ilk kontrol edebildiğim rüyam

151 9 7
                                    

Rüyanın başını pek hatırlamıyorum ama çok uzundu. sadece sonu berraktı. Ben normal insan insan takılırken insanlardan farklı bir şey olduğumu öğreniyorum, ruhani bir varlık gibi (en son the good place bitirdiğim için kendimi rüyada ahirette çalışan biri olarak görmüş olabilirim ama rüyada bu pek belli değil hmm) süper güçlerim var. ama ne? ilginç şeyler. tahmin edebileceklerinin de ötesinde bişi. neyse dünya da böyle bir insan topluluğu var ve beni de aralarına alıyorlar. Ve savaştığımız canavarlar falan da var büyük ihtimalle ahiret, cennet cehennem dünya birbirine karıştı falan öyle bişi. 

Biz dünyalılar bizi fark etmesin diye mağara da yaşıyoruz, ama mağaraların içine villa falan yapmışız öyle bişi. Neyse buraları unuttum ben buralarda takıldıktan sonra bebem oluyo. ve bebem kaçırılıyo. ve anlıyoruz ki dünya da ahiretten gelen bir topluluk daha var ve bize düşman. çünkü bizim yüzümüzden dünyaya geldiklerini söylüyorlar. bu arada bu ahiretten gelen topluluk arasında ahirete gidip süper güçleriyle geri dönen insanlar, ahiret mimarları, cehennem canavarları, melekler, falan filan var. bende bebekken ölen ama ahiret ile dünya karıştığı için dünyaya geri yollanan birisiyim. 

Neyse ben en son bebemi arıyodum. Bana dediler ki sana tek bir kişi yardım edebilir. O da dünyaya ahiretten ilk gelen kişi. mağaranın derinliklerinde canavalarların ötesinde minik bir evde yaşıyor. bende koşa koşa gidiyorum karanlık bir yere giriyorum aşağı iniyorum mağara taşlarından yapılan merdivenle ve bir kapıya ulaşıyorum sonrası normal ev. Bana küt saçlı kahküllü sportif bir kız açıyor kapıyı ve konuşuyom falan yardım et bana diye o da diyo ki sen de bana yardım ediceksin. Hepimizin güçleri farklı. Neyse tamam diyorum çıkıyoruz yola. ben arada onun gözünden de görüyorum. Ve yolumuzun üstünde olduğu için önce onun istediği yere gidiyoruz, ahirete gitmeden yani ölmeden önce  ve ahiretten geri dünyaya dönmeden önce, hayatının en iyi zamanlarını geçirdiği evini tekrar geri almaya. 

Bu kızın adı "lida" hayatımda ilk defa bir rüyamdaki karakterin ismini hatırlıyorum. Garip. çok da uyduruktan bir isim. 

Lida sanırım ben çocukken çok oynadığım görüştüğüm, şuan uzun zamandır görüşmediğim ve aramızın çok iyi olmadığı bir tanıdığım. ama görünüşü hiç benzemiyor. fakat aklıma öyle kalmış. Onlarında ev sorunu vardı. bir evleri vardı ve ailecek paylaşamıyorlardı falan filan.

Neyse biz oraya gidiyoruz bir eve giriyoruz buradan sonrası çok beyin yakıyor o bahsettiği ev bir oyuncak olmuş?? ama oyuncak evde yaşayan insanlar var? evlerini ellerinden alan insanlar. yani dünyanın ayarları bozulmuş ve evleri bir oyuncak olmuş. Neyse napıyoruz ne ediyoruz bir  şekilde evi gerçek haline çeviriyoruz.

 Bu sırada ben lidanın gözünden bakıyorum, ev çok sıcak bir ev. ama daha önce hiç görmemiştim. sanırım yaşamak istediğim bir ev. evin minik bir balkonu ve balkonun denize bakan çok güzel bir manzarası var. ve hava da kapalı ama hoş bir rüzgar esiyor. dalgaları çok büyük denizin. ben o sıra rüyamı kontrol edebiliyorum sanırım ve o balkondan yukarı doğru denize süzülüyorum, kanat çırpıyormuş gibi hareketler yapıyorum falan (ve huzur bana haram olduğum için daha fazla yükselmeye çalışsam da düşüyorum ama yine de güzel) buz gibi denize dalıyorum ve arkada ilahi çalıyor. evet ilahi. çünkü ben uyurken yan odada babannem ilahi dinliyor. perfect. ama ilahi bile bozmuyor anın büyüsünü, dünyanın yani rüyanın en huzurlu 5 saniyesini yaşıyorum.

 sonra lida denizden çıkıyor ben geliyorum neredesin sen seni bulamadım falan diyorum, neyse bebemi aramaya devam ediyoruz ve lida ile harika kanka olmuşuz. bebemi arıyoruz ama boş boş gezmek dışında bi bok yaptığımız yok ama neyse. Yolsa giderken bir kadının yeni doğmuş bebeğini terk etmek üzere olduğunu görüyoruz. Güçlerimizi kullanalar bundan vazgeçiriyoruz. Sonra yolumuza devam ediyoruz ve ben pek hatırlamasam da bebeğimin öldürüldüğünü öğreniyorum. ve kahrolmuş bir şekilde intihar etmeye çalışıyorum ama intihar ederken, çocuğunu terk etmesinden vazgeçirdiğimiz kadının çocuğuna işkence çektirdiğini iyi bakamadığını görüyorum. lidayı çağırıyorum, güçlerimizle kadına çocuğunu, çocuğa da kadını unutturuyoruz ve o bebeği yanımıza alıyoruz. kadının evine gidip bebek eşyaları alıyoruz, lidanın deniz manzaralı evinde bebeğe özel yer yapıyoruz ve lida, bebek ve ben mutlu mesut yaşayıp gidiyoruz.

sonunda mutlu son.

bazı boş yerleri tahminimle doldurmaya çalıştım, çünkü unuttuğum bir çok kısım vardı. Rüya beni o kadar etkiledi ki şuan o deniz manzaralı evde olmak istiyorum, o deniz esintisini hissetmek istiyorum o balkonda çay hüpürdetmek istiyorum... lidayı bulmak onunla arkadaş olmak ve ona sarılmak istiyorum bu arada lida kız ve bende lezbiyen değilim neyse bu gereksiz bir detay. ki ben deniz sahil gezmek vs falan seven bir insan değilim ama şuan soğuk rüzgara karşı denizlere uçmak istiyorum.  Allah belanı versin korona. 

Rüyalarımdan HatırladıklarımWhere stories live. Discover now