PART SEVEN

319 27 5
                                    

Ik werd wakker op de bank en zag dat er een troep op tafel lag. Ik pakte een briefje die ik op tafel zag waarop stond ' Ik moest vroeg werken X Nora' . Dat betekent dat ik home alone ben. Ik heb Achraf gisteren niet meer gesproken. Nora en ik aten gisteren Mac een hebben een film gekeken.

Ik besloot het huis op te ruimen. Ik begon met de woonkamer. Afwassen en stofzuigen van de woonkamer. Ik was binnen 20 minuten klaar en ging naar de badkamer om om te kleden. Ik trok een Nike legging aan en Nike oversized vest erover heen aan. Ik trok me Nike schoenen aan en deed me haar in een hoge staart. Voor ik het huis uit ging deed ik me Airpods in en zette Delany - Ik voel je op. Ik sloot de deur achter me dicht en begon aan een korte morningrun om 11:00.

11:15
' Je bent wel traag zeg' zei iemand achter me. Ik draaide me om en zag Haytam achter me. ' Wat doe jij hier' vroeg ik hem. ' Wat doe jij hier gek weet Achraf dat je hier bent' vroeg hij. ' Hij hoeft niet alles te weten' reageerde ik bot. ' Sorry mevrouw' zei hij. Ik grinnikte. ' Wie eerder bij de brug is wint' zei ik en ik sprintte hem voorbij.

Na een 3km gerend te hebben kwam ik thuis aan. Ik besloot eerst te gaan douchen en vervolgens wilde ik boodschappen doen, zodat ik eten kon maken vanavond. Het was inmiddels 12:00 en ik nam een douche van een halfuur. Ik besloot om me dode puntjes van me haar te gaan knippen, want ik heb besloten om even me haar niet meer te gaan stijlen en het te gaan verzorgen. Ik liep met me badjas aan naar me kledingkast en zocht een outfit en koos voor een latex leren broek en daarboven een grote hoodie. Ik verzorgde me krullen met paar producten en ging me haar föhnen. Aangezien ik niet echt ontbeten had liep ik naar de koelkast en pakte daar een ginger shot uit die ik in een keer op dronk. Ik pakte snel een appel uit de koelkast die ik op kon eten, zodat ik niet met lege maag naar buiten ging. Ik deed een zwarte tas om en trok me Balenciaga speedtrainer aan die ik van Achraf gekregen had toen ik geslaagd voor me schooldiploma.

Ik sloot de deur achter me dicht en ging richting de Ah

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik sloot de deur achter me dicht en ging richting de Ah. Dit keer liep ik naar de Ah, omdat het maar 10 minuten lopen was. Ik opende me Snapchat en bekeek de snaps die er gestuurd waren.

11:10 Chat van BABE ❤️ : Je meld me niet dat je naar buiten gaat?
11:11 Chat van BABE❤️: Met wie was je gegaan?
12:30 Amira: Ik had me tel de hele tijd niet aangeraakt wilde even me hoofd leeg maken.
12:30 Amira: Ik ben alleen gegaan
12:31 Babe ❤️: Niet liegen...
12:32 Amira: Ik was echt alleen gegaan
12:33 Babe❤️: Verstuurd een foto*
12:33 Babe ❤️: Dit noem je alleen gaan?

Ik opende foto en zag een foto van Haytam en mij. What the fuck? Wie heeft die gemaakt? Ik belde Achraf meteen op.

Amira: Ik ging helemaal alleen rennen en kwam hem op het einde toevallig tegen. Ik heb 1 minuut met hem gerend, want moest de andere kant op.
Achraf: Zeker , want Wollah he als ik erachter kom dat je liegt
Amira: Wollah, ik ging alleen
Achraf: Saffi schat
Amira: Wie heeft die foto gemaakt??
Achraf: Doet er niet toe
Amira: Zeg nou
Achraf: Waar ben je schat
Amira: Onderweg naar Ah eten halen
Achraf: Moet ik naar je toe komen?
Amira: Heb geen zin in jou
Achraf: Hoe bedoel je geen zin in mij?
Amira: Nog steeds boos van gisteren
Achraf : Jij kan echt niet luisteren, tering
Amira: Tegen wie praat jij zo?
Achraf: Als ik zeg dat je je er geen zorgen over moet maken moet je naar me luisteren. Hoor je wat ik zeg of wat?
Amira: Ja, maar waarom verberg je iets dan?
Achraf: Ik wil er niets over horen. Sta 20:00 klaar dan haal ik je op en doe wat moois aan

Bij de 5 likes post ik vanavond het volgende deel !

Great woman behind a man.Where stories live. Discover now