BÖLÜM 6

3.9K 196 249
                                    

BU BÖLÜM BİRAZ GEÇMİŞE GİDELİM. MEDYADAKİ MÜZİKLE OKUMANIZI TAVSİYE EDERİM BOL BOL AĞLAYACAKSINIZ ŞİMDİDEN PEÇETELERİ HAZIRLAYIN MİRZA YI KÖTÜ KARAKTER OLARAK GÖRENLER VAR KİMSE KENDİLİĞİNDEN KÖTÜ OLMAZ KİMSE KİMSEYE DURDUK YERE KİN TUTMAZ NEFRET ETMEZ YARASI OLMAYAN KEDERLİ MÜZİK DİNLEMEZ SEVDAYA DÜŞÜPTE KÜL OLANLARDANIM BENDE MİRZA GİBİ SEVİPTE KAVUŞAMAYANLARDANIM MİRZA JİYAN INI TOPRAĞA KOYDU KENDİ ELLERİYLE BENDE KALBİMİN DERİNLİKLERİNE GÖMDÜM YAZARINIZI MAZUR GÖRÜN BUGÜNLERDE BİRAZ FAZLA HASSASLAŞTIM ESKİLER BIÇAK GİBİ SAPLANIYOR KALBİME MAZUR GÖRÜN BU BÖLÜM BENİ HAKLARINIZI HELAL EDİN💜💛💙

Mirza annesinin yanından ayrılıp tarlalara bakmaya gitti.

Direksiyon başında aklına sevdiği kız geldi sevipte kavuşamadığı sevipte hasretle kara toprağını öptüğü kız Jiyan ı yaşamı hayatı umudu iyiliği masumluğu deli kanı hayalleri mutluluğu sevdası onu koruyamamıştı savunmasız Jiyan ını açmayan goncasını koparmışlardı dalından.

3 YIL ÖNCE...

Ben askerde ona kavuşma hayali kurarken Jiyan ımı soldurmuşlardı benim dokunmaya kıyamadığım tenini yok etmişlerdi rotamı değiştirdim yüzüm yoktu yanına gitmeye ben evleniyordum.

Jiyan ım darılırmıydı acaba bana küsermiydiki bana ben onu çok seviyordum ama mecburdum intikamını alabilmem için evlenmem gerekiyordu.

Şindi aşiretindeki kapı itleri Jiyan ımı koparmıştı benden çalmışlardı onu benden zorla namusunu alıp öldürmüşlerdi Jiyan ımı.

Hazar Şindi (Helin in babası) 2 yıl sonra geberip gitmişti ama içim soğumuyordu benim. İntikamımı alacaktım kadınlara dokunmadan alacaktım hem de onlar suçsuzdu masumdu.

Bunda kadınların suçu yoktu. Kadına el kaldırmak acizlikti benim gözümde onları canlarıyla değil mallarıyla öldürecektim. Şindi aşiretinin kökünü kurutacaktım.

Nasıl bir acıydı bu hevesle evlerinin önüne gittiğimde tabutunu görmüştüm tülbenti benim en sevdigim sarı tülbenti onun o kara saçlarına nede güzel yakışırdı sarılar.

Koklayıpta doyamadığım Jiyan ım gidiyordu üzerimde asker kıyafetlerim elimde valizim kalakalmıştım. Kadınlar ağıtlar yakıyor saç baş yoluyordu

Jiyan ölemezdiki. Bizim nişanımız olacaktı daha 2 gün önce konuşmuştum gülümle hazırlık yapıyorlardı nişan için  misafir gelecek diye kilim yıkıyormuş yorulma demiştim yorma kendini hastalanırsın.

Senin için yorulmuşum bana ne gam demişti şimdi sonsuza dek dinlenecekmiydi yarim uyuyacakmıydı o kara gözleri olamazdı bu ilk şoku atlatınca tabuta koştum...

Jiyaaaaaannnnn hayır Jiyaaannnnnn ölemezsin kalk kurban olduğum kalk düğünümüz olacak Jiyaaaaannnn Jiyan geldim kurban olduğum geldim ben geldim sen nerelere gidersin Jiyan tabutu götürmelerine izin vermiyordum.

Bırakın bırakın Jiyan ımı götürmeyin o üşür karanlıktan korkar yanlız kalmaktan korkar.

Medet amca birşey de kurban olam götürmesinler Jiyan ımı kızını götürürler Medet amca ses etsene engellesene birşey yapsana sen nasıl babasın adamı deli gibi sarsıyordum ikimizde hıçkıra hıçkıra ağlıyorduk.

Tüm Mardin kadersiz Jiyan a ağlıyordu nişanına bir hafta kala canice katledilen bahtsız Jiyan kadersiz Jiyan kötü ellere kurban olmuş Jiyan asker yolu beklerken tabuta girmiş Jiyan kimsesiz Jiyan öksüz Jiyan boynu bükük Jiyan üvey ana ellerinde sefil olan Jiyan gün yüzü görmeyen Jiyan...

ÇİMEN GÖZLÜ GÜZELWhere stories live. Discover now