Szereplők

9.1K 97 2
                                    

Olivia
Szeptember 01. A nap amit valószínüleg minden velem egykorú utál ugyanis ilyenkor kezdődik meg mindenki számára a rémálom vagyil az iskola. 18 vagyok de még sosem buliztam ahogy sosem voltam részeg és számomra a legfájdalmasabb dolog sosem voltam szerelmes. Na igen ez talán sok embernek fura de úgy vagyok vele nincs rá szükségem hiszen a szüleim gazdagok valószínű majd szereznek nekem egy olyan férfit aki szintén dúsgazdag és nagy valószínűséggel egy barom. Szóval eddig úgy gondoltam minek legyek szerelmes ha úgy is valószínüleg olyanba esnék bele akit a szüleim amikor meglátják páros lábbal rúgnának ki. És ahogy magam ismerem ez nekem nehéz lenne.

                                 David20 éves vagyok, sosem voltak komoly kapcsolataim mindig az egyéjszakás kalandok híve voltam

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.



David
20 éves vagyok, sosem voltak komoly kapcsolataim mindig az egyéjszakás kalandok híve voltam. Ma lesz 2 éve hogy a jogi egyetem padját koptatom. Sose akartam ügyvéd lenni de persze hála az ügyvéd apámnak és a kis barátnőjének Amandának aki már több mint 8 éve keseríti meg az életem. Na igen tipikus gonosz mostoha. Míg az édesanyám meg nem halt minden más volt. Sokkal jobb volt a viszonyom apámmal is és talán ő sem hajtott annyira a pénzre. Na igen kb 18 évesen keveredtem bele abba az életbe hogy nem érdekel más csak a pia meg a nők. De mit tehetnék a nők szeretnek engem, én pedig szeretem őket.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Napsugár/BEFEJEZETT/Where stories live. Discover now