2.7

17.9K 963 419
                                    

Samet'in beni Selen'in elinden kurtarmasının üzerinden bir hafta geçmişti. Ve Selen ne arayıp sormuştu ne de okulda yanıma gelmişti. Taki bugüne kadar. Elimde saçma bir notla duruyordum. Selen ilkokul bebeleri gibi elime bir not verip gitmişti. Şokumdan çıkıp notu açtım ve okudum.

Sevgili Buğra;

  Gerçekten tam bir aydır sevgiliyiz ve ben sıkıldım. Çünkü sen çocuk gibi davranıyorsun. Yok kız kardeşime sevgilisi bacım demiş yok çişim geldi. Ben anlatamıyorum ama çocukluklarından bıktım. Ve Samet'in o son anda, evime nasıl girdiğini bilmiyorum, bizi basması bizi bu duruma getirdi. Gerçekten bıktım. Ayrıca seni aldattım. Rüzgarla. Baybay. Çocukluğundan çıkıp gelince belki tekrar konuşuruz. Ama sen bu beyinle çok yaşamazsın. Kendine iyi bak.

Selen.


Demek beni Rüzgar'la aldattı. Öyle mi Selen? Bana diyene bak! Elime not tutuşturup gitti. Kapıdan geçenlere baktım. Selen Rüzgar'la koluna girmiş sınıfa geliyordu. Rüzgar bana bakıp göz kırptı. Sonra Selen bildiğiniz kaşar kahkahası patlattı. Elimdeki notu Samet'e verdim. Sonra ayağa kalktım. Ve alkışlamaya başladım.

Rüzgar tek kaşını kaldırıp bana kimin sevgilisi yanımdaymış bakışı attı. Mert Rüzgarın önüne geçip hayırdır birader diye baktı. Rüzgar'ın tayfası da ayaklanınca Mert'i geri çektim. Ve herkesin duyabileceğiniz bir seste konuştum.

"Eğer şimdi bunlarla kavga edersek yarın show haberde eski kaşara gelen zam konu olur."diyerek Selen'e baktım.

"Haklısın. Selen'in götünü kaldırmaya gerek yok."diyen Murat'tı.

"İrBu en doğru ship aq."diyen Samet'ti.

"Sakalımız yokki sözümüz dinlensin."diyen Berke'ydi.

"Sevgili olduğumuzdan beri İrBu İrBu deyip duruyorsunuz. Yeter ama İrBu ne?" kaşar Selen'di.

"İrem ❤ Buğra "diyen Berke ve Samet'ti.

"İrem kim?"

"Yeni sevgilim."





HAMİLE MİSİN ? | TAMAMLANDIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin