Düzenleniyor.

6K 185 61
                                    

Aslında bu açıklamayı daha önce yapacaktım ama tam sırasıymış gibi bir sürü işim vardı. Belki bugün de yapmazdım çünkü şuan evde değilim. Ve önümüzdeki haftaya kadar evde olmayacağım. Ama gerçekten birisinin yazdığı şeyler kalbimi çok kırdı.

Kötü bir şey yapmaya çalışmıyorum. Veya çocuklara kötü bir şey öğretmek gibi bir amacım yok. Bu kitap ilk çıktığında daha okunulurdu. Belki çok güzel bir kitap değil. Belki 130k okumayı hak etmiyor. Ama gerçekten kötü bir amacım yok.

Kitabı yazarken sıradan salak bad boylu, fakir kızlı bir hikayem olsun istemedim ve zaman zaman bunu kötüledim. 39. bölümde (3.9) birşeyler anlatmaya çalıştım. Ve anlaşılmadı. Bu yüzden gerek yok diyerek en baştan o tarz bölümleri kesmeye başladım. Çünkü onca yazar notuna rağmen anlaşılmamış olmak koydu. Belki ileride kaldırırım yayımdan.

Bu arada kuzen olmalarına şaşıran ve bu "ensestlik" diyen bir sürü kişi var. Aslına bakılırsa değil. Olsaydı böyle birşey yazmazdım. Kuzeninizle belki siz kardeş gibi olduğunuz için öyle geliyor olabilir ama gerçekten durum bu değil.

Bu tür sözlere alınmam benim hatam olabilir. Ama gerçekten bazılarınız çok kırıcı konuştu.

Ben bu kitapta kendimi açıklamaktan bıktım. Eğer kitap duruyorsa hala tek nedeni 130k insan. Ve bir zaman sonra 130k bu kitabı tutmaya yetmeyecek.

Eğer bunu okuyorsanız özür dilerim. İçimdekileri yansıtmadığım için.

Son olarak okuma kasmak için yazmamıştım bu kitabı. Sadece gülün diye. Belki belli bir kitleye hitap ederim ve böyle şeylerin saçma olduğunu anlatabilirim diye. Ama olmadı. 

Yine de kitabımı okuduğunuz için teşekkür ederim.

İyi günler.

HAMİLE MİSİN ? | TAMAMLANDIWhere stories live. Discover now