22

3.9K 280 50
                                    

"Taehyung iç şu kahveyi"
Jin yaptığı kahveyi bir kez daha Taehyung'un burnunun dibine götürdü Tae yarı kapalı gözü ile kahvenin kokusuna yüzünü buruşturup elini uzattı.

"Midem bulan-" kahve Tae'nin elinin çarpması ile Jin'in üzerine dökülmüş Jin yerinde zıplamaya başlamıştı.

"Tae napıyorsun!"

Tae ne yaptığının yeni farkına varırken oturduğu koltuktan telaşla kalktı.

"Çıkar- üzerindekini çıkar Jin!"

"Ah yanıyorum!"

Jin sızlanarak tişörtünü çıkardığında Taehyung, kafası biraz güzel olduğu için mantıklı düşünemiyordu masada duran su şişesini alıp şişedeki suyu hızla Jin'in kaslı göğüsüne çarptı Jin sıcak ve soğuğu aynı anda yaşarken gözlerini kocaman açıp Taehyung'a baktı.

"Kafayı mı yedin ya sen!"

Tae sinirle bağırdı "Evet yedim ben kafayı yedim herşey senin suçun ne haldeyim görmüyorsun ki " son söylediği cümlede sesi kısılmış ve ağlar gibi çatlamıştı kalktığı koltuğa kendini bıraktı.

Jin kısa bir süre şaşkınlıkla yüzüne bakarken artık kahvenin yaktığı yerleri hissetmiyordu minik adımlarla Tae'nin önünde durup elinden tuttu ve kaldırdı.

"Bunları şimdi konuşmayalım zaten kafan güzel kalk uyuyalım"

"Oyy benim bebeğim benimle uyumak istiyormuş" dudaklarını sevimli bir şekilde öne uzatarak söylediği sözler Jin'in gülmesine sebep olmuştu.

"Kalk işte Tae şebeklik yapma" Jin ikinci sefer elinden tutup hızla kendine çektiğinde Tae olmayan dengesini kaybedip hızla Jin'in üstüne düştü Jin Taehyung'un bedenini taşıyamayıp yeri boyladığın da artık birlikte yerde yatıyorlardı.

Tae yerinden memnun bir şekilde kollarını bir ahtapot gibi Jin'in çıplak beline sıkıca sardı Jin'in kalbi gereğinden fazla atıyordu.

"Tae kalk üstümden !"

Tae onu umursamdan gözlerini kapatmış uyumak için hazırlanmıştı bile Jin'den daha rahat bir yatak mı bulacaktı sanki.

"Tae kalksana üstümden burada uyuyamazsın"

"Uyuyabilirim sıcak, rahat ve güzel kokuyor"

Jin kızarırken elleri ile iterek üzerinden kaldırmaya çalıştı üçüncü denemede başarılı olmuş Tae'yi üzerinden kaldırmış ve yatağa yatırmıştı. Tae bir çocuk gibi yatakta tepinmeye başlamıştı

"Jin-shii yanıma gel !" Jin sinirle onun kollarından tutarken söylendi

"Bağırma gecenin yarısı! Üstüme bir şey giyip geleceğim"

Jin onun kollarını bıraktığında Tae durumdan fırsat bilip hızla onu kendine çekti Jin'in çıplak bedeni Tae'nin bedenine boylu boyunca serildiğin de Jin nefes almayı unutmuştu.

Nihayet derin bir nefes aldığın da burnuna dolan alkol ile karışmış kokusu ve şuan oldukları konum ona birlikte oldukları geceyi hatırlattı yüzü ve bedeni aynı oranda yanarken Tae konuştu.

"Acıyor mu ?"

"Ne-ne acıyor mu?" Taehyung sesli bir şekilde güldü.

"Kahve döküldü ya ?"

"Ha şe-şey az döküldü zaten geçti bile üzerime soğuk suyu dökünce " Tae kollarını bir kez daha Jin'in bedenine sardı saçları burnuna değiyor Jin'in başını göğsünde hissediyordu şuan o kadar huzurluydu ki bir ölüm şekli seçseydi şuan bu şekilde Jin'in kokusunu içine çekerken sıcak bedenine sarılarak ölmek isterdi.

Remember | Taejin AuHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin