Ανακοίνωση ~Διπλό ταμπλό!~

45 5 0
                                    

Πήρα μέρος σε έναν διαγωνισμό! Θα ήθελα πάρα πολύ να πάτε να με ψηφίσετε! 

Η ιστορία είναι η πρώτη που αγάπησα! Κι ελπίζω να την αγαπάτε και εσείς για αυτό να της δώσετε έναν ψήφο. "Εγώ με εσένα!? Πλάκα μου κάνεις!?" έτσι ονομάζεται , βρίσκεται στην κατηγορία τυχαίο! Το link : https://my.w.tt/x1VHfG5JU4


17/3/20

Λοιπόν ο Κώστας δεν έχει γυρίσει γαμώ το στανιό του. Βασικά...δεν έχουμε μιλήσει καν! Άρχισα να ανησυχώ για αυτόν, κάλεσα τον Δημήτρη, εχθές, για να μου πει αν είναι καλά- το μαλακιστήρι όπως αποδεικτικέ πως είναι. Πο όσο το σκέφτομαι θυμώνω ακόμα περισσότερο με το παπάρι το αγόρι μου! Δεν έχω ιδέα τι έγινε στο μπαρ, στα γενέθλια μου αλλά αυτός δεν είναι λόγος για να βγει με μία άλλη πουτάνα!

Εδώ που τα λέμε με είπε τσουλάκι! Θα έπρεπέ να θυμώσω αλλά ξέρω πως κάτι έγινε! Τηλεφωνώ στον Άλεξ για να ξεχαστώ

"Γεια χοντρή αγάπη!" φωνάζω μόλις το σηκώνει. Δεν ξέρω αλλά όταν ακούω την φωνή του ηρεμώ και δεν θέλω να βρίσω τον κόσμο
"Γεια σου μωρό μου!" λέει με μηδενική δόση πλάκας στην φωνή του
"Πάλι τα ίδια!;" ρωτάω σαν να τον μαλώνω
"τι εννοείς;" ρωτάει με περιέργεια
"Εννοώ πως σταμάτησες να με λες έτσι ακόμα και για πλάκα πριν καν 3μηνο!" αποκρίνομαι
"Απαγορεύεται να λέω 'μωρό μου' στην κοπέλα μου;" λέει και γελάει λίγο. Όταν ακούω την τελευταία λέξη θέλω να τον διορθώσω αλλά ηχεί τόσο όμορφα στα αφτιά μου "Είμαι εκεί σε 5!" ανακοινώνει χωρίς να προλάβω να ρωτήσω τίποτα και το κλείνει.

Τρέχω πάνω. Γλιστράω στα γαμωσκαλοπάτια. Βάζω ένα διχτυωτό καλσόν, το αγαπημένο μου τζιν με σκισίματα και μία κοντή, μαύρη, μαυρομάνικη μπλούζα.

 Βάζω ένα διχτυωτό καλσόν, το αγαπημένο μου τζιν με σκισίματα και μία κοντή, μαύρη, μαυρομάνικη μπλούζα

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

ακούω κόρνα και τρέχω μέχρι την πόρτα. 

"αξιοπρέπεια!" λέω μόλις καταλαβαίνω πως κάνω σαν χαζό. Ανοίγω και βγαίνω.

Κολλημένοι στο 'Φίλοι'Where stories live. Discover now