Hoofdstuk 19 • Louis

3.2K 176 22
                                    

Als ik wakker word en op mijn mobiel kijk, zie ik dat het kwart voor zes is. Tijd genoeg om me klaar te maken. Ik stap slaperig uit bed en kijk naar Harry, die rustig ligt te slapen. Ik glimlach even en loop dan naar de badkamer. Ik besluit te gaan douchen, daar heb ik gisteren geen tijd meer voor gehad.

Ik doe mijn kleren uit en zet te douche op heet. Zo heet dat mijn huid pijn doet als ik eronder stap. Ik haal een paar keer diep adem, mijn huid went vanzelf. Ik ga met mijn gezicht onder de straal en sluit mijn ogen. Ik ga met mijn hand langs mijn nek, wetend dat ik over Harry's sporen heenga.

Ik bijt op mijn lip. Gisteren, gisteren voelde zo goed. Waarom voelde het goed? Harry en ik mogen elkaar niet eens.

Ik kijk langzaam naar beneden en ga met mijn hand over mijn borst. Het voelt harig aan. Scheren dan maar. Ik pak het scheermesje, wat bij de zeep ligt, en ga zomder scheerschuim te gebruiken over mijn borst heen. Ik denk aan Harry, hoe hij zo reageren als hij zou zien dat ik mijn borst zou scheren.

"Je laatste beetje mannelijkheid." Zoiets zou hij zeggen. Of "Weet je zeker dat je op meisjes valt, rat." Ja, zoiets zou hij zeggen. En de dag erna zou hij me doodleuk vertellen dat ik het moest laten groeien, dat dat 'nice' is.

Ik snap die jongen echt niet. De ene keer haat hij me, de andere keer leert hij me hoe ik zuigzoenen moet geven. Hij maakt me gek, helemaal gek. Het ergste is: ik ga hem leuk vinden, of ik nou wil of niet. Ik haat mezelf.

Zonder er echt overna te denken, maak ik met het scheermesje een snelle beweging over mijn borst. Er ontstaat een kras, waar een beetje bloed uit komt. Het bloed wordt dunner door het water en stroomt in een dun straaltje langs mijn lichaam. Fuck. Ik had mezelf voorgenomen het niet meer te doen...

Ik gooi het scheermesje op de grond en kijk naar mijn armen. Ik kom hier nooit meer uit, nooit.

Ik stap onder de douche vandaan en droog mezelf af. Ik trek snel mijn kleding aan en doe mijn haar in model. Het ziet er beter uit als Harry het doet.

Ik loop naar beneden en ben verbaasd wanneer ik mijn moeder in de keuken zie zitten. Hoe laat is het? Ik kijk naar de grote klok, die kwart voor zeven. Ik ga naast haar zitten. "Morgen..." Ik zie haar verbaasd kijke. "Wat?" vraag ik verbaasd. "Wat heb jij nou?" Mijn moeder gaat met haar vingers over mijn nek. "Niks." Mijn moeder lacht. "Niks? Ik weet wat dit is, Louis Tomlinson." Mijn moeder grijnst. "Heb je een leuke jongen ontmoet?" Ja, je stiefzoon is leuk. Hij heeft dat gedaan. "Nee... uhm..."

Ik hoor iemand van de trap afkomen. Nog geen minuut later komt Harry de keuken binnen. "Morgen..." Hij kijkt me ongemakkelijk aan en gaat dan schuin tegenover me zitten. Ik probeer de zuigzoenen in zijn nek te vinden, maar door zijn lange haar zie ik ze niet. Ik zucht.

"Harry?" Ik kijk mijn moeder verbaasd aan. Harry kijkt verveeld op. "Heeft Louis gister een leuke..." Ze kijkt me aan. "Een leuk meisje ontmoet?" Harry haalt zijn schouders op. "Weet ik veel..." mompelt hij. Wat heeft hij?

Ik sta op. " Ik ga alvast." Ik krijg verbaasde blikken. "Nu al?" Ik knik. Daarna loop ik naar de gang. Ik weet dat ik veel te vroeg ga komen, maar dat geeft niet. Ik heb gewoon geen zin meer om hier te zijn.

Harry komt me achterna. "Rijd maar met mij mee. Dan hoef je niet te haasten." Ik schud mijn hoofd. Harry denkt na. "Ga gewoon mee..." houdt hij vol. Hij geeft me een por tegen mijn borst. Ik slik.

"Goed dan." Harry glimlacht kort. Daarna loopt hij weg. Ik kijk hem vragend aan. Wat heeft hij? Heb ik iets verkeerds gedaan?

Het is stil in de auto, op de muziek na. Harry mompelt af en toe wat woorden mee, maar zegt verder niks. Hoe close we gisteren waren, hoe vervreemd zijn we nu.

Als ik in de achteruitkijkspiegel kijk, zie ik dat Harry naar me kijkt. Als onze blikken kruisen, went hij beschaamd zijn blik af. Ik zucht diep.

Harry stopt bij school. "Veel succes vandaag," mompelt hij. Ik kijk hem vragend aan. "Ga je niet mee dan?" vraag ik. Harry schudt zijn hoofd. "Nee." Ik doe het portier open en kijk hem verbaasd aan. Ik stap uit. "Waar ga je heen?" Hij haalt zijn schouders op. "Weg." Hij pakt het portier en trekt hem dicht. Ik doe een stap achteruit. Harry rijdt weg.

Sorry dat ik gister niet heb gepost, maar die wifi deed t niet meer ;-;
Ik hoop dat jullie de hoofdstukken van louis niet saai of irritant vinden.
let me know what u think x

Drown •Larry Stylinson• Dutch (on hold)Where stories live. Discover now