6.rész

4.1K 77 2
                                    

Olivia
Mivel elég korán hazaértem ezért egy kis youtube- ással ütöttem el az időt. 6 óra fele elkezdtem készülődni és egy egyszerű bordó ruhára esett a választásom a hajamat ledig csak egyszerűen kifésűltem. És egy kicsit megigazítottam napi sminkemet is

(Valahogy így nézhetett ki)Fél órán belűl késznek nyílvánítottam magam és lementem a szüleimhez

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Valahogy így nézhetett ki)
Fél órán belűl késznek nyílvánítottam magam és lementem a szüleimhez. Egy kicsit beszélgettünk majd elindúltunk. Az út nem tartott sokáig. Amikor megérkeztünk a szüleimmel bementünk az étterembe és az apám megkérdezte hol található az asztalunk. Miután egy picérnő elkísért felvette a rendelésünket is. Kb 10 perc múlva meg is jött a másik cég tulajdonosa. Mikor megpillantottam a fiukat, nagyon meglepődtem. Az a srác állt velem szembe akivel ma reggel összeütköztem. Látszott rajta, hogy ő sincs a helyzet magaslatán. Kérdő pillantásokat tett hol az én hol az ő szülei. Végül a kínos csendet az édesapja törte meg. Nos igen a családjáról annyit, hogy nagyon hasonlít az édesapjára viszont az annyára nem igazán.
-Fiam ők a társcégünk tulajdonosai.
Mondtam az apja.
-Á értem, remek. Mondta zavartan.
Majd leült mindenki a helyére. Ő velem szembe foglalt helyet. A szüleim természetesen elkezdtek beszélni a cég ügyeiről. Úgy látszik legalább ők jól szórakoztak. Nos igen ezzel szembe mi akik egymásra sem néztek. Legalábbis én nem. Végül egyszer csak apám felénk fordúlt és azt mondta, egy hónap múlva férj és feleség lesztek. Sok boldogságot kívánok lányom!

Napsugár/BEFEJEZETT/Where stories live. Discover now