16

174 11 2
                                    




"Sefa da yorum atmaya başlamış fotoğraflarına he."

"Evet." Dedikten sonra güldü Ece. Sefa'yla 3-4 haftadır konuşuyorlardı. Şu an mutluydu ve onu böyle görmek güzeldi. Çok fazla kişiyle konuşmuş biri değildi flört olarak ve onu böyle görmek beni de fazlasıyla sevindirdi.

"Senin şu M ile Nasıl gidiyor bakalım?"

"Gitmiyor desem daha doğru olur herhalde. Yani adını bile bilmiyorum ama nedensizce konuşuyoruz 3 haftadır. 1 ay sonra konuşmayacağız zaten öyle dedi."

Muzlu sütünü açıp birkaç yudum aldı. "Sen Nasıl hissediyorsun?" Dedi ve içmeye devam etti sütünü. "Bilmem ki. Komik biri eğlenceli. İlk başlarda dalga geçiyor zanettim ama galiba gerçekten beni seviyor."

"Belki bir şey olur aranızda he."

"Hiç sanmam."

Telefonuna gelen mesajla Kocaman güldü ve konuştu. "Ya günaydın yazmış yicem bu çocuğu ben."

Gülümsedim bu haline.

"Sefa geliyormuş arkadaşıyla yanımıza."

"Tamam gelsinler."

Aradan bir süre geçti ve geldiler. Sefa ve adının Merih olduğunu bildiğim çocuk. Ece sağolsun Sefa'nın instagramını stalklamaktan bütün arkadaşlarını tanıyordum.

"Selam. Günaydın. " dedikten sonra Ece'nin şakağından öpüp karşısına oturdu. Onlar kendi aralarında konuşurken ben de telefonu al ilgilenmeye çalıştım. M bugün saban mesaj atmamıştı. Her sabah yazardı normalde. Adına basıp mesaj attım.

Derin: her sabah yazardın hayırdır

Ondan mesaj gelmesini beklerken Selin'e ve Sefa'ya baktım. Telefondan birbirlerinde bakıp gülüyorlardı. Onlardan sonra Merih'e bakmak istedim. O da telefonuyla uğraşıyordu allahtan ona baktığımı görmüyordu. Saçları kafası eğik olduğu için gözlerine doğru sarkmıştı ve saçları çok güzeldi he. Veee Sonunda bildirim geldi.

M: beni merk ettin seen

Derin: ay öf hemen şımar

Nedensiz bir şekilde bu yazdığına gülesim gelmişti. Telefonu kapatıp masaya koyup etrafa bakındım. Hala aynı takılıyordu herkes. O sırada buraya yürüyen Emre'yi gördüm.

"Nabersin?"  Dedikten sonra bir sandalye çekip oturdu. "İyiyim sen?" Masadakiler Emre'nin gelmesiyle suskunlaştılar biraz. Gözüm Merih'e kaydı. Bir saniyeliğine göz göze geldik ama ikimizde çektik hemen.

"Seni gördüm,çok iyiyim." Dedikten sonra saçımın ucuna dokundu Emre. Gülümseyip geri çekildim. Çok samimi bir arkadaşım değildi ama benden hoşlandığını biliyordum fazlasıyla belli ediyordu çünkü.

M: derin

M:  saçına dokunan piçe söyle elini çeksin

month // TEXTINGTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang