Yeontan'ın Babası

131K 10.2K 34.3K
                                    

ya arkadaslar kötü yazıyo olabilirim ama okumak zorundasınız anlatabildim mi bu bölüm önemli cünkü?!

-

Kim Taehyung

Bugün,kesinlikle hayatımda geçirdiğim en güzel doğum gününü geçirmiştim.

İlk başta normal şekilde evde Yeontan ile oynuyordum.Gariptir ki bugün doğum günüm olmasına rağmen arkadaşlarımın hiçbiri mesaj atmamıştı,ben de çok akıllı birisi olduğum için sürpriz doğum günü partimi anlamıştım ama tabii ki bunu çaktırmamıştım.

Öğleden sonra kapım çalmıştı,gelen tabii ki Jimin'di.Beni ve Yeontan'ı apar topar evden çıkartıp zorla arabaya bindirmişti.Yoldayken Jungkook'un beni lunaparka götüreceğinden ve orada benim uke olacağımdan bahsetmişti.
Bir,öncelikle ben asla uke olmazdım.
İki,kesinlikle Jungkook'un bu lunapark fikri beni çok heyecanlandırmıştı.

Hava karardığında kafeye gelmiştik,ışıklar kapalıydı.Sonra biz içeri girince mucizevi şekilde( :D ) ışıklar açılmış ve arkadaşlarımın bağırışı duyulmuştu.

Her yıl sürpriz doğum günü partisi düzenlerlerdi.Ama bu yılki tek fark,Jungkook'un orada olmasıydı.
Normalde hoşlandığım kişileri elde ettikten sonra biraz takılır ve sonra bırakırdım ama Jungkook'da bu meydana gelmemişti.Hem daha birlikte olmamıştık hem onu hiç bırakasım yoktu.
Belki de gerçekten aşık olmuşumdur diye düşünmeden edemiyordum.

Kafede iki saat vakit geçirdik.Tabu oynadık,dans ettik,içtik ve bunların hepsini yaparken gözlerimi bir kez olsun Jungkook'dan ayırmadım,çünkü fizik kurallarına aykırı şekilde güzeldi.

Herkes mayıştıktan sonra Jungkook elimden tutmuş,beni bir yere götüreceğini söylemişti.Eğer Jimin gelirken bana lunapark olayını anlatmasaydı o an çok heyecanlanabilirdim ama sağ olsun canım arkadaşım sıçtığı boku bile söylediği için heyecanlanamamıştım.

Lunaparka geldiğimizde şakacıktan şaşırmış gibi yapmıştım.Jungkook beni çarpışan arabalara,dönme dolaba bindirmiş ve çocuk gibi eğlenmişti.Doğrusu,dönme dolabın en üstünde beni öpmesini beklemiştim ama bunu yapmak yerine aşağıdaki insanların minikliğiyle dalga geçmeyi tercih etmişti.(hayal kırıklığına uğradım orası ayrı)

Şimdiyse,bana pamuk şeker almaya gitmişti.Bu yüzden gişenin yanındaki bankta oturmuş onu bekliyordum.Jungkook hala hediyemi vermemişti,belki de hiç vermeyecekti bilmiyorum ama hediyesini düşünmeden edemiyordum.

Bu düşüncelerimle baş başayken arkamdan uzanan pamuk şekerle kafamı yana çevirmiştim.Jungkook karşımda duruyordu,tüm güzelliğiyle.

Çocuk gibi sırıttıktan sonra yanıma oturdu ve aradaki tüm boşluğu kapatarak bana yaklaştı,pamuk şekeri onun elinden alıp ortamıza koyduğum zaman sadece onun gözlerine bakıyordum.Gecenin bu karanlığında bile parlayabiliyordu.
"Taehyung,bir şey diyeceğim."dedi gözleri ışıldarken.

Söylemesi için kafamı olumlu anlamda salladım ve gözümü kırpmadan onu dinlemeye başladım.

"Tanıştığımız ilk günlerde bana Yeontan'ın ebeveyn eksikliği yaşadığını söylemiştin."dedi gülümseyerek,keşke yerin dibine girebilseydim o an çünkü kesinlikle hatırlamak istemeyeceğim anılardı. (yine olsa yine yaparım)

for yeontan | taekookDonde viven las historias. Descúbrelo ahora