PART 8

294 16 0
                                    

Ik kwam thuis aan met een volle Ah tas die ik in de keuken neerlegde. Ik liep me slaapkamer binnen om me om te kleden in een zwarte Nike short met daarboven een dikke warme sweater van Achraf. Ik liep naar beneden waar ik Nora ging facetimen terwijl ik de spullen ging uitruimen.

' Heeey schaaat' zei ik
' Hey babe' zei Nora
' Hoe was werken? ' vroeg ik haar?
' Werk blijft werk he' zei ze
' Aawwh , meskiena' reageerde ik erop.
' Luister dan' zei ze.
' Wat is er nouuu weer gebeurd' zei ik terwijl ik de wraps bereidde.
' Er rekende vandaag een jongen bij me af ' zei ze.
' Praaaaat dan verder' reageerde ik.
' Hij vroeg me nummer en we hebben de hele nacht gesproken' zei ze.
' Yeeek Nora wordt gefixt ' zei ik.
' Moet wel he' zei ze waarop ze grinnikte.

We sloten Facetime af en ik liep met me bord met wraps richting de woonkamer. Ik wilde de televisie aanzetten, maar keek naar de foto bovenop de tv. Een vrolijk gezin van 5 mensen. 2 gelukkige ouders, 2 broers en een dochter ( Me). Ik ben me ouders en een broer verloren tijdens een Auto-ongeluk een half jaar geleden. Ik dacht aan een flashback die ik met me broer had.

3 Januari 2019

' Hoe bedoel je je hebt een vriend' zei Safouane. ' Zoals ik het zeg toch' zei ik. ' Mira, luister naar me jongens op jouw leeftijd zijn onserieus' zei hij mij. 'Luister naar me dit is niet zo een jongen' zei ik hem. ' Wat voor jongen is het dan vertel' zei Safouane. 'Hij heeft respect, praat netjes is aardig en lief' zei ik.
' Wanneer mag ik die gozer ontmoeten' vroeg hij me. 'Zeg maar wanneer je wilt ' zei ik hem.

Safouane was de eerste persoon die het wist. Hij leerde Achraf kennen en ze hadden meteen al een klik. Ik wist nog hoe me moeder me vertelde dat ze hem een lekkerding vond. Wat een tijd ook. Ik veeg me traan af die naar beneden kwam. Ik at me eten op en besloot een filmpje te kijken op Netflix.

' Halo, denk je je bent prinses van Marokko '  zei Achraf. ' Moet ik anders in een traininsgpak komen?' Vroeg ik hem. ' Wollah als je dat doet ik ram al je tanden uit je bek' zei hij. ' Bla bla' zei ik. Ik besloot me om te kleden en express een trainingspak aan te trekken. Een adidas zwart met witte traininspak met daaronder witte jeezys. Ik sloot me huis af en liep naar buiten. In de verte zag ik ze auto en klopte op het raam. Hij stapte uit.

' Wollah, je test me echt' zei hij. ' Jouw fout' zei ik hem. ' Wat mijn fout' zei hij mij. ' We gaan naar chic restaurant en deze komt met haar trinna' zei hij. ' Als je me nou niet ging beledigen zou ik heel mooi komen' zei ik hem. ' Het is maar dat ik heb gereserveerd anders waren we naar boven gegaan en had ik je hard aangepakt' zei hij en kwam naar me toe lopen en zette zijn handen bij me heupen. ' Zou je niet durven' zei ik hem. ' BluF me niet' zei hij. ' Je durft echt niet' zei ik hem. ' Wollah nog een woord en ik ga je zwanger maken en je krijgt geen eten' zei hij. ' Nee ik heb honger' zei ik hem. ' Doe nog een keer een trainingspak aan en Wollah he je krijgt geen eten' zei hij en pakte me elastiek uit me haar zodat me haar los hing.

We stapte de auto in en hij zette een liedje op ' Rody Rich - every season'. ' Wat is dit voor muziek' zei ik hem. ' Ga niet zeuren met je emo muziek' zei hij. 'Beter dan je 3ezi muziek' zei ik hem. Op dat moment stopte de muziek en ging zijn telefoon af. 'Makelaar' hoorde ik Siri zeggen. Hij nam op en vroeg of hij hem vanavond kon bellen.

' Makelaar? ' vroeg ik hem. ' Nee niets Mira' zei hij. 'Hoe bedoel je nee niets' zei ik hem. ' Je zegt me niet dat je akkoord hebt gegeven' zei ik. ' Geloof me nou is niets' zei hij. ' Achraf, hendekk je gaat naar Engeland' zei ik hem. ' Amira, nog een keer ik zeg je hou je er niet kanker mee bezig ik blijf in kanker Nederland' zei hij. ' Wtf? Praat normaal ja' zei ik. ' Je moet een keer naar me gaan luisteren' zei hij. Ik keek weg. ' Er is niets aan de hand wees nou niet nieuwsgierig, Saffi' zei hij. Ik reageerde niet. ' Ik blijf in Amsterdam met jou. Ik wil helemaal niet weg babey' zei hij. Ik keek hem aan. ' Geloof me alsjeblieft' zei hij. ' Geef me boussa' zei hij.

Great woman behind a man.Where stories live. Discover now