijn hoofd een verdrijf mijn gedachten als ik hij de anderen aan kom. "Daar ben je Wolfs, Sophia vraagt naar je" en Romeo wijst naar het strand waar Sophia zit. Ik kijk naar Eva en zie dat ze ook naar mij kijkt. Ik leg even kort mijn hand op haar schouder, zoals ik zo vaak doe. Maar dit keer probeer ik haar gerust te stellen. En zo zwem ik richting het strand naar Sophia.

Eva p.o.v:

"Ik wil jullie aan iemand voorstellen" en Jace kijkt naar het meisje naast hem. Het is een mooie meid met lang blond haar dat ze in een vlecht draagt. "Dit is Jennie" iedereen begroet haar en Jace vervolgt "Alleen Wolfs en Sophia zijn er nu niet die zitten daar" en hij wijst naar de twee. Ik glimlach als ik zie hoe ver die twee uit elkaar zitten. Ik hoop dat Wolfs het snel zegt, maar ik hoop wel een beetje tactisch. We moeten nog anderhalve week met zijn allen. Eigenlijk vind ik het wel een beetje sneu voor haar. Ze is wel mee gevraagt door hem. Maar Wolfs en ik hebben lang genoeg gewacht met onze gevoelens. Ik ben alleen benieuwd hoe het gaat als Mechels er achter zou komen. We komen er wel uit denk ik.

A/N: Hier een nieuw hoofdstuk! Ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen! Likes en feedback zijn altijd welkom!

Liefs Anne

Een onverwachte wending (Fleva)Where stories live. Discover now