KORKU

39 11 2
                                    

" Rossalie... rossalie... gel." gözlerimi duyduğum sesle açmam bir oldu. Grinin hakim olduğu bu mekanı renklendiren tek şey duvarlara sıçramış kan lekelerinden başka bir şey değildi. Etrafta dağılan yataklar, yıkık dökük duvarlar, yerde ne olduğunu bilmediğim parçalanmış eşyalar. Kalp atışlarım hızlanırken buradan çıkmam için beynim adeta haykırıyordu. Geri geri gidip hızla yarım açık olan kapıdan dışarı attım kendimi. Arkama bakmadan koşarken birinin bana seslendiğini duydum.

"Rossalie gel. Yanlış yöne gidiyorsun. Bana gel." ürkütücü sesi duymamla doğru yöne gittiğimi anladım. Ondan ne kadar uzaklaşırsam o kadar güvende olacağımı hissediyorum. Hızımı arttırıp koşmaya devam ettim. Arkamda duyduğum adım sesleri beni dehşete düşürmeye başlamıştı. Kendimi köşeye sıkışmış gibi hissediyordum. O her kimse benimle kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyordu.

" Rossalie elbet duracaksın, yorulacaksın işte o zaman seni bulmuş olacağım ve bu kovalamaca oyununa son vereceğim senin hayatına son vereceğim gibi." arkama bakıp koşarken ayağıma takılan şeyle yere düştüm. Neye takıldığıma bakmak için başımı çevirdiğimde çığlık atmam bir oldu. Ölü bir bedene çarpmıştım ağzı ve gözleri açık her yeri kan içinde olan bir bedene. Birinin koşarak bana yaklaştığını duyuyordum. Bu içimdeki korkunun dahada büyümesine sebep oldu. 

Sürünerek bedenden uzaklaştım. Ellerim ve ayaklarım titrerken saklanacak bir yer arıyordum kendime. Adım sesleri gittikçe yaklaşmaya başladı ve benim saklanacak bir yerim yok! Gözlerimi kapatıp kendimi olacaklara hazırladım. Adım sesleri ile birlikte sonunda yaklaşıyordu. Bir hızla kollarımdan tutup beni sarsmaya başladı. Bu ani hareketle Çığlık atmaya başladım. Gözlerimi açmadan o kişi hızla bana sarıldı.

" Tanrıya şükür iyisin!" Duyduğum sesle hemen geri çekildim. Onun burada ne işi var.

"Se... Sen ne arıyorsun burada"scott bana endişeli gözlerle bakıyordu.

"Bir yerine bir şey olmadı değil mi?" sorumu duymazdan gelip elleriyle vücudumu yoklamaya başladı.

"İyiyim yaralanmadım senin burada ne işin var beni nasıl buldun."Scott ağzını açıp bana cevap verecekken duyduğumuz sesle hızlı ayaklandık.

"Rossalie az kaldı." bu ürkütücü sesti. Scotthemen bana doğru döndü.

"Açıklamak için zaman yok hemen git buradan arkanı dön ve koş İlk sağa dön çık buradan." Scott gitmem için beni itiklerken durup elini tuttum. Bu hareketim karşısında şaşırıp ellerimize bakmaya başladı.

"Sen ne olacaksın sen de gel." gözlerini gözlerime çevirdi. O kadar masum ve şefkat dolu bakıyordu ki bana.

"Ben iyi olacağım şimdi senin gitmem lazım unutma İlk sağa dön! Hadi ❗ "arkamı dönüp koşmaya başladım kısa bir an geriye baktığımda scott bana bakıyordu. Dediği gibi ilk sağa döndüm. Dışarıdan gelen ışığı görebiliyordum. Hızımı daha da arttırıp aşağı doğru koştum. Dışarı çıktığında ama şu an gözlerimi kapatmak zorunda kaldım.

"Rossaliehadi ama ne oldu sana böyle." Gözlerimi açtığımda annem kaşları çatık bir şekilde tepemde dikiliyordu.

"Annene bağırıp duruyorsun uyandım işte. "Kolundaki saati gösterip başına olumsuz anlamda salladı.

"İlk günden geç kalacaksın ne zamandır sana sesleniyorum yine kabus görüyordum. Bu aradascott kim bana seslendin."kabus mı? Kabus değil rüya gördüğümü bile hatırlamıyorum. Ayrıca nedenScotta seslendim ki ben?

"boş ver onu sen hadi bakalım sizi dışarı alalım güzel bayan benim hazırlanmam lazım." Annem odadan çıkarken söylediklerini düşünmeye başladım. Bana sürekli kabus gördüğüm söylesede ben uyurken rüya ya da kabus gördüğümü hatırlamıyorum. Acaba unutkanlık falan da başladı. Her neyse yataktan kalkıp banyoya gittim.elimi yüzümü yıkadıktan sonra saçlarımı tarayıp banyodan çıktım. Dolabımın önüne geldiğinde ne giyeceğimi düşünüyordum. Kapağı açıp hızla kıyafetleri göz gezdirmeye başladım. Siyah bir tişört altına bordo etek alıp dolabın kapağını kapattım. Üzerimdekileri çıkartıp aldıklarımı giydim. Son dakika verdiğim kararla etek altına siyah mat ince çoraplardan gittikten sonra aynanın karşısına geçip saçlarımı ne şekil versem diye düşündüm. Çekmeceden maşa'yı alıp fişe taktıktan sonra saçlarımın uçlarını hafif dalgalı yapmaya başladım. Saçlarımla işim bittikten sonra far ve parlatıcı ile bütün işlerimi bitirmiş oldum. çantamı alıp içine not defterimi kalem parfüm ve cüzdanı koyduktan sonra odadan çıktım. Aşağıya indiğimde annem ve leonmasada kahvaltı yapıyordu. yerime geçip tabağıma zeytin domates peynir aldıktan sonra hemen kahvaltımı yapmaya başladım.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Mar 28, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

BİR TUTAM ESARETWhere stories live. Discover now