7. Pomoc od dávného přítele

367 7 0
                                    

Hyeny když měli postaráno o Malaiku tak pak rychle běžely aby dostali ty ostatní lvíčata. Mezitím všechna lvíčata honem utíkala aby je hyeny nechytily. Jenže vtom narazily na slepou uličku a hyeny tam zrovna přiběhly takže byli v pasti. Hyeny se k nim pomalu přibližovali a Shenzi řekla: „No a jak se zachráníte teď?!” Jak to dořekla tak Banzai hryzl Ashu do ucha a kousek jí ukousl. Ashu to dost bolelo ale strachem nevydala ani hlásku.

 Ashu to dost bolelo ale strachem nevydala ani hlásku

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Mezitím Zazu letěl aby našel všechny lvíčata.
Když je uviděl tak si sám pro sebe řekl: „To musí říct ostatním.” Dořekl to a letěl za nimi.
Hyeny už byli připravené ty lvíčata zabít když vtom se ozval řev. Mezi ně skočil lev a začal s těmi hyenami bojovat. Hyeny pak strachem rychle utekly za Scarem.

Když tam pak přiběhl Kopa se Simbou,Nalou,Vitany, Kovuem,Kiarou a Kionem tak se Nala se Simbou nestačily divit. Nala dost překvapeně řekla: „Tojo! Jsi to ty?” On se na ně s úsměvem otočil a pověděl: „Ahoj Nalo. Ahoj Simbo.” Kopa to moc nechápal a tak se zeptal: „Mami vy toho lva znáte?” Nala se zasmála a s úsměvem odpověděla: „Ano Kopo známé je to náš kamarád z dětství. Když vládnul Scar tak mi nikdy nedovolil aby jsem byla s nimi takže jsem ho dlouho neviděla.” Kopa to pochopil podíval se na Toja a vděčně řekl: „Děkuji Tojo že jsi nám zachránil naše lvíčata. „To nestojí za řeč nemusíte mi děkovat. To by podle měl udělat každý správný lev. Ale teď už budu muset běžet tak ahoj. Řekl Tojo a vydal se zpět domů. Nala se Simbou za ním ještě vykřikli: „Ahoj Tojo.” Když byl pak Tojo pryč tak Simba řekl: „No a teď jdeme všichni domů.” Tak vzali lvíčata a všichni šli zpět do Lví říše.

Pokračování knížky je tu na obrázku v médiích Tojo další obrázek Asha ale teď už čauky mňauky vaše Rusalinka816 😺







Kopova a Kiařina vláda aneb příběh dvou sourozenců ✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat