KAYIP SALTANAT BÖLÜM 32

164 10 82
                                    

NORMAN

Onu gördüm aylar sonra yeniden karşımdaydı. Her zaman ki gibi ay parçası gibiydi. Başkasnın kadını olduğunu görmek benİ mahvediyordu. Koridorda karşılaştığımız o küçücük an ona sarılmak İstedİm sonra onun Çoktan başka adama ait olduğunu her gece adamın yatağında olduğu aklıma geldi tüm bu düşünceler içindeyken kapı çaldı ve içeriye akşam yemekte annemin hediye ettiği kız girdi. O kadar güzel bi kızdı ki saraydakğ dğger kızların kıskançlıktan öldürmek isteyeceği kadar güzel.. Reverans yaptı. Yanına gittim.Çenesinden tutup kaldırdım.

"Camenta'ydı değil mi?"

"Evet prensim. Kraliçe yolladı beni bu gece sizinle vakit geçirmem gerektiğini söyledi."

Elinden tutup kendime çektim. Daha sonra dudağına öpücük kondurdum. Elbisesinin kolunu indirip omzuna öpücük kondurdum sonra hiç beklemediğim bir anda Elini yüzüme koydu ve dudağıma ateşli bir öpücük kondurdu. Gülümsedim. Oda gülümsedi. Kucağıma altım ve yatağa geçtik. Cecilia vardı sanki karşımda nasılda benziyordu. Nasıl güzeldi ama yine de bir Cecilia değildi. Onun gibi kokmuyordu, teni onun kadar yumuşak değildi, sesi onun ki gibi hoş gelmiyordu kulağıma. O kocasının yanında onun yatağındayken ben hala neden onu unutamıyordum. Bu kız nasıl beni böylesine ele geçirmişti.

Gözlerimi açtığımda sabah olmuş hiç aralıksız bu kadar uyumamıştım. Camenta yanımda yatıyordu sarı saçları savrulmuştu yatağa. Cecilia gittiğinden beri sabaha kadar yatagımda kalan tek kız. Kımıldandı hafifçe açtı gözlerini.

"Günaydın prensim."

"Günaydın."

Dudağıma bir öpücük kondurdu. Sonra elbisesini üstüne geçirip yataktan kalktı ne yaptıgını ızlıyordum. Pencerenın oraya gıttı perdeleri açtı balkon kapısını açtı

"Hava muhteşem. Temiz hava içeri dolsun ki sizde bol bol oksijen alın Prensim."

Yataktan kalktım. Yanına gittim. Yüzüne hafifçe dokundum

"Düşüncen için teşekkürler Camenta çekilebilirsin."

Reverans yaptı gülümsedi ve gitti. Üzerimi değiştirip odadan çıktım. Salona giderken ara koridorda Cecilia'nın sesini duydum. Durdum ve gizlice dinlemeye başladım. Monicca ile konuşuyordu Monica

"Ne zaman prens gelecek dedi?"

Cecilia

"Monica sabah sabah enerjin yine süper ama ben hiç enerjik değilim."

"Neden bak yine bu saraydasın aşık olduğun adamın sarayı."

"Dalga mı geçiyorsun sen benimle bu sarayda defalarca zindana atıldım acı çektim dayak yedim asık olduğum adam köpek yavrusu gibi beni kendi elleri ile yolladı. Prens Enzo sahip çıktı."

"Norman sana her şeyi bırakıp gidelim demişti Cecilia."

"Monica sessiz ol birileri duyacak. Enzo salonda benı beklıyo gıtmem gerek."

"Ona aşıksın hala Cecilia.

"Monica gidip kocan ile ilgilensene sen. Enzo'da beni bekliyor hadi.

"Tamam."

Tam o anda bende korıdora gectım. Monicca gitmiş. Cecilia beni gördü. Yüzünde şaşkınlık ıfadesı vardı duyup duymadıgımı merak ederken bıranda ne yapacagını sasırır vazıyette reverans yaptı kafamla selamını onayladım. Bir şey dememi bekliyordu.

KAYIP SALTANATHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin