Nemožem spať. Musím...

8 0 0
                                    

Nemôžem spať. Musím urychlene na wc. Tak vstávam a idem potichy po špičkách na toaletu. Mám sa obliecť, nemám? Aaa, hmmm, veď nebudem svietiť. Pôjdem po tme, snáď trafím.
Dvere do toalety som našla vpodstate bezproblémovo, no pri umývaní rúk a pohľade do zrkadla, som si rýchlo prezrela roztečenú riasenku spod oči. Opustila som toaletu a vyšla von. Potichy sa vraciam do izby, no v kuchyni sa zasvietilo jemne modré svetlo. Bokom som pozrela, stal tam Chris. Zrejme bol smädný.
No, ja som bola iba v spodnom prádle. Mala som na sebe len bielu krajkovanú podprsenku a biele krajkované nohavičky s vysokým pasom. Zahanbila som sa.
Chris si má však všimol a premeral očami. Hľadel na mňa. Ostala som stať ako soľný stĺp.  Rozbúšilo sa mi srdce.
Po chvíli som sa však ospravedlnila a otočila sa smerom k hosťovskej izbe a kráčala. Chytila som kľučku do ruky, stlačila ju. Dvere som však neotvorila. Iba som tam stala a cítila Chrisov pohľad. Mala som chuť vziať si z jeho pohľadu, cítila som to, čo už dávno nie. Zatúžila som po pocite objímania, po dotykoch. Ten muž má začal neskutočne priťahovať.
Stlačila som kľučku až úplne na doraz, no povolila som.
Otočila som sa ku Chrisovi. Sebavedome som kráčala k nemu. Pekne ladne a po špičkách. Vykročila som sťa modelka na móle.
Cítila som jeho pohľad na mojom tele. Hľadel na mňa a ja som sa utvrdila v tom, že sympatie sú vzájomne a že obaja potrebujeme kúsok z toho druhého. Čo znásobilo moje sebavedomie a odhodlanie.
Priblížila som sa do jeho diskrétnej, intímnej zóny, cely čas som mu pritom hľadela do oči. Nevedela som, či má odmietne, alebo... stála som tam bez pohnutia. Stala som tam so zatajeným dychom a pohľadom rozkošného mačiatka.
Svetlo zhaslo. Jemné modré svetlo na senzor pohybu zhaslo.
Pomaly som vzala Chrisovi pohár z ruky, položila som ho kúsok odo mňa na kuchynský ostrovček.
Svetlo sa rozsvietilo a ja som sa mu znovu zahľadela do oči.
Chris ma jemne pohladil končekami svojich prstov po mojom predlaktí. Čakám. Pohladil má po ruke, prstami prešiel smerom k ramenam.
Čakám, čo bude. Či má odmietne, alebo zahrnie vášnou a nehou.
Chris sa ma však prestal dotýkať, hladiť.
Pozrel na pohár na ostrovčeku, potom na mňa. Znovu na pohár.
Jemne si chytil moju tvar a ľahko má pobozkal. Dotyk jeho pier bol tak jemný a intenzívny zároveň. Opäť má pobozkal a mne sa rozbúšilo srdce a rozprúdila krv v žilách.
V tom Chris chytil pohár a jemne odsunul, aby urobil miesto. Pohar sa však zastavil až na dlážke, roztrieštený na malé kúsky.
Vôbec som sa však nezľakla. A Chris to neriešil. Nebolo to naschvál. Chcel si len urobiť miesto.
Chris prevzal velenie nad misiou a a začal má bozkávať. Bozkával má s obrovskou vášňou. Držal má v objatí. Oprel má o chladničku, potom o kuchynskú linku a stále má bozkával. Vášeň v kuchyni by sa dala krájať.
Potom má zdvihol a posadil na ostrovček. Ja nie som veľmi vysoká žienka, no zato Chris je veľký muž. Strhla som z neho tričko. Hladila som ho po hrudi. Mal tak nádherné telo. Tmavé, opálené prácou na slnku. Jeho bicepsy...
...začal má bozkávať na krku a vo mne prebúdzal všetky zabudnuté city. Vzrušoval má. Jeho bozky má vzrušovali.
Odrazu však prestal, stopol. Pozrel sa mi do oči, a ja som hľadela do tých jeho. Svetla na senzoroch zhasli. Osvetľovalo nás len svetlo z displeja na mikrovlnke.
Chris: "nádherne voniaš"
Pohladil má po tvári, prstom mi prešiel po perách, potom po krku. Veľmi jemne mi prstami zosúval ramienka z podprsenky, rozkopol mi podprsenku, hladkal má po chrbtici. Moju podprsenku odhodil niekde na podlahu. Bozkával má na ramenách, hladil má, bozkával na prsiach. A ja som prijímala slasť jeho bozkov. Zložil má z kuchynského ostrovčeka.
Nádherne romantický má vzal do náručia a odniesol má do svojej postele a ztrhol zo mňa posledný kúsok oblečenia. A mňa odievali len moje vlasy a jeho nádherné svalnaté telo.
Ponoril má do hlbín rozkoše a ja som konečne pocítila hĺbku slaste, ktorú mi doprial neznámi muž.
Milovali sme sa celu noc. Úplne celu. Dopriali sme si jeden druhému, to, čo už tak dlho sme nevnímali. Napĺňali sme sa radosťou z prítomnej chvíle.
Bolo to tak nádherné. Veľmi nádherne.
V posteli sme ostali aj nasledujúci deň. Milovali sme sa až do bezvedomia.

Apačحيث تعيش القصص. اكتشف الآن