21. Potřebuji dědice!

307 6 0
                                    

~Lví říše~

Scar byl zatím na Lví skále a užíval si že je král. Zrovna když spokojeně ležel tak k němu přišel Akira a řekl: „Scare" Scar se na něj podíval trochu otráveným výrazem nebyl moc nadšený že ho Akira ruší. Pak si neochotně stoupl,podíval se mu do očí a usmál se aby to nevypadalo že ho moc otravuje a zeptal se: „Ano Akiro co vlastně potřebuješ?" Akira chvíli mlčel podrbal se na hlavě a pak odpověděl: „ No víš taky už nejsem nejmladší takže kdyby se mi něco stalo tak se prosím postarej o Darka.”
Scar chvíli přemýšlel a díval se do země na své tlapky.  Pak se podíval na Akiru a slíbil mu: „Neboj Akiro nějak to udělám.”

Akira jen přikývl, usmál se a odešel. Scar se zatím díval na Darka jak se baví se lvicemi a zavolal na něj: „Darku! Pojď ke mě.” Dark k němu okamžitě přišel  a zeptal se: „Co se děje Scare?” Scar se jen zazubil a odpověděl: „Nic se neděje.”

Pak si ho vzal stranou od ostatních a řekl: „ Víš Darku nemám žádného dědice protože Nuko zemřel a Kovu s Vitany mě zase dá se říct zradili. Tak mě napadlo jestli bys mi udělal tu čest že bys ty byl mím dědicem.” „Cože já mám být tvým dědicem?” Řekl překvapeně Dark. „No já nevím nejsem si jistý” Ošíval se nejistě Dark.

Scar se ho ale i tak snažil pořád přesvědčit: „Darku jen si to přestav staneš se pak králem dostaneš vždy to co chceš a budeš všem rozkazovat co mají dělat.” Dark se díval někam do nebe jako kdyby čekal že mu tam někdo poradí. Chvíli přemýšlel o tom co mu Scar řekl a začalo se mu to zamlouvat na tváři měl úsměv když si představoval jak by všem vládl.

Přestal se dívat do nebe a být úplně mimo. Podíval se na Scara a odpověděl:  „ Tak dobře  když si to přeješ tak budu tvým dědicem. ” Scar se na něj jen usmál a pak ho nechal aby šel zpět za smečkou. Dark tedy šel zpět za smečkou a cestou potkal Nalinu velice dobrou kamarádku Emu. Ema měla modré oči a béžovou srst stejně jako Nala. Jen byla docela pořád zdrcená ze ztráty krále tak jako některé lvice ze smečky. Šla smutně se sklopenou hlavou a Darka si ani nevšímala. Darka docela zajímalo kam vlastně jde. Chvíli se na ni díval pak se sám pro sebe usmál a šel za ní aby věděl kam tedy jde.


Další kapitola příběhu je tu snad jste se těšily na obrázku v médiích Dark ale teď už zatím u další kapitoly čauky mňauky vaše Rusalinka816🐱🐈

Kopova a Kiařina vláda aneb příběh dvou sourozenců ✔Where stories live. Discover now