Capitolul 1. Escapada, Partea 4

1.2K 102 5
                                    

***

Am dat gata mai bine de jumătate de sticlă de whisky și multe țigări normale. Sunt varză și simt că se învârte casa cu mine. Am pierdut firul evenimentelor și noțiunea timpului. Cu ultimele puteri mă ridic de pe canapea pentru că Samir și una par că nu au loc de mine, călare unul pe altul. Muzica e asurzitoare și ăsta mă cam deranjează. Plus senzația de vertij care pune stăpânire pe mine.

Dormitorul.Unde dracu era dormitorul meu și al lui Samir? Ah, sus. Mama voastră de ... cine a înmulțit treptele astea? Mă sprijin cu mâinile de perete și urc cu succes până în vârf. Ema m-ar omorî în starea în care sunt acum. Stai la rând, Barbie. Nu ești prima care ar face asta. O să mă înțeleagă pentru că mă iubește. O să dorm bine, mă trezesc și fug acasă să o ajut la Paradis.

- Ce morții mă-sii? Înjur când dau buzna peste Jimmy și altă față cunoscută, alta decât cea de ieri în miezul unei partide de sex sălbatic. Eu i-aș spune luptă, dar mă rog. Sunt în plus aici. Îmi cer scuze și trag ușa, îndreptându-mă spre camera pe care Jimmy o împarte cu Tomi.

Constat că sunt în plus și aici. Sau nu? Tomi e legat la mâini pe fotoliul. Și are un căluș negru în gură. Când mă vede începe să mărească ochii și să se zbată ca nebunul. Primul impuls a fost că trebuie să îl salvez de cineva sau de ceva... Mijesc ochii și dau peste alte două tipe goale preocupate să se atingă pe patul din mijlocul camerei.

Să îmi bag. Nu e loc de mine nici aici. Rămân încremenit și privesc scena încruntat. Nu am mai văzut așa ceva de ani buni. Una dintre ele, coboară și îmi înconjoară gâtul cu brațele. E goală pușcă și primul lucru care îmi vine în minte e Ema. La dracu! Sunt însurat! Sunt drogat rău și băut și tipa din fața mea nu mai pare atât de respingătoare, dar sunt însurat. Cu Ema. La naiba! Cum îi explic ce tocmai s-a întâmplat? Pleacă dracului, Alex și nu îți bate joc de ea. Țip înăuntru meu și mă lupt cu niște demoni de care credeam că am scăpat.

- Vrei să ni te alături? Îmi suge gâtul și se freacă de mine în cel mai pervers mod. Gândește prostule. Revino-ți, Alex! Scutur din cap și o îndepărtez.

- Nu. Nu pot. Nu pot-ul era pentru mine. Nu pot să îi fac asta Emei, e josnic, e imoral și egoist din partea mea. Mă bucur că și Tomi e de acord cu mine. Continuă să se zbată în fotoliul și să îmi facă semn cu capul să o șterg. Ridic mânile în apărare și mă răsucesc să plec. Am văzut destule și am de dat niște explicații. Și chiar nu vreau să îl mai văd pe Tomi gol.

**** Dacă ți-a plăcut capitolul, nu uita să apeși steluța- Votează!

**** AȘTEPT COMENTARIILE VOASTRE

Dragoste all- inclusive, Vol. II Confesiuni din ParadisUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum