5.вölϋм

3.1K 210 33
                                    


🌼Keyifli okumalar dileriz 🌼

( Jae Hee )

Ufaklık!

Ufaklık!

UFAKLIK!

Yine aynı dram ve dejavuyu yaşıyordum.

" Bunu demek zorunda mıydı sanki?"

Neydim onu gözünde? Hâlâ süt içen bir bebek mi? Ya da kişisel gelişimini tamamlamış bir ergen mi? 19 yaşında genç ve güzel bir kızdım yani, aynanın karşısından geçerken içinde kaybolduğum pijamama göz devirdim.

Ya diken olmuş saçlarım? Kemirip derisini kopardığım çatlamış dudaklarım, şişik göz kapaklarımın altında kaybolan bilye kadar gözlerim. Peki dökülen alt kirpiklerim. Patlattığım sivilcelerin gölge izleri.

Tanrım gerçekten güzel değil miydim? en azından uzaktan iyi görünüyordum değil mi?

Tavşan pofuduk terliklerimi ayaklarıma geçirip balkona çıktım, dizilerde hep bir kupa kahve alınır ve manzara izlenirdi balkonda. Kahvemi yudumlayıp ancak sandalyenin sığdığı balkona oturdum, elbette manzarım şehir ışıkları ya da boş bir arazi değildi.

Benim manzaram karşı apartman da kafasında bigudisi ile çamaşır asan bayan Sang Mi'yidi. Bir üst katında ona yanık bay Mandu'ydu başını eğerek onu izlerdi her çamaşır astığında. Orta yaş krizi gerçekten daha zor gibi'ydi.

Ama aşkın yaşı yoktu, var mıydı? Bunu bilmiyordum ama en azından annemin babamın her hareketine katlanıp onu bağrına basarak sevmesinden anlıyordum. Evet ciddi idim, bildiğimiz başını göğsüne bastırıp saçlarını severdi.

Babam kediler gibi sırnaşıp kendini sevdirirdi, ve annemi tatlı sözleri ile kandırırdı yani o öyle sanardı, annem asla kanmaz ama yine de vazgeçmezdi ondan. Aşk her yaşta başka bir seviye atlıyordu, Zaman akışına şekil değiştirerek girerdi.

Sevgi.

Saygı.

Sadakat.

Aslında bu maddeler aşkın ana besini idi. Bunu anlamak olgunluk ve tecrübe isterdi, ben de var mıydı? Elbette hayır ama ilk aşkım Jungkook değildi. Buna tecrübe ya da heves denilebilirdi, bir isim bulamadım.

Ortaokul da birinden hoşlanmıştım.  olmuştum yani öyle sanıyordum. Belki de sadece hayranlıktı. En komik olan da onun lise öğrencisi olmasıydı. Yolumuz birdi ama seviyelerimiz ve yaşlarımız yine uzaktı. Soğuyan kahvemi mermere bıraktım, garip olan o anları anımsamıştım.

Yüzünü görmediğiniz birinden hoşlanabilir miydiniz? Tek görebildiğim hep bir nedenden dolayı morarmış dudağının kenarı olmuştu.

𝗠𝗬 𝗧𝗘𝗔𝗖𝗛𝗘𝗥 |𝙹.𝙹𝙺| 「ᵀᵃᵐᵃᵐˡᵃⁿᵈᶦ」Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin