BÖLÜM 4

5K 231 422
                                    

Bölümler haftada 2 gün gelecek tam kesin belirlemedim günleri ama bölümleri elimden geldiğince uzun tutacağım bazı yazarlar gibi sizleri 900 1000 kelimeyle sizleri avutmaya çalışmayacağım. En kısa bölümü 2000 kelime olarak düşünebilirsiniz.

Mesajı yolladıktan sonra beklemeye başladım beni gerçekten seviyormuydu bilmiyordum birazcık sevgi istiyordum sadece ben benim hiçbir zaman erkek arkadaşım olmamıştı.

Benim için okulda hiç kimse kavga etmemişti yada benim için kimse kendine zarar vermemişti. Aslında Berfe bizim okula gelene kadar gayet iyi biriydim taaki ortaokul 1de benden hoşlanan çocuğu kendine aşık edene kadar.

Napmıştı bilmiyorum. Sadece 1 gün hasta olduğum için okula gidememiştim. Ertesi gün okula gittiğimde 2 gün öncesinde benim için kantinden hamburger alabilmek uğruna derse geç kalmayı ve öğretmenden azar yemeyi göze alan çocuk gitmiş yerine bambaşka biri gelmişti.

Sorduğumda artık beni sevmediğini Berfeye aşık olduğunu söylemişti işte o günden sonra Berfeye eskisi gibi olamamıştım. Ona hınçla dolmuştum.

(Kimse göründüğü gibi masum değildir)💔

Ben kimseye kötülük yapmak istememiştimki ben daha 1 sınıftayken o çocuğa aşık olmuştum. O zamanlar aşkın ne demek olduğunu bilmiyordum.

Helinin abisi okuldaki bir kıza aşık olmuş ve biri o kızı sevdiğini söyleyince o çocuğu dövmüştü. Ardılda benim saçımı çektiği için Muratı dövmüştü bu demek oluyorduki Ardıl bana aşık.

Demekki seven erkekler sevdikleri kadının canı yanınca 3.şahısları dövüyordu. Çocukluk aklı işte 6.sınıfa kadar gayet güzel sevmiştik birbirimizi hatta 5.sınıfın yazında kendi aramızda gazoz kapağından yüzükler yapıp takmıştık. Sonra o yılan gelip herşeyi mahvetmişti.

O geldikten sonra kimse beni sevmemişti. Ben çokmu çirkindim yada Berfe çokmu güzeldide herkes onu seviyordu anlamıyordum. 

Eğer o gelmeseydi belkide Ardılla evlenecektik onun yüzünden hayatım mahvolmuştu.Aklıma gelen acı anılarla yüzümde acı bir tebessüm oluştu.

Telefona gelen bildirim sesiyle düşüncelerimden sıyrıldım Mirza ağa cevap vermişti.(ÖNEMLİ DEĞİL ÇİMEN GÖZLÜ GÜZEL SENİ BEKLEMEK BU AŞIK ADAM İÇİN BÜYÜK BİR ZEVK SEN TOPRAKSIN GÖZLERİN ÇİMEN BENSE GARİP BİR KARINCA SEN OLMAZSAN BEN BESLENEMEM SEN OLMAZSAN BEN YAŞAYAMAM SENİN ÇİMEN YEŞİLİ GÖZLERİN OLMAZSA BU KARINCA ÖLÜR. BANA BİR ŞANS VER SANA KAVUŞAMASAM BİLE YOLUNDA ÖLEYİM❤❤)

Yüzümdeki o acı tebessüm yerini kahkahaya bırakmıştı.

Helin odaya girdi bense kahkahalarla gülüyordum. Delirdim sanması gayet doğaldı değilmi bana sorular soran Heline cevap dahi veremiyordum gülmekten.

Ufak bir sinir krizi geçiriyordum.

Küçüklükten bu yana böyleydim işte ne zaman canım yansa kahkaha krizine giriyordum.

Kendimi toparlamaya çalışarak telefonu Heline verdim.

Helin okuyunca Ezo bu çocuk gerçekten seni seviyor bence şans tanı bunu Berfeye olan kinin yüzünden değilde kendin için yap.

Bilmiyorum Helin inan hiçbirşey bilmiyorum o kadar yoruldumki ben bu değildim ben 12 yaşıma kadar evdeki hizmetliler çok yoruluyor diye onlara ağa dedemden gizli yardım etmeye çalışıyordum her defasındada dedeme yakalanıp sokağa çıkma yasağı yiyordum.

Bana noluyor bilmiyorum ya gerçekten Ardıla aşıktım yada 6 yılı birgünde yok etmesinin hıncını Berfeden alıyorum.

Helin kafamı omzuna koyarak bana sarıldı a

ÇİMEN GÖZLÜ GÜZELWhere stories live. Discover now