Zombilerin bastığı dünyada ailemle intihar ettiğim rüyam (çok trajik)

273 21 11
                                    

şimdi rüyaya sokakta başladık, böyle bir köşede varillerin arkasındayım, önümde çatışma var bir tane manyak 10 kişiyi çatır çatır öldürüyor, gelenleri de öldürüyor, hatta bazıları yapmaaa ben zombi değilimmm demesine rağmen öldürüyor, neden? çünkü zombiliğin evresine geçmiş falan filan, sonra bakalım burada kim varmıış diye yanıma geliyor, silahı doğrultuyor diyorum ki ben çocuğum suçum yok, silahı koyup cebinden iğne çıkarıyor ve boynuma saplıyor, bu seni acı çekmeden yavaş yavaş öldürür diyor, sonra gidiyor, sokaklar ıssız, ben de koşa koşa eve gidiyorum ama şöyle bir sorun var, eski evimize gidiyorum, hatta böyle en eski evimize, benim en mutlu zamanlarımı geçirdiğim evimize gidiyorum

Rüyalarımda ben hep o evi görüyorum nedense, diğer taşındığımız evleri göremiyorum, neyse. işte bizim evin iki girişi var, biri balkondan diğeri dış kapıdan ben balkondan giriyorum çünkü genelde kapısı açık olur, bi bakıyorum evde birileri var, çok tanıdık yüzler ama tam çıkaramıyorum sesler geliyor, ben duvarın arkasına saklanıyorum içeriden bir adamı salona fırlatıyolar, sonra adamın kafasına sıkıyolar. bi bakıyorum o adamın kafasına sıkan adam beni öldürmeye çalışan adam. Diyor ki sen nasıl geldin? ben de diyorum ki bu bizim ev annemler nerde? mutfağı gösteriyor, kapı kitli anne ben diyorum açıyorlar, kardeşlerim annem anneannem var. böyle oturmuşlar bişi yapmıyorlar, anneannem dur kapı açılmışken bazı eşyaları alalım diyip hızlı hızlı eşya alıyorlar sonra içeri girip kapıyı kapatıyorlar. bende babam nerde diyorum, o işteydi, artık çok geç gelemez diyorlar, sonra bişiler bişiler oluyor hatırlamıyorum benim aklıma kedim geliyor, kaçan kedim.

ama geçen rüyada bulduğum kedim, anne diyorum ki kedim nerde? yine kaçmış olmasın diyorum. adam diyorki içeride bir kedi var, o senin mi diyor bende koşa koşa odama giriyorum, oda iğneler ve silahlar ile dolu, kedimde yatağın üstünde kucaklıyorum onu hızlı hızlı içeri götürürken kapıya birileri vuruyor, ben mutfağa girmeye çalışıyorum, ama kapıyı açamıyorum kedim kucağımda, adam geri dur diyor silahını çıkarıp kapının arkasından kapıdakileri vuruyor kapıda delik açıyor ama kapı parçalanmıyor, yohhamına. neyse adam diyor ki büyük sürü gelmek üzere.

ben korkuyorum falan sonra içeri giriyorum ama telefon falan almaya çalışıyorum hepsi kırılmış parçalanmış, anneanneminkisi sağlam, ama onunda şarjını bulamıyorum. ve ara ara başım dönüyor aha iğne etkisini gösteriyor ölcem diyorum. içeri giriyorum falan bişiler bişiler, sonra birileri geliyor bir aile, zor şer içeri kabul ediyolar, yemek falan yiyorlar, ve adam onlardan yemek için 50tl istiyor, vay şerefsiz dünyanın sonu geliyor ne yapacaksın parayı, işte tam ver vermem falan derken bir uğultu geliyor, adam işte geliyorlar diyor, bazıları mutfağın kapısını zorlayarak içeri giriyor, anneleri olduğunu sandığım bir kadın ve genç bir adam. kıvırçık saçlı bir kız ve bir kaç kişi dışarıda kalıyor bizim kide giriyor mutfağa, biz ailecek birbirimize sarılıyoruz, ışık gidip geliyor deprem oluyormuş gibi sallanıyor gürültüler çığlıklar böyle bi 30 saniye sürüyor, sonra bi sessizlik oluyor, mutfağın kapısı yavaşça açılıyor, kıvırcık saçlı kız açıyor yüzü grileşmiş, morarmış ve çoook alakasız saçma sapan biri söylüyor hatırlamıyorum ama böyle en iyi çiğköfte nasıl yapılır kadar alakasız bişi diyor, sonra bizim adam kapıyı ittiriyor ve kızdan korkunç bir ses çıkıyor kapıyı zorlamaya çalışıyor falan.

ben bıçak alıyorum her ihtimale karşı, ve kedimi arıyorum kedim ortalarda yok, kadın diyorki masanın altında bakıyorum evet orda, sonra etrafa tekrar bakıyorum, lan annemler nerde? kadın diyorki az önceki seste duymadın, ama onlar camdan kaçtılar, sana seslendiler duymadın diyor, camdan dışarı kafamı uzatıyorum, iki ev arasından sola bakıyorum, annemler orda, sokağın ortasında dikiliyorlar, sonra ailemle ilgili fılaşbellekler görüyorum, gitsem mi kalsam mı karar veremiyorum, ama canım çok gitmek, onlarla ölmek istiyor, başım dönüyor, midem bulanıyor, öleceğim zaten.

onlarda ölecek. camdan çıkmaya çalışıyorum bizim adam dur! gidersen ölürsün, onların artık şansı yok, binevi intihar etmişler, peşlerinden gitme diyor, e dangalak? sen ben öldürmedin mi zaten? biraz sonra ölücem, ailemle öleyim bırak gibi bişi diyorum ve camdan yere atlayı aileme gidiyorum, sonra ezan okunuyor, ağır çekimde aileme gidiyorum onlarda renkleri solmuş, radyaysyorodndosondan etkilenmişler, benim gözlerim kararıyor, tam onlara ulaşırken üstlerine düşüyorum,kedimde arkamdan ciyaklayarak geliyor, benim üzerime yatıyor, ailemden benimle yere yatıyor, sonra yavaş yavaş uyanmaya başlıyorum, ama ezan sesi bitmiyor çünkü tvden geliyor, o sıra da uyandım ztn. nası?

Bu arada betimlemeye ve yazım hatalarına hiçççç önem vermeyeceğim. Çünkü düzeltmeye çalıştığım sırada rüyayı unutuyorum. Bana ne.

Rüyalarımdan HatırladıklarımWhere stories live. Discover now