꧁༒☬𝔠𝔞𝔭𝔦𝔱𝔬𝔩𝔲𝔩 2☬༒꧂

159 8 0
                                    

꧁༒☬𝔈𝔳𝔢𝔩𝔩𝔶𝔫☬༒꧂
       O alta dimineata obisnuita in familia mea. Tata suparat din cine stie ce motiv,cu mama care incearca sa-l linisteasca,neținând cont ca mai sunt si eu prin casa asta,si ca la 9 dimineata nu e ora perfecta sa urle unul la celalalt.
       Intru sa fac un dus,apoi ma schimb intr-o pereche de pantaloni de trening gri,o bluza alba simpla care imi ajunge putin mai sus de talie,lasand la vedere abdomenul meu la care m-am chinuit ceva timp si pirce-ul pe care il am in buric. Imi prind parul intr-un coc dezordonat,si cobor in bucatarie pentru a lua micul dejun.
       -Dragule,te rog sa te calmezi!spune mama in timp ce isi trecea mana usor prin parul tatei.
        -Sa ma calmez,iubito? Nu vezi ca in ultima vreme totul merge pe dos? Ce mai ramane sa se intample,sa fiu arestat?
       -Nimic nou.spun eu trecând nepăsătoare pe langa ei,imi iau cateva fructe pe care le tai in bucatele si le pun intr-un bol cu frișcă peste. 
       -Te rog sa te abții,Evellyn.spune mama continuând sa se joace in parul tatei.
       Ii privesc,imi dau ochii peste cap si urc in camera mea pentru a avea o dimineata normala macar,daca una linistita deja este un lux,pe care din pacate nu mi-l pot permite,cu tot cu banii pe care ii avem. Imi pun castile pe urechi,dau muzica la maxim,mananc micul dejun si răsfoiesc instagramul.
       Dupa ce am terminat de mancat,ma hotarasc sa ies putin la alergat. Nu ma obosesc sa ma schimb,imi las castile pe urechi,ma incalt cu adidasii mei comozi si ies din casa,din nou ignorându-i pe ai mei care avea iarasi o discutie aprinsa.
       Ies in fata curtii,stau putin pe ganduri,apoi prefer sa iau autobuzul ca orice persoana normala,cu toate ca am masina in garaj. Imi e dor de o viata normala,asa cum aveam pana acum aproximativ 5 ani...Da in fine. Ma indrept catre statia de autobuz,care e destul de aglomerata pentru ora 10. Urc in autobuzul înghesuit,de care sincer imi era dor.

       Dupa vreo doua ture de parc,am hotarat sa merg acasa pe jos,sa mai profit putin de vremea frumoasa si linistea din afara casei.

  
꧁༒☬𝔄𝔩𝔢𝔵𝔞𝔫𝔡𝔯𝔢☬༒꧂
       De dimineata am plecat cu Mike sa facem o tura prin oras,sa imi mai cumpar si eu una alta,ba de mancare,ba de imbracat,acum ne indreptam catre casa lui,unde o sa ne jucam pe PlayStation,o sa bem ceva si o sa mai stam de vorba.
       -Uit-o pe fata de care ti-am zis.spune el apoi claxonează. Hei,Evellyn! Mergi acasa,sau vii cu noi?
       -Mike! Cred ca vin cu voi,nu ma dau in vant dupa discutiile alor mei.spune ea si urca in masina.
       -El e prietenul meu,Alexandre.spune Mike,iar eu ii intind mana Evellynei printre scaune. 
       -Incantata.spune ea zambind si analizându-ma.
        Ma simt putin stânjenit,cand ii simt privirea Evellynei plimbându-se pe corpul meu. Este o bruneta sexy,care pare de varsta apropiata cu noi.
        -Nu te supara,spune eu trecându-mi timid mana prin par,Cati ani ai?
       -22.raspune ea simplu. Tu?
       -24.spun eu zambindu-i in oglinda retrovizoare,iar ea imi intoarce zambetul. Esti foare frumoasa.
        -Multumesc,Alexandre! Si tu esti un dragut.spune ea,apoi isi musca buza cand crede ca nu mai sunt atent la ea.

      Ajungem acasa la Mike. Eu si Evellyn ne facem comozi pe canapeaua din living,in timp ce el aduce niste pahare,in care pune ceva tărie.
        -Pentru revederea noastra!spune Mike,apoi ciocnim cu totii paharele si le golim dintr-o inghititura.
        -Ai fost plecat in afara?intreba Evellyn ridicand o spranceana.
        -Mai bine zis,inauntru.spune Mike razand.
        -Motivul?intreba ea refuzându-l pe Mike cu un gest simplu cand acesta ii intinde o tigara.
        -Santaj.spun eu stânjenit de situatie.
       -Daca ar fi asa...As fi facut inchisoare de pe bancile scolii.spune ea si isi mai pune un pahar de tărie.
      Ii zambesc șmecherește in coltul gurii,in timp ce imi aprind o tigara. Fata aceasta este super frumoasa,dar incerc sa ma gandesc la motivul pentru toate acestea. Eu nu trebuie sa ma îndrăgostesc de ea,dar inima mea deja nu coopereaza. Mike face o poanta la care incepem sa radem cu totii,apoi el aprinde PlayStation-ul si pune un joc. Evellyn sta cuminte pe canapea,urmărind jocul si jucându-se absenta in parul meu.
 

𝕸𝖔𝖓𝖊𝖉𝖆 𝖉𝖊 𝖘𝖆𝖓𝖙𝖆𝖏Where stories live. Discover now