3. část

3.2K 115 4
                                    

,,Jasně, že vždycky někoho máš, ale stejně se tak cítíš." vypustila jsem ze svých úst dnes již několikátou myšlenku, kterou jsem se snažila pohřbít někde hluboko ve mně.

,,Ale tak by to být nemělo. Měla bys vnímat, že máš někoho kdo tě miluje a komu na tobě záleží."

,,Tak zaprvé, já jsem řekla, že mám někoho ve svým životě, vždycky máš někoho ve svým životě, ale to neznamená, že mě milujou a záleží jim na mě. To se dá jenom předpokládat. A zadruhé, proč by to tak být nemělo? Aspoň až budeš opravdu sám, budeš už zvyklej...

,,Jo holka, zatím jsem měl odpověď na všechno, co jsi řekla, ale mám pocit, že teď budu na vymýšlení kloudný odpovědi potřebovat víc času...

,,Jsem Valerie a pro mě za mě, mi vůbec odpovídat nemusíš" odtušila jsem suše. ,,Jsi pěkně vostrá Val" zasmál se ,,Nemusím, ale chci. Co kdybys mi na sebe dala třeba instagram? A jinak, jsem Petr."

Představil se a já přemýšlela jestli mi stojí za to, mu na sebe dát nějakej kontakt. Ale vlastně, proč ne? Byl to po dlouhý době někdo s kým jsem otevřeně mluvila a necejtila se buď jako odpad, nebo jako přítěž.

Krom toho vypadal, že opravdu chce v naší debatě pokračovat a byl fakt hezkej...
A já, i když jsem si to nechtěla přiznat, jsem věděla, že mi pomůže konečně s někým mluvit.

Takže jsem mu dala instagram a on se mile usmál a poděkoval.

,,Už budu muset jít, jinak mě kámoši zabijou" řekl nervózně ,,Ale hele, ty mi slib, že se teď taky zvedneš a půjdeš domu." hodil na mě významný pohled.

,,Jo, půjdu. Čeká na mě doma nevděčnej kocour. Takže se asi měj, Petře." řekla jsem a vstala z lavičky.
,,Jo, ty taky, Val a počítej, že se ozvu až vymyslim aspoň trochu dostačující odpověď."

-

Přišla jsem domu a za dveřma na mě už čekal Filip.
Můj kocour Filip.
Jedinej pořádnej chlap v mým životě, když nepočítám bráchu.

Dala jsem mu najíst a šla do koupelny.
Po všemožnejch procedurách, jsem se konečně doploužila do postele a vzala do ruky mobil. Čekalo na mě pár nechápajících zpráv od Emmy - které jsem ani nečetla, odpovím zítra - a pak upozornění na instagramu.

Uživatel 27wolfenstein vás začal/a sledovat

To mě trochu zarazilo, čekala jsem oznámení o novém sledujím, ale haló, wtf?? 27wolfenstein?? Takže, jsem najela na profil a zjistila, že je to Petr, teda spíš, že je to nějakej Stein27.

A tohle byla prostě přesně ta situace, kdy pomůže strýček google, takže jsem googlila až jsem vygooglila a sbírala bradu někde z podlahy.

To, že to nebyl normální smrtelník, ani nijak zvláštní nebylo, ale to, že se mi jeho hudba líbila i přesto, že to nebyl ani trochu můj šálek kávy, už trochu jo.

Každopádně to ve mně vyvolalo spousty otázek a emocí.

To dramatický zjištění.

A hlavně.

Ty texty, který se mi zarývaly do mozku.

A já měla pocit, že naše další setkání a debata, bude velmi zajímavá.

deep talk | stein27 Where stories live. Discover now