prenses isabella ile kanuni sultan süleyman'dan kaçtığım rüyam

118 13 13
                                    

Yatmadan önce o muhteşem yüzyıl videosunu izlememeliydim.

Rüyamda hürrem sultanım büyük ihtimalle. Prenses isabellanın geldiği bölümlerdeyim ve süleymana isyan ediyorum. sülo da mahkeme duvarı suratıyla artistlik taslayıp gidiyor. Ben isabellaya gidip onu zor şer ikna ediyorum gitmesi için, işte diyorum ki süleyman işkence eder önce sever sonra döver şerefsizin önce gidenidir (adamın kemikleri sızlamış olabilir) bir şekilde ikna ediyorum.

 sonra isabella kanuni döneminde TELEFONLA eski sevgilisini arıyor, gel beni şurda şu saatte al diye.  ben gizli gizli onun hazırlanmasına yardım ediyorum baya yardım ve yataklık ediyorum gizli gizli saraydan çıkarıyorum. Bağ bahçe gibi bir yerden gizlice gidiyoruz onun cariyeleri benim cariyelerim falan da var gerizekalı gibi kalabalık gidiyoruz. 

Fakat o da ne? arkamızdan sülo bağırıyor "nere?" diye, biz topuk. koşa koşa kaçıyoruz daldan dala atlıyoruz tarla bahçe dağ taş ne varsa aşa aşa gidiyoruz ama nası kaçmak, usain boltuz resmen yok böyle bişi, dikenli çitleri mi aşmadık  mağaralara mı girmedik, kayıpta verdik 2 3 cariye falan yolda kaldı süleymanda tavuk kovalar gibi peşimizde paytak paytak koşuyor. 

Baya rüyanın yarısında kaçtık, hışırımız çıktı savaştan çıkmışa döndük artık bulsa bile tanıyamaz bizi, neyse en sonunda bir bahçeye geliyoruz ve bahçedeki evin havalandırmasından eve giriyoruz küçük şirin bir ev, ve full yaşlı dolu fakat tavanlarındaki havalandırmadan  kaplan saldırmış gibi gözüken sultan girmesi çok normal oldukları için hiç bir tepki vermiyorlar.

Bu sırada isabella pert, eski sevgilisini ektiği için üzgün ve bütün eşyalarını cariyelerini yolda kaybetmiş, paçalı don ve atletle oturuyor. Tabii ben aynıyım çünkü hürrem sultanım. skillerim var. 

Ben salak gibi isabellayı teselli etmeye çalışıyorum, eski sevgilisini arıyor eski sevgilisi de trip atıyor niye gelmedin diye, ulan amcık. adam olsaydında kızı alıp götürseydin. canından oluyodu burda. nyse sinirlendim

Bir bir kaç gün o evde kalıyoruz, eve gelen giden oluyor tanıdıklarımız falan geliyor ama sülo yok? bende ne olup bittiğini öğrenmek için kanuni döneminde LAPTOP çıkarıyorum ve TWİTTERA giriyorum. Aman tonrım o da ne? TT listesinde "#altıkayıpkadın (cariyeler ile birlikte 6) #kayıpprenses #hürremsultananeoldu #sülohürremsultanısal #süloprensesiserbestbırak #isabellayaneoldu #sultanlarnerde gibi abuksubuk hashtagler. HARİKA

Meğer halk yeniçeriler falan ayaklanmış hep süleymana, isabellayı alıkoyduğu için isyan falan etmişler. baya kanuni döneminde feministler falan var. baya bütün ülke bizi arıyor. sülo gıkını çıkaramıyormuş. Ben isabellaya gösteriyom ay kız baaak tt olmuşuz diye. seviniyoruz falan niyeyse, bu eski sevgilisini yine ikna edip, bir yere çağırıyor. yine biz ayağına gidiyoruz şerefsizin, o gelmiyor. neyse bunun kıyafeti kalmadığı için köylü kılığına sokuyoruz, ama ben de onu uğurlamaya gitmeme rağmen köylü kıyafeti giymiyorum çünkü ben hürrem sultanım. skillerim var. 

Giderken kağıda twitter adresimi yazıyorum diyom ki varınca bana yaz. o da ok diyo, kanuni döneminde HAVALİMANINA gidiyoruz. Uçağa bindiriyoruz baya uçağa el sallıyoruz falan yanımda sümbül ağa. Sonra arkamı bir dönüyorum sülo. Geç kaldııııınnnn hahaha diye yanından kıvıra kıvıra sarayıma gidiyorum

mutlu son.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Apr 17, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Rüyalarımdan HatırladıklarımWhere stories live. Discover now