20th June 2020

434 44 4
                                    

"Ma autóval jöttem." Kezdte a menta hajú. Hazaugrott tusolni, és átöltözni. "Azóta nem ültem be ide, amióta itt vagy." Motyogta.

"Emlékszem, milyen lelkes voltál, amikor megmutattam neked. Igaz, hogy a színe itt - ott lekopott, és ki kellett takarítani, te mégis láttad benne azt a szépséget, amit leltünk benne."

YoonGi ajkai kiszáradtak, hiszen eszébe jutott életük első szeretkezése, ebben az ominózus furgonban.

"Annyira kívántalak. Minden egyes porcikád elbűvölt, és akkor, amikor először mentünk el a nagymamádhoz vidékre, nem bírtam magammal. De te sem." Kuncogott, miközben visszagondolt a nyakára, és a hátára, amelyet másnap szívásnyomok, és karmolások borítottak.

Majd megveszett azért, hogy újra a szerelme ajkaira tapadhasson, ám ezt nem tehette, így csupán szomorúan ült mellette, hideg kezét szorongatva.

"Annyira szép voltál...és a tested...te azt hitted, hogy sohasem vagy elég jó, pedig...pedig nekem tökéletes voltál. A hevességed, és az, hogy tudtad, hog fájni fog, mégis...mégis olyan csillogással néztél rám. Nem mutattad ki, hogy rossz lenne, pedig én láttam. Igyekeztem vigyázni r-rád, és...aish, miért hagytál itt?!" Fakadt sírva.

Nem tudott nem arra gondolni, hogy az ő hibája. El fogja veszíteni őt, mert egy gyökér volt, és nem figyelt rá eléggé.

//a wattpad szarjai miatt ezt a képet le kellett szednem...igaz, kicsit khm...khm..., de ha valakit érdekel, akkor írjon rám? azt hiszem, és majd megmutatom?!//

, de ha valakit érdekel, akkor írjon rám? azt hiszem, és majd megmutatom?!//

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
7.↣yoonmin ✓Where stories live. Discover now